distortion Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Αφτό είναι θρενδ! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 @nikolas Οι εξαιρέσεις επιβεβαιωνουν τον κανόνα Αλλα απο την αλλη αυτο που μοιραστηκα ειναι υποκειμενικό, μπορει να παιζουν ρολο παράμετροι όπως περιοχή, εποχή κ.α. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Οι ξυρισμένοι είναι φλώροι. Hooray for facial hair. ;D ;D +100000 Και όντως μέταλ συναυλία χωρίς μαλλί δεν λέει. Απο όταν κουρεύτηκα δεν ξαναφχαριστήθηκα metal live. Βέβαια δεκαπλασιάστηκαν οι κατακτήσεις μου στο ασθενές φύλο οπότε εντάξει δεν παραπονιέμαι. ;) ΥΓ.Αφιερομένο στους α-μουσους :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panouhl Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 καλά τα μούσια και τα μαλλιά για τους ροκομεταλλάδες αλλά τώρα που οι hipsters(*) καλλιεργούν γενειάδες τύπου Gibbons προτιμώ κόντρα ξούρα! (*) τα παιδιά με τα παλιακά ρούχα, τα Iphone5, τα πολύχρομα παντελονάκια, τα ποδήλατα των 500 ευρω και τους ευγενικούς τρόπους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 DUCKFACE https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 KOYAK? ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εγω λεω να ψηφισουμε! Ποιοι πιστευετε οτι αξιζει να κρατησει καποιος (οπως εγω ;D) μακρι μαλλι ετσι για το γ***το της υποθεσης με θυσια τον υποδεκαπλασιασμο κατακτησεων του αλλου φυλου ( :P) και ποιοι οχι?!?!?!? ;D ;D ;D ειμαι σε διλημμα να τα κοψω ή οχι αφου οπως πολλοι μου υποσχονται οτι στον κοσμο του κοντομαλλι οι κατακτησεις αυξανονται ενω απο την αλλη το μακρι μαλλι εχει ενα prestige στο ροκ-μεταλ κοσμο! My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
airheads Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια εγω λεω να ψηφισουμε! Ποιοι πιστευετε οτι αξιζει να κρατησει καποιος (οπως εγω ;D) μακρι μαλλι ετσι για το γ***το της υποθεσης με θυσια τον υποδεκαπλασιασμο κατακτησεων του αλλου φυλου ( :P) και ποιοι οχι?!?!?!? ;D ;D ;D ειμαι σε διλημμα να τα κοψω ή οχι αφου οπως πολλοι μου υποσχονται οτι στον κοσμο του κοντομαλλι οι κατακτησεις αυξανονται ενω απο την αλλη το μακρι μαλλι εχει ενα prestige στο ροκ-μεταλ κοσμο! εγώ ψηφίζω να τα κρατήσεις ο πόνος είναι προσωρινός οι γκόμενες γουστάρουν τις ουλές glory stays forever zappin' is good.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 εγω και να θελα να αφήσω..... δυστυχώς τα χάνω ....... πούρεψα πια κι εγώ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 εγω και να θελα να αφήσω..... δυστυχώς τα χάνω ....... πούρεψα πια κι εγώ όλα καλά σου πηγαίνουν έσενα, τώρα τελευταία, εεε? :D :D :D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση