kkmspm Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Θελω να παρω ενα προιον B-stock απο dv247 αλλα οταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια λεει οτι δεν στελνει b-stock στην ελλαδα. Εστειλα mail σημερα και περιμενω απαντηση στο αν μπορουν να κανουν μια εξαιρεση. Εχει δοκιμασει κανενας κατι αναλογο; Δεχθηκαν; Επισης αν το στειλω σε φιλο στην αγγλια ποσο περιπου εθναι τα μεταφορικα για ελλαδα (17 κιλα κεφαλη) Ευχαριστω! www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Θελω να παρω ενα προιον B-stock απο dv247 αλλα οταν παω να ολοκληρωσω την παραγγελια λεει οτι δεν στελνει b-stock στην ελλαδα. Περιεργο. Εγω τελευταια φορα που αγορασα απο κει (περσι) πηρα b-stock. Μαλιστα το συγκεκριμενο ειχε προβλημα και μου εστειλαν ενα καινουργιο αμεσως με ολα τα εξοδα δικα τους και χωρις ερωτησεις. Απλα τους εστειλα ενα email, τους ανεφερα το προβλημα και η απαντηση τους ηταν (απο Ελληνα υπαλληλο) ενα συγνωμη και αν θα ηθελα να μου δωσουν πισω τα λεφτα ή να μου στειλουν ενα καινουργιο. Απλα και γρηγορα, αψογοι σε ολα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση