NemOOO Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλες και όλους... Μετα απο πολύ καιρό αποχής απο τον "πληκτρικό" κόσμο είπα να ξανααρχίσω να ασχολούμαι.... Αποφάσισα να πάρω καινούργια κάρτα ήχου γιατι με την soundblaster δεν παλεύεται.... Οικονομικά κατατοπίζομαι κάπου κοντα στις M AUDIO AUDIOPHILE 192 και M AUDIO DELTA AUDIOPHILE 2496......... Αυτό που θέλω όπωσδηποτε είναι όσο το δυνατόν λιγότερο latency και στο midi και στο line in. Αυτά που πρόκειται να ηχογραφφήθουν είναι πλήκτρα, κιθάρα και φωνή και πιθανά drums.... Ποια απο τις δύο προτείνεται? Α...Σχετικα με το πλήθος των εισόδων...Υπαρχεί μια πιθανότητα να πάρουμε και mixer..Αρα αν πιστεύεται ότι η διαφορά τιμής υπαρχει λόγω του ότι η μια έχει λιγότερες εισόδους απο την αλλη πείτε το....Γιατι οικονομικά δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας μετα την αγορά drums.... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fader Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν εγώ έχω την 2496 και σκέφτομαι να αγοράσω την 192. Είναι ίδιες μονο που προφανώς η μία είναι 24/96 και η άλλη 24/192 (δεν ξέρω κατα πόσο ακούγεται η διαφορά), ίδιος αριθμός εξόδων και εισόδων αλλά όπως κάθε σοβαρή κάρτα ήχου η 192 έχει balanced εξόδους (γι'αυτό την θέλω). Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 checkare kai emu... :wink: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια προτίνεται καμιά emu..... Α...Δηλαδή η διαφορά είναι εμφανής σε σχέση με τις δύο κάρτες ή για κάποιον που δεν έχει ξαναασχοληθεί δεν θα φανεί η διαφορά....? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν...Μάλλον κλίνω πρός 2 κάρτες τώρα.... M-Audio Audiophile 24/96 vs Emu 0404 Ποια απο τις δύο θα αγοράζατε? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ποια απο τις δύο θα αγοράζατε? την emu 1212m :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Σε επίπεδο drivers η m-audio είναι μακράν καλύτερη. Με τους native drivers της emu είχα πολλά προβλήματα και αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τους asio4all για να δουλεύει καλά. Όσον αφορά τον ήχο, επειδή έχω και audiophile 192 και emu 0404 δεν νομίζω ότι υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές. Σαν + της 192 και της 24/96 αν σε ενδιαφέρει, είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιείς Pro Tools. Η Audiophile 192 έχει 2 αναλογικά stereo outputs (Monitor και Main) , ενώ η emu 1 αναλογικό stereo output. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 i use the emu 0404 and its really ok for the money...if you dont need that many ins outs its just fine to go for it plus it has its onboard plug-ins so it will take less cpu power... :lol: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Και σχετικά με την εγκατάσταση....Θα έχω πρόβλημα με τους drivers ή αν ακτεβάσω τους τελευταίους θα είναι όλά οκ? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_m Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Και σχετικά με την εγκατάσταση....Θα έχω πρόβλημα με τους drivers ή αν ακτεβάσω τους τελευταίους θα είναι όλά οκ? Στην m-audio μπορείς να κατεβάσεις τους latest και δεν χρειάζεται άλλη εγκατάσταση (από το CD που θα σου δώσουν) Στην Emu νομίζω ότι πρέπει να εγκαταστήσεις πρώτα τους Drivers του CD και μετά το Update (δεν είμαι όμως 100% σίγουρος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση