gvour Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 και ένα όχι και τόσο γνωστό, κομματάρα: Το πρωτο κομματι που ακουσα απ' αυτους!Φοβερο!Μουσικοραμα 198κατι. Πηγα και πηρα For those about.... και Back in black καπακι. Ωραια πραματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 AC/DC - You shook me all night long live Live At Donington HQ Καλα παμε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 AC/DC - Highway To Hell Live Version (Donnington 91) The Best quality Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Ρε Πέρυ άρχοντα, θα πήξουμε στα videos μ' αυτή την μπάντα! :D Αλλά θα σου επισημάνω ότι έπρεπε αυτό το αφιέρωμα να ξεκινήσει την Τρίτη που μας έρχεται (19/2ου) που είναι η επέτειος του θανάτου του Bon Scott! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Α) Στρατο μου δεν το ηξερα :o Β) ειχε πει ο audiokostas οτι θα ανεβαζε ABBA ..αλλα δεν του προεκυψε.Ε ειπα και εγω να βαλω AC DC χωρις να το πολυσκεφτω ::) Γ) ειναι μπανταρα!!!!!!!!! σε κουνανε ρε παιδι μου ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Εννοείται ότι είναι (και θα είναι για πάντα) μια από τις μεγαλύτερες Rock 'n' Roll μπάντες όλων των εποχών! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Τι συνταγη βρηκανε οι ανθρωποι και μας παιρνουν τα μυαλα σχεδον μισον αιωνα τωρα... Γουσταρω τρελα Τζονσον! Ο Μπονος ο Σκωτης δε μ αρεσε.. :-X Οπου,οποτε και να τ ακουσω,οταν ''μπαινει'' η μπαντα μου ρχεται να χτυπηθω-πηδηξω απ το παραθυρο-σπασω κανα βαζο... Ετσι πρεπει να ειναι το ροκ... Tην αλλη βδομαδα να κανετε αφιερωμα ''Τζιμπουρ.30 χρονια βιμπρατο.'' ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnfox07 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Και ενα απο τα παλια, απο μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες, οπως δειχνει και το αβαταρ! ;D AC/DC - Jailbreak [HD] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Tην αλλη βδομαδα να κανετε αφιερωμα ''Τζιμπουρ.30 χρονια βιμπρατο.'' ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μάλλον κοιμάται τώρα (αλλιώς θα είχε ήδη απαντήσει). Ο Μπονος ο Σκωτης δε μ αρεσε.. :-X Ιερόσυλε! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μάλλον κοιμάται τώρα (αλλιώς θα είχε ήδη απαντήσει). Εμ και συ γιατρε μου τι του λες του ανθρώπα να κοιμηθει πριν τις 12? :D Κουραστηκε απ τη συνεδρια? ;D Ιερόσυλε! :D Το παιρνω πισω γιατι θα φαω ξυλο. ΘΕΟΣ ο Μπονος! Σα το μπακ ιν μπλακ δεν εχει... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση