Grey Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Και μπορώ να πω ότι έπαθα την πλάκα μου από την ερμηνεία της τραγουδίστριας. Υπάρχει και ολοκληρωμένο το συγκεκριμένο live στο youtube για όσους θέλουν κάτι παραπάνω. Όσοι κάνουν τον κόπο και ακούσουν ολόκληρο το συγκεκριμένο live,θα πάθουν το ίδιο πράγμα...Και θα αναθεωρήσουν πλήρως τα περί αναντικατάστατης Tarja. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Όσοι κάνουν τον κόπο και ακούσουν ολόκληρο το συγκεκριμένο live,θα πάθουν το ίδιο πράγμα...Και θα αναθεωρήσουν πλήρως τα περί αναντικατάστατης Tarja. ;) Η τύπισσα έχει φωνάρα και ξέρει και να την δουλεύει να ένα ακόμα από την συναυλία Wacken 2013 Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Η Tarja ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο που έδινε μια ταυτότητα στους Nightwish. H τραγουδίστρια που ακούω στα βίντεο που παραθέσατε μου αρέσει πάρα πολύ και θα άκουγα άνετα δίσκο των Nightwish με αυτή. Αλλά η Tarja μου άρεσε περισσότερο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 H τραγουδίστρια που ακούω στα βίντεο που παραθέσατε μου αρέσει πάρα πολύ και θα άκουγα άνετα δίσκο των Nightwish με αυτή. Θα ακούσεις σχετικά σύντομα... Με τραγούδια γραμμένα πάνω στη δική της φωνή και όχι κάποιας άλλης. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Θα ακούσεις σχετικά σύντομα... Με τραγούδια γραμμένα πάνω στη δική της φωνή και όχι κάποιας άλλης. ;) Που είναι και το σωστό. Αναμένουμε λοιπόν! :) Πάντως ακούω τώρα αυτή συναυλία στο Wacken και είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Που είναι και το σωστό. Αναμένουμε λοιπόν! :) Πάντως ακούω τώρα αυτή συναυλία στο Wacken και είναι πάρα πολύ καλή τραγουδίστρια. 8) Και μένα με ενθουσίασε πολύ και να φανταστείς ότι δεν είμαι φαν των Nightwish αλλά με αυτή την τραγουδίστρια μπορώ να ακούσω κάποια τραγούδια Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Και μία επίσημη εκδοχή που λέει αν θα μείνει στο συγκρότημα η floor και για το καινούριο άλμπουμ Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cartman14 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2014 Η Floor Jansen είναι πολύ δυνατή τραγουδίστρια, με είχε εντυπωσιάσει στις συμμετοχές της στους Ayreon όπου οι ερμηνείες της ήταν καταπληκτικές. Οπότε χάρηκα πολύ για την ένταξή της στους Nightwish, νομίζω ότι τους ταιριάζει πολύ. Και επειδή φαίνεται ότι το ταλέντο υπάρχει σε όλη την οικογένεια, κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε και τη μικρότερη αδερφή της, Irene Jansen και θα με θυμηθείτε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν και είναι κουραστικό να λέμε το ίδιο και ίδιο αλλά ο ενθουσιασμός μου για την καινούρια τραγουδίστρια δεν κρύβεται. Μιάς και η συγκεκριμένη συναυλία που σας είπα έχει αφαιρεθεί είπα να βάλω το συγκεκριμένο κομμάτι για να δούμε ακόμα πιό καλά τις φωνητικές επιδόσεις της Floor. Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι πιό καλή από την tarja http://www.youtube.com/watch?v=V3BM0t5hBOs Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2014 Κατά την προσωπική μου γνώμη είναι πιό καλή από την tarja Διαφορετική θα την έλεγα και σίγουρα πάρα πολύ καλή. ;) Δε θα έμπαινα στη διαδικασία να τις συγκρίνω καθώς δεν τραγουδάνε με τον ίδιο τρόπο. Η Tarja τραγουδάει φουλ όπερα ενώ η Jansen όχι. Έχει το δικό της διαφορετικό στυλ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση