antonisg Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Χαίρετε αγαπητοί συμφορουμίτες. Θέλω να σας καταθέσω την περιπέτεια της υγείας μου. :( Εδώ και ένα εξάμηνο είχα διατροφικές διαταραχές, αδυναμία και ενοχλήσεις στην κοιλιά. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες βγήκαν φυσιολογικές πήγα σε γαστρεντερολόγους κλπ, βγήκε το πόρισμα: Δίπλωνε-φράκαρε το έντερο με συνέπεια να μην κατεβαίνει φυσιολογικά η τροφή. Αυτό οδηγούσε σε αίσθημα κορεσμού και μειωμένη πρόσληψη τροφής με συνέπεια μια σχεδόν μόνιμη κατάσταση αδυναμίας. Το πρόβλημα δημιουργόταν από την κακή στάση του σώματος. Όταν πιάνω την ηλεκτρική παίζω σχεδόν διπλωμένος στα δύο θα έλεγα και μπορώ να κρατάω αυτήν την στάση μέχρι και ένα 3ωρο τελείως ακίνητος... Ιδίως όταν εξασκούμαι στις διάφορες κλίμακες, βάζω σειρές στον υπολογιστή να απασχολώ το μάτι ;D, την drum machine στην digitech να κρατάει ρυθμό και παίζω ασταμάτητα. Όπως καταλαβαίνετε, δημιουργήθηκε ένας φαύλος κύκλος: παίξιμο-> δημιουργία προβλήματος->περισσότερο παίξιμο, λόγω αδυναμίας ανάληψης άλλων δραστηριοτήτων. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι αυτή η ακινησία-κακή στάση του σώματος θα με δημιουργούσε πρόβλημα, αλλά πλέον θα βάλω υποχρεωτικά διαλείμματα περπατήματος στην μελέτη μου... Πλέον έπαθα και έμαθα. Ελπίζω το πάθημά μου να σας φανεί χρήσιμο για να μπορέσετε να το αποφύγετε. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Περαστικά σου εύχομαι. Μου έκανε εντύπωση η περίπτωσή σου. Σαν να πατάει ο πίτσιριξ το λάστιχο του ποτίσματος για να τρολλάρει τον παππού του που ποτίζει, ε; ;D ;D Αν καταλαβαίνω καλά δε σου συνέβη κάτι το μη αναστρέψιμο, απλά πρέπει να υιοθετήσεις μια σωστή στάση σώματος για να μελετάς. Να ευχηθώ καλή επάνοδο στα σωστά κυβικά σου. Φάε και καμιά δεκαριά προφιτερόλ να στανιάρεις, υποθέτω ότι είσαι κι ελαφρύ σκαρί (σαν κι εμένα ;D ;D ;D ;D ;D) Διδακτική η περίπτωσή σου και μπράβο που τη μοιράζεσαι. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gadget Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 ώχ... επίασα κιθάρα προχθές μετά απο κανα μήνα (και βάλε) και χθές κρύωσα? (True story) λες να φταέι αυτό! ;D ;D Πέρα απο την πλάκα περαστικά αδερφέ και εύχομαι γρήγορη ανάρωση απλά να προσθέσω ότι όταν πήγα πέρυσι πρώτη φορά σε δάσκαλο όντας 10 χρόνια "αυτοδίδακτός" το πρώτο που μου άλλαξε και μου έκανς συνέχεια πάρατήρηση είναι η στάση του σώματος όταν παίζω. Είδικά για πολύωρο παίξιμο επιβάλεται! Και πάλι περαστικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisg Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Μου έκανε εντύπωση η περίπτωσή σου. Σαν να πατάει ο πίτσιριξ το λάστιχο του ποτίσματος για να τρολλάρει τον παππού του που ποτίζει, ε; ;D ;D Ακριβώς αυτό!!! Αν καταλαβαίνω καλά δε σου συνέβη κάτι το μη αναστρέψιμο, απλά πρέπει να υιοθετήσεις μια σωστή στάση σώματος για να μελετάς. Να ευχηθώ καλή επάνοδο στα σωστά κυβικά σου. Φάε και καμιά δεκαριά προφιτερόλ να στανιάρεις, υποθέτω ότι είσαι κι ελαφρύ σκαρί (σαν κι εμένα ;D ;D ;D ;D ;D) Το θετικό είναι ότι έχασα 4 από τα παραπανίσια κιλά!!! ;D ;D ;D Εάν χάσω άλλα τόσα θα είμαι στην πένα!!! Όντως η τελική συμβουλή του γιατρού ήταν ρίξτο λίγο στο φαΐ και στο έξω!!! απλά να προσθέσω ότι όταν πήγα πέρυσι πρώτη φορά σε δάσκαλο όντας 10 χρόνια "αυτοδίδακτός" το πρώτο που μου άλλαξε και μου έκανς συνέχεια πάρατήρηση είναι η στάση του σώματος όταν παίζω. Είδικά για πολύωρο παίξιμο επιβάλεται! +10000 Πάντως στην ακουστική κιθάρα μπορώ και κρατάω όρθιο το σώμα μου σε μια πιο φυσιολογική στάση. Σας ευχαριστώ παιδιά για τα περαστικά. threadender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση