Προς το περιεχόμενο

Πάρτε να 'χετε...

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και μπορώ να πω ότι έπαθα την πλάκα μου από την ερμηνεία της τραγουδίστριας.

Υπάρχει και ολοκληρωμένο το συγκεκριμένο live στο youtube για όσους θέλουν κάτι παραπάνω.

Όσοι κάνουν τον κόπο και ακούσουν ολόκληρο το συγκεκριμένο live,θα πάθουν το ίδιο πράγμα...Και θα αναθεωρήσουν πλήρως τα περί αναντικατάστατης Tarja. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όσοι κάνουν τον κόπο και ακούσουν ολόκληρο το συγκεκριμένο live,θα πάθουν το ίδιο πράγμα...Και θα αναθεωρήσουν πλήρως τα περί αναντικατάστατης Tarja. ;)

Η τύπισσα έχει φωνάρα και ξέρει και να την δουλεύει να ένα ακόμα από την συναυλία Wacken 2013

Flying High Again

Η Tarja ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο που έδινε μια ταυτότητα στους Nightwish.

H τραγουδίστρια που ακούω στα βίντεο που παραθέσατε μου αρέσει πάρα πολύ και θα άκουγα άνετα δίσκο των Nightwish με αυτή.

Αλλά η Tarja μου άρεσε περισσότερο.  :)

H τραγουδίστρια που ακούω στα βίντεο που παραθέσατε μου αρέσει πάρα πολύ και θα άκουγα άνετα δίσκο των Nightwish με αυτή.

Θα ακούσεις σχετικά σύντομα...

Με τραγούδια γραμμένα πάνω στη δική της φωνή και όχι κάποιας άλλης. ;)

Θα ακούσεις σχετικά σύντομα...

Με τραγούδια γραμμένα πάνω στη δική της φωνή και όχι κάποιας άλλης. ;)

Που είναι και το σωστό. Αναμένουμε λοιπόν!  :)

Πάντως ακούω τώρα αυτή συναυλία στο Wacken και είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια.  8)

Που είναι και το σωστό. Αναμένουμε λοιπόν!  :)

Πάντως ακούω τώρα αυτή συναυλία στο Wacken και είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια.  8)

Και μένα με ενθουσίασε πολύ και να φανταστείς ότι δεν είμαι φαν των Nightwish αλλά με αυτή την τραγουδίστρια μπορώ να ακούσω κάποια τραγούδια

Flying High Again

Η Floor Jansen είναι πολύ δυνατή τραγουδίστρια, με είχε εντυπωσιάσει στις συμμετοχές της στους Ayreon όπου οι ερμηνείες της ήταν καταπληκτικές.

Οπότε χάρηκα πολύ για την ένταξή της στους Nightwish, νομίζω ότι τους ταιριάζει πολύ.

Και επειδή φαίνεται ότι το ταλέντο υπάρχει σε όλη την οικογένεια, κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε και τη μικρότερη αδερφή της, Irene Jansen και θα με θυμηθείτε  ;)

Αν και είναι κουραστικό να λέμε το ίδιο και ίδιο αλλά ο ενθουσιασμός μου για την καινούρια τραγουδίστρια δεν κρύβεται.

Μιάς και η συγκεκριμένη συναυλία που σας είπα έχει αφαιρεθεί είπα να βάλω το συγκεκριμένο κομμάτι για να δούμε ακόμα πιό καλά τις φωνητικές επιδόσεις της Floor.

Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι πιό καλή από την tarja

http://www.youtube.com/watch?v=V3BM0t5hBOs

Flying High Again

Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι πιό καλή από την tarja

Διαφορετική θα την έλεγα και σίγουρα πάρα πολύ καλή.  ;)

Δε θα έμπαινα στη διαδικασία να τις συγκρίνω καθώς δεν τραγουδάνε με τον ίδιο τρόπο. Η Tarja τραγουδάει φουλ όπερα ενώ η Jansen όχι. Έχει το δικό της διαφορετικό στυλ.  :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου