argytar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα!!! Το καινούριο μας single κυκλοφόρησε! Καλή ακρόαση!! ΕΚΜΕΚ_-_Άγγελος_Ξένος.mp3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο σας, κάθε φορά που ακούω κάτι από σας είναι και καλύτερο από το προηγούμενο. Επίσης μ' άρεσε πολύ ο αφηγηματικός στίχος, αλλά και το πάντρεμά του με τη μουσική. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Θαυμαζω οσους πιστευουν αυτο/σ αυτο που κανουν ο,τι στυλ και να παιζουν-πρεσβευουν. ;) Οφειλω να ομολογησω οτι βγαζω σπυρια με το εθνικ-μπαλκαν-σκα-παρτυ κτλ αλλα εδω εχετε γραψει ενα πανεμορφο τραγουδι.Υπεροχος στιχος. Τα πνευστα σκιζουν και η ενορχηστρωση επισης. Θα ειμαι αυστηρος ως θαυμαστης της πιστης σας: Ο τραγουδιστης ειναι καλος αλλα θελετε καλυτερον. :-X Eυχομαι ολοψυχα να συνεχισετε να κανετε αυτο που αγαπατε με πολλες επιτυχιες! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο και ωραίοι στίχοι, φίλος. Πραγματικά κι εμένα μου αρέσει κάθε καινούργιο και πιο πολύ. Πάντως αυτό μου κάνει πολύ περισσότερο λάτιν από μπάλκαν - ιδίως στα πνευστά. Και νομίζω ότι σας πάει. Edit: Η γυναίκα μου ήδη χορεύει... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Είστε υπέροχοι! Τα πνευστά δίνουν ρεσιτάλ! Καλή συν'εχεια στις μουσικές σας! MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο σας, κάθε φορά που ακούω κάτι από σας είναι και καλύτερο από το προηγούμενο. Επίσης μ' άρεσε πολύ ο αφηγηματικός στίχος, αλλά και το πάντρεμά του με τη μουσική. ;) Sir σ 'ευχαριστούμε πολύ! Η γνώμη σου πάντα μετράει! Θαυμαζω οσους πιστευουν αυτο/σ αυτο που κανουν ο,τι στυλ και να παιζουν-πρεσβευουν. ;) Οφειλω να ομολογησω οτι βγαζω σπυρια με το εθνικ-μπαλκαν-σκα-παρτυ κτλ αλλα εδω εχετε γραψει ενα πανεμορφο τραγουδι.Υπεροχος στιχος. Τα πνευστα σκιζουν και η ενορχηστρωση επισης. Θα ειμαι αυστηρος ως θαυμαστης της πιστης σας: Ο τραγουδιστης ειναι καλος αλλα θελετε καλυτερον. :-X Eυχομαι ολοψυχα να συνεχισετε να κανετε αυτο που αγαπατε με πολλες επιτυχιες! :) Να 'σαι καλά παίκτη ! Θενξ για την ακρόαση και τα σχόλια , προσωπικά έχω θαυμάσει ό,τι έχεις ανεβάσει μέχρι τώρα και από φωνή και από κιθαρισμό!! Για τον τραγουδιστή δεν θα συμφωνήσω βεβαίως, καθότι γούστα είναι αυτά... ;) ;D Πολύ ωραίο και ωραίοι στίχοι, φίλος. Πραγματικά κι εμένα μου αρέσει κάθε καινούργιο και πιο πολύ. Πάντως αυτό μου κάνει πολύ περισσότερο λάτιν από μπάλκαν - ιδίως στα πνευστά. Και νομίζω ότι σας πάει. Edit: Η γυναίκα μου ήδη χορεύει... Τhanks man! Όπως φαίνεται προς Callexico στυλ μας πάει η όρεξη αυτόν τον καιρό και μάλλον θα ασχοληθούμε κυρίως με αυτό το ύφος στο μέλλον... Είστε υπέροχοι! Τα πνευστά δίνουν ρεσιτάλ! Καλή συν'εχεια στις μουσικές σας! Να 'σαι καλά , ο μπασίστας μας και ο τραγουδιστής είναι ίδια ομάδα με σένα!! ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ad rose Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ και λίγες μέρες σε ενανεσύσταση αθηναικού ραδιοφωνικού σταθμού ακούω ένα τραγούδι που λέει ¨μια στον ουρανό και μια στο χώμα¨τώρα εξηγούνται όλα!!!!!.Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει τον κανόνα,άλλος αέρας, άλλη κουλτούρα ,άλλες μπάντες, αν και δεν είμαι φαν και γνώστης του είδους ομολογώ ότι εξεπλάγην καθώς είχα καιρό να ακούσω κάτι πολύ πολύ καλό όπως οι Εκμέκ. Πιστέυω να είναι καλή εμπειρία το να σας δω και ζωντανά,με την πρώτη ευκαιρία........ Παιδιά σας έυχομαι κάθε επιτυχία στον Δύσκολο δρόμο που έχετε διαλέξει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ομορφο κομματι με πολυ ωραιους στιχους. Αν και του λογου μου δεν ειμαι πολυ fan των πνευστων "αυτου του τυπου" νομιζω οτι στη δικη σας μουσικη ταιριαζουν και δινουν πολυ. Οτι το καλυτερο στο σινκλακι και στη μπαντα Αργυρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ και λίγες μέρες σε ενανεσύσταση αθηναικού ραδιοφωνικού σταθμού ακούω ένα τραγούδι που λέει ¨μια στον ουρανό και μια στο χώμα¨τώρα εξηγούνται όλα!!!!!.Για άλλη μια φορά η Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει τον κανόνα,άλλος αέρας, άλλη κουλτούρα ,άλλες μπάντες, αν και δεν είμαι φαν και γνώστης του είδους ομολογώ ότι εξεπλάγην καθώς είχα καιρό να ακούσω κάτι πολύ πολύ καλό όπως οι Εκμέκ. Πιστέυω να είναι καλή εμπειρία το να σας δω και ζωντανά,με την πρώτη ευκαιρία........ Παιδιά σας έυχομαι κάθε επιτυχία στον Δύσκολο δρόμο που έχετε διαλέξει!!!!! Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ,αν παίζει και το το ραδιόφωνο το κομμάτι (είναι το προηγούμενο single μας) αυτό είναι ενθαρρυντικό! Ελπίζουε να κατέβουμε Αθήνα σύντομα σε κάποιο χώρο να παίξουμε ζωντανά για τους φίλους , και εννοείται είσαι προσκεκλημένος!!! Πολυ ομορφο κομματι με πολυ ωραιους στιχους. Αν και του λογου μου δεν ειμαι πολυ fan των πνευστων "αυτου του τυπου" νομιζω οτι στη δικη σας μουσικη ταιριαζουν και δινουν πολυ. Οτι το καλυτερο στο σινκλακι και στη μπαντα Αργυρη! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!! ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Το ακουσα και το ξανακουσα και θα το ξανακουσω Μ'αρεσε ΠΑΡΑ πολυ.Πρωτοτυπη "αφηγηση" απο τον Αλκη και τα πνευστα εχουν δωσει ρεστα.Ουτε πολυ μπροστα αλλα ουτε και πισω. Εχοντας ακουσει ολη την δουλεια που εχετε κανει μεχρι τωρα το συγκεκριμενο κομματι μου δινει την αισθηση οτι "αλλαζετε σελιδα" (με την καλη εννοια) και "οριμαζετε" ΑΚΟΜΑ πιο πολυ μουσικα.Δεν θα επεκταθω δε στο οτι δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο μια μπαντα να εξελισεται και ποσο μαλλον σε τετοιο επιπεδο που ειναι και δυσκολο. Ευχομαι τα καλυτερα και μακαρι να σας ξαναδουμε και απο κοντα (keep us updated) :) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση