ychris Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 καλημέρα παίδες, ο εξοπλισμός είναι lap vaio, κάρτες ήχου digidesign usb mini box2 και μια μικρή creative usb, monitors έχω krk rokit8, κονσόλα mix soundcraft compact4, και κιθάρες ενισχυτές ....... . Το πρόβλημα μου είναι πώς να τα συνδέσω όλα για να ακούω μουσική(itune, winamp,...), να κάνω ηχογράφηση (2 κιθάρες), δηλαδή με τον παραπάνω εξοπλισμό να τα κάνω όλα. Διάβασα το manual της soundcraft, αλλά κάτι δεν κάνω σωστά. Εαν μπορείτε να μου υποδείξετε κάποιον τεχνικό να έρθει για βοήθεια (με πληρωμή φυσικά) θα ήμουν καταχρεωμένος. Η εάν είναι κάτι απλό να μου το περιγράψει κάποιος. Σκέτη απελπισία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες κανείς, μήπως είναι λάθος η διατύπωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 Με μικρόφωνα θα γράψεις; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 Ειναι λιγο αοριστη η ερωτηση. Γενικα η αλυσιδα παει κιθαρα -> ενισχυτής -> κονσολα (μπορει να παραλειφθει) ->input καρτας ήχου -> με usb στο λαπτοπ. Τα ηχεία στο monitor output της καρτας ήχου. Ετοιμος. Που αντιμετωπιζεις το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2013 κατάφερα να γράψω, μόνο με την κάρτα ήχου. συνδέοντας την κονσόλα ακούω από τα monitors, αλλά πολύ αδύναμα και με αρκετό θόρυβο, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2013 κατάφερα να γράψω, μόνο με την κάρτα ήχου. συνδέοντας την κονσόλα ακούω από τα monitors, αλλά πολύ αδύναμα και με αρκετό θόρυβο, Κάνε ένα αναλυτικό σχηματάκι αν δε σου κάνει κόπο και κάποιος θα σου δώσει καλές ιδέες. Για τον θόρυβο, τά χεις όλα στο ίδιο πολύμπριζο? Αλλιώς παίζει να χεις κανα ground loop (άλλη μία να χρησιμοποιήσω όρο θα το καθιερωσω επίσημα ως username). Επειδή όμως λες και αδύναμα, μήπως παίζει καποιο impedance mismatch στις συνδέσεις σου? Γενικά οι συνδέσεις πρέπει να είναι της μορφής Low Impedance -> High Impedance αλλά και το Low to Low ειναι typical αν δεν κάνω λάθος, ισως κάποιος πιο έμπειρος να μπορεί να μας δώσει τα φώτα του (έχεις ενα κουμπάκι στο 2 κανάλι αν βλέπω καλά που λέει HiZ - δοκίμασε και τις δύο θέσεις - ίσως να πρέπει να δοκιμάσεις σ αυτό το ινπουτ κάθε είσοδο που θες να περάσεις στην κονσόλα χωριστά και στις δύο θέσεις να δεις τι παίζει) Από την κάρτα ήχου πως συνδέεσε στην κονσόλα? Τέλος ίσως να πρέπει να ρυθμίσεις αν υπάρχει διακόπτης αν τα inputs θα είναι mic level / line level Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση