Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Μια πλακετουλα εχει μεσα το καημενο. Γιατι, τα αναλογικα τι εχουν? Λυχνιες και γραναζια? ;D Ωραια η απαντηση σου παντως. Αλλα τζαμπα χαλασες τον χρονο σου. "Χουμορ κανω, χουμορ..." που ελεγε κι ο Σεφερλης υποδυομενος τον αστυνομο Θεοχαρη. :P Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 αυτά εχουν ημικλειστης αρχιτεκτονικης λειτουργικό συστημα. semi closed architecture operation system. Aυτο σε συνδυασμό με τα κατάλληλα chips προσομειώνει την αναλογική επεξεργασία των δειγμάτων ήχου που διαθέτει. Αμα το ριξεις στο νερό, εκεί θα δεις τι ηχο θα βγάλει. Θα κελαηδαεί!!! λολ Εγω θα σου πω να προσεξεις οταν βγαζεις τα πλαστικα και το λυνεις γιατι μεσα θα δεις οτι τα καλωδια π.χ. που συνδεουν το pitch bend αλλα και οι καλωδιοταινία της oθονης ειναι τσιμα τσιμα , μην τραυματίσεις καμμια υποδοχη η κόψεις κανα καλωδιο γιατι ειναι λεπτοδουλια μετα, ιδιαιτερα με τις υποδοχες αμα σπασουν, δεν θα καταφερεις να τις συγκολησεις στην πλακέτα. Με μεγάλη προσοχή, γιατι δεν ξερω πως ειναι δεμενο το συγκεκριμενο στα πλαινα του. Μεγαλη προσοχη σε όλα γιατι μετα θα το παρεις στα χέρια. Να σε βοηθήσει ενας φίλος ηλεκτρονικος με εμπειρία στην λύση-αρμολόγηση ηλεκτρονικων συσκευων. Και προσοχη στον στατικο ηλεκτρισμο αμα φτασεις πολυ βαθεια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Η πολυφωνια εξαρταται απο τον αριθμο των software ταλαντωτων που εχει και στο συγκεκριμενο εχει την δυνατοτητα να παιξει 64 δειγματα ταυτοχρονα απο την rom του και 64 ταυτοχρονα απο την ram η τα expantion , δηλαδη 128 συνολο, οτι και να του βαλεις πάνω, και μασιφ να το κανεις, τα ιδια θα βγαλει, και καρυδια, και μεσα σε πηγαδι .Πω-πω !!! Ειναι ψηφιακο καθαρα και εχει και μια λυχνια και καλα που περναει ο ηχος, αλλα ειναι μικρη και πιο πολυ εφετζιδικη.Δηλαδή έχει λάμπα για εφέ !!! Το μονο που θα επαιζε ρολο ειναι αν εχει ψυκτρες και τις καλυπτες, αλλα ειναι η σχεδιαση ετσι που δεν χρειαζεται γιατι ακριβως το τροφοδοτικο ειναι εξωτερικο και τα τσιπ του ειναι χαμηλης θερμικης απαγωγηςΦοβερό !!! ...θα δεις μεγάλη διαφορά θα σκάει καλύτερα...Τι, μπορεί να σκάσει; Γιατι, τα αναλογικα τι εχουν? Λυχνιες και γραναζια? ;DΌχι, αυτά με τα γρανάζια είναι τα μηχανικά και τα άλλα με τις λυχνίες είναι τα φωτιστικά με φωτοκύταρα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 αυτά εχουν ημικλειστης αρχιτεκτονικης λειτουργικό συστημα. Δηλαδή έχει και κλειστής και ανοικτής; Αμα το ριξεις στο νερό, εκεί θα δεις τι ηχο θα βγάλει. Θα κελαηδαεί!!! λολ Κοινώς θα κάνει... τσίου το οργανάκι. Εγω θα σου πω να προσεξεις οταν βγαζεις τα πλαστικα και το λυνεις γιατι μεσα θα δεις οτι τα καλωδια π.χ. που συνδεουν το pitch bend αλλα και οι καλωδιοταινία της oθονης ειναι τσιμα τσιμα , μην τραυματίσεις καμμια υποδοχη η κόψεις κανα καλωδιο γιατι ειναι λεπτοδουλια μετα, ιδιαιτερα με τις υποδοχες αμα σπασουν, δεν θα καταφερεις να τις συγκολησεις στην πλακέτα. Με μεγάλη προσοχή, γιατι δεν ξερω πως ειναι δεμενο το συγκεκριμενο στα πλαινα του. Μεγαλη προσοχη σε όλα γιατι μετα θα το παρεις στα χέρια. Να σε βοηθήσει ενας φίλος ηλεκτρονικος με εμπειρία στην λύση-αρμολόγηση ηλεκτρονικων συσκευων. Και προσοχη στον στατικο ηλεκτρισμο αμα φτασεις πολυ βαθεια.+100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 τα πραγματικα αναλογικα , οχι οι ρεπλικες, οπως π.χ. τα moog εχουν αλλη δομη, εχουν γεννητριες μεσα, εχουν voltage controled amplifiers, voltage controlled filters , voltage controlled oschillators. Εκει δεν θα μου φαινοταν περιεργο οτι αλλαγες στο σασι μπορει να επηρεασουν , το ποσο δεν μπορώ να το ξέρω και το πώς το ιδιο το όργανο. Εγω βασικά ως γιατρός, περι μουσικής θα μιλήσω έτσι? Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε.λολ Απλα χρησιμοποιώ το επιστημονικής κατάρτισης μυαλό μου προσομοιώνοντας ανάλογη ανάλυση σε θέματα που εξ ειδικότητας δεν κατεχω αλλα αντιλαμβάνομαι μιας και στις θετικές επιστήμες η βασική αρχή μελέτης και καταννόησης οποιουδήποτε θέματος είναι το πείραμα και η απόδειξη. Οπως και για το ότι συμβαίνει υπάρχει το αίτιο και το αποτέλεσμα cause and effect. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 φυσικά εχει κλειστης και ανοιχτής αρχιτεκτονικής συστηματα. Συστήματα με λειτουργικό που δεν μπορεί να έχει παρέμβαση απο την ολοκλήρωσή και διαθεσή του σε ένα ψηφιακο όργανο ειναι κλειστής αρχιτεκτονικης συστημα , συστήματα με λειτουργικό που μπορει με αναβαθμιση του να αλλάξει η δομή και η λειτουργία του προσθέτοντας π.χ δυνατοτητες, βελτιωνοντας το μενου ειναι ανοιχτής αρχιτεκτονικής συστημα. Αμα κανεις update στο triton extreme π,χ στο τελευταιο os προστιθονται πραγματα Εγω λοιπόν αποφασίζω και οριζω το λειτουργικό σύστημα του triton extreme ως συστημα ημικλειστης αρχιτεκτονικης γιατι δεν μπορεις να αλλάξεις και τα πάντα, αλλα μπορει να δεχτει μερικως αλλαγές απο τον κατασκευαστη μεσω update του λειτουργικου Τα windows π.χ. ειναι ανοιχτής αρχιτεκτονικής συστημα Το ιδιο ισχυει και στο hardware Υπαρχουν συστηματα hardware κλειστης και ανοιχτής αρχιτεκτονικης και το θέμα λειτουργει ανάλογα . Σαφώς λέγω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Μάιστα... 8) Παω να τρεξω κανα 40λεπτο στον Hybrid διαδρομο μου (ηλεκτροκινητο μοτερ με ψηφιακο εγκεφαλο) να χαλαρωσω λιγο μετα απο τις τοσες πολλες τεχνικες πληροφοριες που διαβασα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 τα πραγματικα αναλογικα , οχι οι ρεπλικες, οπως π.χ. τα moog εχουν αλλη δομη, εχουν γεννητριες μεσα, εχουν voltage controled amplifiers, voltage controlled filters , voltage controlled oschillators.Τι είναι ρέπλικα, βρισιά; :o Δηλαδή έβρισες τα moog ? ::) Ωχ... :-\ Εκει δεν θα μου φαινοταν περιεργο οτι αλλαγες στο σασι μπορει να επηρεασουν , το ποσο δεν μπορώ να το ξέρω και το πώς το ιδιο το όργανο.Το άκουσα από επαγγελματίες πληκτράδες, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν. Ειδικά αυτοί με τα κσύλα μπορούν να μας τα εξηγήσουν καλύτερα ;D φυσικά εχει κλειστης και ανοιχτής αρχιτεκτονικής συστηματα. Συστήματα με λειτουργικό που δεν μπορεί να έχει παρέμβαση απο την ολοκλήρωσή και διαθεσή του σε ένα ψηφιακο όργανο ειναι κλειστής αρχιτεκτονικης συστημα , συστήματα με λειτουργικό που μπορει με αναβαθμιση του να αλλάξει η δομή και η λειτουργία του προσθέτοντας π.χ δυνατοτητες, βελτιωνοντας το μενου ειναι ανοιχτής αρχιτεκτονικής συστημα. Αμα κανεις update στο triton extreme π,χ στο τελευταιο os προστιθονται πραγματα Εγω λοιπόν αποφασίζω και οριζω το λειτουργικό σύστημα του triton extreme ως συστημα ημικλειστης αρχιτεκτονικης γιατι δεν μπορεις να αλλάξεις και τα πάντα, αλλα μπορει να δεχτει μερικως αλλαγές απο τον κατασκευαστη μεσω update του λειτουργικου Τα windows π.χ. ειναι ανοιχτής αρχιτεκτονικής συστημα Το ιδιο ισχυει και στο hardware Υπαρχουν συστηματα hardware κλειστης και ανοιχτής αρχιτεκτονικης και το θέμα λειτουργει ανάλογα . Σαφώς λέγω Αν και ομολογώ πως δυσκολεύτικα, ολίγον τι, πιστεύω πως το κατάλαβα. Merci :) Παω να τρεξω κανα 40λεπτο στον Hybrid διαδρομο μου (ηλεκτροκινητο μοτερ με ψηφιακο εγκεφαλο) να χαλαρωσω λιγο μετα απο τις τοσες πολλες τεχνικες πληροφοριες που διαβασα.Κι εγώ, πάω να πιό καφέ γιατί ζαλίστηκα. 8) Είπαμε, Παρασκευή σήμερα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 οχι , προσεξε το κομμα, υπαρχουν ρεπλικες, τα moog δεν ειναι ρεπλικες Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Ανοικτή αρχιτεκτονική είναι όταν επιτρέπεις σε τρίτες εταιρίες να δημιουργούν add ons για το προϊόν σου. Το να έχει το μηχάνημα αναβαθμίσιμο firmware δεν σημαίνει ότι έχει και ανοικτή αρχιτεκτονική, ούτε καν "ημιανοικτή", ετσι το βλεπω τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση