Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 ε βαλε κι ενα white blonde (Mary Kaye) ρε θειο... ;D ;D ;D οκ,αλλα και παλι με rw ειναι πιο ομορφη... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Απλά για τη βρωμιά στο rosewood, επειδή δε φαίνεται, δε σημαίνει ότι δεν είναι εκεί... ναι αλλα στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ φαινοταν ΠΟΛΥ και του χαλουσε τις πωλησεις του Μπαρμπα Ληο...για αυτο και μετα το 59 το γυρισε στο rw... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Όποιος ΟΝΤΩΣ μπορεί και ακούει διαφορές στό ξύλο της....ταστιέρας ( ::) ::)) σε ένα ηλεκτρικό όργανο....τί να πώ... Respect, έχει πολύ καλύτερο αυτί απο το δικό μου... Για εμένα είναι καθαρά αισθητικό/ψυχολογικό το θέμα...απλά γουστάρω πολύ περισσότερο τις maple ταστιέρες επειδή μου φαίνονται πολύ ομορφότερες στις κιθάρες που μου αρέσουν, και επειδή μου αρέσει που με τον καιρό και το παίξιμο δείχνουν την ηλικία/χρήση τους σε αντίθεση με το rosewood. Κατά τα άλλα, οι συζητήσεις περι ηχητικής διαφοράς/ανωτερότητας του ενός έναντι του άλλου είναι από τα λίγα πράγματα που θα μπορούσαν να με οδηγήσουν σε μια αργή, επώδυνη αυτοκτονία λόγω αγνής παρθένας βαρεμάρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Άσε που το maple(στην ουσία-βερνίκι) καθαρίζει πολύ πιο εύκολα... Τώρα. Στα παλιά τα χρόνια που έφευγε το νίτρο και βρώμιζε το ξύλο... δύσκολα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 ναι αλλα στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ φαινοταν ΠΟΛΥ και του χαλουσε τις πωλησεις του Μπαρμπα Ληο...για αυτο και μετα το 59 το γυρισε στο rw... ;D Kαταρραμένα ΜΜΕ... Κι οι απέναντι κάναν το ίδιο με τις TV Yellow, γιατί οι άσπρες φωτίζανε, λέει, πολύ στο ασπρόμαυρο... ;D Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 JFC... ποσο μισω ωρες ωρες να μην μπορω να δω youtube απο το γραφειο... >:( Τότε έχεις homework 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2013 οκ,αλλα και παλι με rw ειναι πιο ομορφη... ;D βρε 7εndεr να 'ναι... 8) ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση