Προς το περιεχόμενο

Προς αναζήτηση μικρής true all around κεφαλής.

otto##

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή ουσιαστικά σου φτιάχνει ένα καλό simulator αν κατάλαβα καλά; Οκ, μπορεί να είναι πολύ ποιοτικό το αποτέλεσμα αλλά γιατί να πληρώσεις τόσα λεφτά και να μην πάρεις κάτι αυθεντικό σε λιγότερα watts; Εξήγησε μου αν κάτι κατάλαβα λάθος.

Να σου πω την αληθεια ητανε ρισκο επειδη δεν ειχα ακουσει ποτε απο κοντα!

Τα 20 χρονια που παιζω ειχα στην κατοχη μου πολλους ενισχυτες(boogie,marshall,engl,τελικους marshall -boogie ,soldano,telegun κτλ)

ηθελα κατι το οποιο να ευχρηστο.Τι θελω να πω!

Οι ακριβοι ενισχυτες κανουν καλα μονο ενα πραγμα, η θα εχει πολυ καλο gain η καλο clean

και τα δυο δυσκολο.Μιλαω παντα για τα δικα μου γουστα που ασχολουμε με το metal.

Oποτε χρειαζομουνα ενα τελικο mono (δυο καναλια δεν χρειαζεται) στα 50 watt για να μπορω να το σκαω,καταλαβαινεις τι θελω να πω.Δοκιμασα 6l6,el 34,el 84 οποιος δεν εχει παιξει με kt 88 δεν ξερει τι χανει..Το preamp εχει τρια καναλια clean ,crunch και lead

το καθενα με δικο του eq volume gain.Επισης εχω βαλει μεσα στο preamp ενσωματομενο ts808 και υπαρχει kai effect loop.Και ολα αυτα στα ποδια σου.Βολευει απιστευτα.Οσο για τον ηχο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μεγαλες εταιριες.ΑΑΑ! εχει και noise reduction και υποστηριξη για servise, μετατροπες και αλλα απο τον ιδιο.Ο τυπος ειναι μια εταιρια μονος του.Και ειναι και μουσικος οχι πορτορικανος που δουλευει κομπαρσος στην boogie.

metal και φραπε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Να σου πω την αληθεια ητανε ρισκο επειδη δεν ειχα ακουσει ποτε απο κοντα!

Τα 20 χρονια που παιζω ειχα στην κατοχη μου πολλους ενισχυτες(boogie,marshall,engl,τελικους marshall -boogie ,soldano,telegun κτλ)

ηθελα κατι το οποιο να ευχρηστο.Τι θελω να πω!

Οι ακριβοι ενισχυτες κανουν καλα μονο ενα πραγμα, η θα εχει πολυ καλο gain η καλο clean

και τα δυο δυσκολο.Μιλαω παντα για τα δικα μου γουστα που ασχολουμε με το metal.

Oποτε χρειαζομουνα ενα τελικο mono (δυο καναλια δεν χρειαζεται) στα 50 watt για να μπορω να το σκαω,καταλαβαινεις τι θελω να πω.Δοκιμασα 6l6,el 34,el 84 οποιος δεν εχει παιξει με kt 88 δεν ξερει τι χανει..Το preamp εχει τρια καναλια clean ,crunch και lead

το καθενα με δικο του eq volume gain.Επισης εχω βαλει μεσα στο preamp ενσωματομενο ts808 και υπαρχει kai effect loop.Και ολα αυτα στα ποδια σου.Βολευει απιστευτα.Οσο για τον ηχο δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο μεγαλες εταιριες.ΑΑΑ! εχει και noise reduction και υποστηριξη για servise, μετατροπες και αλλα απο τον ιδιο.Ο τυπος ειναι μια εταιρια μονος του.Και ειναι και μουσικος οχι πορτορικανος που δουλευει κομπαρσος στην boogie.

Πόσες kt88 έχει; Από περιέργεια ρωτάω.

50 watt αρα δυο ΚΤ88 και πολλες ειναι για 50 watt.

Plate dissipation rating*:

6550: 35W

KT88: 42W

KT90: 50W

KT120: 60W

*The maximum amount of power (watts) that a given plate can safely dissipate (as heat) is called the PLATE DISSIPATION rating.

Oλες οι παραπανω λαμπες ειναι πιο "δυνατες" απο τις ΕL34 (που χρησιμοποιει πολυ η Marshall) και 6L6 (που χρησιμοποιουν πολυ οι Fender/Μesa Boogie) αλλα και οι περισσοτεροι ενισχυτες κιθαρας απο 40W και ανω.

Δυο λαμπες

και παιζει με καμπινα =κοιτα στο forum στην κατηγορια diy (32 plywood cab 4x12) μολις την τελειωσα.

metal και φραπε!!!!

Δυο λαμπες

και παιζει με καμπινα =κοιτα στο forum στην κατηγορια diy (32 plywood cab 4x12) μολις την τελειωσα.

Εγώ λέω ο φίλος otto## να πάρει εναν picnose ενισχυτάκο φορητό και να καθαρίσει αλλιώς,θα γίνει η φάση όπως το ανέκδοτο ''άντε και εσύ και ο γρύλος σου''!!!. ;D

Εγώ λέω ο φίλος otto## να πάρει εναν picnose ενισχυτάκο φορητό και να καθαρίσει αλλιώς,θα γίνει η φάση όπως το ανέκδοτο ''άντε και εσύ και ο γρύλος σου''!!!. ;D

Σωστος!!!!

metal και φραπε!!!!

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι ήξερα όταν άνοιγα το θέμα ότι κάθε ένας θα γράψει και διαφορετικό πράμα ή θα προτείνει διαφορετικό μηχάνημα. Αποκλείω τον "βούλγαρο" όχι γιατί δεν πιστεύω το φίλο που τον έχει αλλά γιατί δεν θέλω να έχω σχέση με προσομοίωση όσο χρηστικό και να είναι το αποτέλεσμα.

Χτες δοκίμασα έναν tiny terror και μου άρεσε αρκετά. Νομίζω ότι με ένα πεταλάκι για extra distortion είναι μια καλή λύση. Γενικά ας συζητήσουμε για τη λίστα που έχω πιο πάνω ή προτείνεται και 5άρες κεφαλές διότι βλέπω πως δεν είναι άσχημη λύση για αυτά που θέλω.

Δεν με ενδιαφέρουν οι λύσεις ανάγκης σε στυλ φορητού ενισχυτή με 0.1 watt. Αν θέλω πρακτικότητα και μέτριο ήχο τότε κρατάω το pod με τα ακουστικά μου και είμαι κύριος. Ζητάω το κάτι παραπάνω από τον ήχο μου αλλά δεδομένου ότι προορίζεται για οικιακή χρήση πρέπει να συμβιβαστώ με λίγα watts αλλά ποιοτικό distortion. Zητάω πολλά;  ??? ??? ??? ??? ???

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι ήξερα όταν άνοιγα το θέμα ότι κάθε ένας θα γράψει και διαφορετικό πράμα ή θα προτείνει διαφορετικό μηχάνημα. Αποκλείω τον "βούλγαρο" όχι γιατί δεν πιστεύω το φίλο που τον έχει αλλά γιατί δεν θέλω να έχω σχέση με προσομοίωση όσο χρηστικό και να είναι το αποτέλεσμα.

Χτες δοκίμασα έναν tiny terror και μου άρεσε αρκετά. Νομίζω ότι με ένα πεταλάκι για extra distortion είναι μια καλή λύση. Γενικά ας συζητήσουμε για τη λίστα που έχω πιο πάνω ή προτείνεται και 5άρες κεφαλές διότι βλέπω πως δεν είναι άσχημη λύση για αυτά που θέλω.

Δεν με ενδιαφέρουν οι λύσεις ανάγκης σε στυλ φορητού ενισχυτή με 0.1 watt. Αν θέλω πρακτικότητα και μέτριο ήχο τότε κρατάω το pod με τα ακουστικά μου και είμαι κύριος. Ζητάω το κάτι παραπάνω από τον ήχο μου αλλά δεδομένου ότι προορίζεται για οικιακή χρήση πρέπει να συμβιβαστώ με λίγα watts αλλά ποιοτικό distortion. Zητάω πολλά;  ??? ??? ??? ??? ???

Εχεις δικιο ο καθενας μας λεει τα δικα του..

1000+ για tiny terror πολυ καλο μηχανημα με ενα boosterακι θα σπερνει.

metal και φραπε!!!!

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

1. Δεν αντέχω άλλο με το pod 2.0 και τον spider 75W. Ό,τι κιθάρα και να κουμπώσω πάνω ακούγεται το ίδιο ή σχεδόν το ίδιο.

2. Θέλω κεφαλή με λίγα watt για οικιακή χρήση που να είναι all around. Παίζω κυρίως heavy blues (γκάλαχερ, γκριν, κλπ κλπ) αλλά ψάχνομαι και με modal παιξίματα οπότε χρειάζομαι την έξτρα παραμόρφωση.

3. Μιλάω για κεφαλή διότι αν γίνεται θέλω να είναι portable αφού σε 2 μήνες θα μετακομίσω στο εξωτερικό και δεν θέλω να πουλάω και να αγοράζω συνέχεια. Για ηχείο ας κοιτάω στο εκάστοτε μέρος ή δώστε ιδέες πως να το χειριστώ.

4. Τα καθαρά δεν με ενδιαφέρουν πολύ διότι δεν πολυπαίζω με καθαρά κανάλια εκτός από εξαιρέσεις όποτε και θα βολευτώ με κάτι λιγότερο καθαρό από crystalclean.

5. Το budget δεν θέλω να περάσει τα 500-600 ευρώ.

6. Δε με ενοχλεί να πάρω και ένα δυο πεταλάκια αλλά όχι να αγοράσω έναν ενισχυτή που θα παίζει μόνο με 5 πεταλάκια.

Για πείτε γνώμες για να αρχίσω να δοκιμάζω πράμα.

Αδερφε αμα θες μονο για χρηση στο σπιτι τσιμπα το overloud th2 η το revalver που γα..νε και δερνουν για τον υπολογιστη συν κανα μονιτορακι και εισαι αρχοντας.Αν νομιζεις οτι οτι καλυτερο σε moddeling το παιρνεις απο pod think again.Το κολλημα με την προσομοιωση ειναι βασικα στο μυαλο σου....ειδικα σε συνθηκες δωματιου μονο πλεονεκτηματα εχει ;)...φωνη βοοντως εν τη gearwhoring ερημω το ξερω αλλα ριξε του μια σκεψη.

Εχεις δικιο ο καθενας μας λεει τα δικα του..

1000+ για tiny terror πολυ καλο μηχανημα με ενα boosterακι θα σπερνει.

Το μόνο που με κρατάει είναι ότι θεωρώ τα watts αρκετά. Μετά θεωρώ καλή λύση τον Blackheart BH5H Little Giant 5W που από ότι ακούω πρέπει να βγάζει πολύ γκάζι. Πρέπει κάπου να βρω να τον δοκιμάσω.

Αδερφε αμα θες μονο για χρηση στο σπιτι τσιμπα το overloud th2 η το revalver που γα..νε και δερνουν για τον υπολογιστη συν κανα μονιτορακι και εισαι αρχοντας.Αν νομιζεις οτι οτι καλυτερο σε moddeling το παιρνεις απο pod think again.Το κολλημα με την προσομοιωση ειναι βασικα στο μυαλο σου....ειδικα σε συνθηκες δωματιου μονο πλεονεκτηματα εχει ;)...φωνη βοοντως εν τη gearwhoring ερημω το ξερω αλλα ριξε του μια σκεψη.

Δεν επέλεξα το  pod και τον spider διότι θεωρούσα ότι έχουν καλύτερο modelling από το pc software αλλά επειδή πριν από μία 10ετία που τα πήρα δεν υπήρχε σοβαρό software. Για το th2 έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά κάπως μου κάθεται να πάω από simulator σε simulator. Δεν το έχω αποκλείσει πάντως διότι το κόστος είναι ασύγκριτα μικρότερο, κάνεις απευθείας εγγραφή κλπ κλπ.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου