geodimitri Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Σ' ευχαριστώ πολύ SlapGas για την κατατοπιστική σου απάντηση! Είδα κι εγώ λίγο τα χαρακτηριστικά του στην επίσημη σελίδα του Carl Martin και μπήκα στο νόημα. ΥΓ: Συγχαρητήρια και για την πολύ ωραία μουσική που γράφεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 πολυ ωραια η κατασκευη, αλλα σε παραπλησιο project που εκανα προτιμησα να βαλω γραμμες velcro στην πεταλιερα και οχι μπαλωματα για τα πεταλια. Ειναι πιο σταθερο, αλλιως αν ξεχασεις καμμια φορα την πεταλιερα πλαγια ορθια μπορει να τα βρεις ξεκολλημενα το πρωι YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2013 Οι κινέζοι έχουν καταστήσει το diy λίγο ασύμφορο http://www.thomann.de/gr/harley_benton_pb700_pedalcase.htm Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 @ geodimitri Σε ευχαριστώ πολύ, αν και δεν κατάλαβα πού άκουσες μουσική μου. ;D @ Alter Το να βάλεις γραμμές βέλκρο βολεύει όταν έχεις: - Λιγότερα πετάλια - Πετάλια σε παρόμοιο μέγεθος, ώστε να κολλάνε στα ίδια σημεία - Όχι octaswitch Σε κάθε περίπτωση, εκτός από το ultimate drive που επίτηδες δεν το έχω κολλήσει καλά, και στο πλάι να την αφήσω, δεν ξεκολλάει τίποτα (είχε μείνει 2 εβδομάδες). @ Fidelis Τις διαστάσεις τις είδες? Το δικό μου pedalboard είναι 100cm x 50cm = 5000 cm^2 Αυτό που μου έστειλες είναι 45cm x 40cm = 1800 cm^2 Ούτε ο μισός ωφέλιμος χώρος δηλαδή. :P Και επιπρόσθετα, το pedalboard μου στοίχησε μόνο 5 Ευρώ πιο ακριβά από αυτό που μου δίνεις στο link (20 Ευρώ ξύλα+36 Ευρώ σιδερικά+7 Ευρώ Βέλκρο+κάτι ψιλά για κόλλα(αν δεν έχεις ήδη). ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 @ geodimitri Σε ευχαριστώ πολύ, αν και δεν κατάλαβα πού άκουσες μουσική μου. ;D Στη σελίδα σου στο myspace. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 @SlapGas Παρεξήγηση ρε μαν δεν μιλούσα για το δικό σου πρότζεκτ που τα σπάει. Γενικά μιλάει με την φάση των κινέζικών προϊόντων που έχουν μετατρέψει το diy λίγο άκυρο Και πάλι μπράβο, έκανες φοβερή δουλειά. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlapGas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2013 @ fidelis Δεν ήταν κάτι τόσο δύσκολο πάντως. Δεν είμαι κανένας pro σε αυτά τα πράγματα. Το παν είναι να μπορέσεις να βρεις καλά ξύλα φθηνά, και να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Εγώ π.χ., από το Leroy Merlin πήρα τα ξύλα (παίζει σε ξυλουργείο να βρεις και πιο φθηνά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση