stepar10 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Να 'σαι καλά , ο μπασίστας μας και ο τραγουδιστής είναι ίδια ομάδα με σένα!! ;) Τώρα ανεβήκατε κι αλλο στα μάτια μου!!! χαχαχα! Πέρα απο την πλάκα ελπίζω κάποια στιγμή να βολέψει να σας δω και live! Τώρα λίγο δύσκολο γιατι βρίσκομαι Ρόδο! Χαιρετισμούς στον μπασίστα και τον τραγουδιστή λοιπόν απο άλλη μια "γριά" του φορουμ! MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Αργύρη σας έχω ακούσει ζωντανά στην Αθήνα και με κάνατε να συμπαθήσω αυτό το Μπάλκαν-σκα- και ότι άλλο στύλ σας. Αυτή η ζωντάνια στα τραγούδια σας που πηγάζει - γνώμη μου- κυρίως απο τον τραγουδιστή και συμπληρώνουν όλοι οι άλλοι με τις νότες τους, ειναι και η ταυτότητά σας. Πολλά μπράβο, δηλώνω fan των EKMEK ! Οι κιθάρες με το vibrato σκίζουν Εχω την εντύπωση οτι η φωνή ειναι λίγο πιο χαμηλά σε ένταση απο ότι πρέπει.. Hi Doc :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Να 'στε καλά παίδες σας ευχαριστούμε πολύ! Μακάρι να κάτσει σύντομα να τα πούμε και από κοντά! (Και όπως λέει και ο Νάσος να κάνουμε και κιθαρο-κατασκευές μαζί! Δεν το ξεχνάμε αυτο!!) Να και ένα βιντεάκι που βγήκε για το youtube ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστουμε ολους για τα καλα και ενθαρρυντικα σας σχολια!Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση