sotiroubas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά σόρρυ αν βγαίνω off topic αλλά δεν μπορώ να μην ποστάρω αυτήν την κομματάρα... Nightwish - 10 Wishmaster (End of An Era) Live Θα τον καταπιεί τον ''μικρόφωνα'' είναι και κίτρινο χρώμα σαν δονητής. ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
geodimitri Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Θα τον καταπιεί τον ''μικρόφωνα'' είναι και κίτρινο χρώμα σαν δονητής. ;D Έχει και άσπρο και κόκκινο, ανάλογα με το φόρεμα! ;D
sotiroubas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2013 Έχει και άσπρο και κόκκινο, ανάλογα με το φόρεμα! ;D Και γαμώ τις ''γκαρνταρόμπες'' ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
kbasilis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Θα ξεθάψω ένα πολύ παλιό. Με ένα ψαχούλεμα και πάλι στο youtube πέτυχα αυτό Και μπορώ να πω ότι έπαθα την πλάκα μου από την ερμηνεία της τραγουδίστριας. Υπάρχει και ολοκληρωμένο το συγκεκριμένο live στο youtube για όσους θέλουν κάτι παραπάνω. Εξακολουθώ να μην τους ακούω με κάτι πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις. Flying High Again
droneblack Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Με αυτο το βιντεο γνωρισα την κοπελα μου πριν 12 χρονια σε ενα μεταλλαδικο( ο dj -vj επαιζε τα κομματια και τα βιντεο τους σε οθονες). Και εγω Tarja μερια ...
zeromancer Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 οτι και να κανουν το μεγαλύτερο φιλανδικό συγκροτημα πάντα θα ειναι οι ΗΙΜ... ασχετο. α και ναι...tarja by far. κάποτε θα γίνει η κωλοτούμπα κ θα μας πουν οτι ποτε δεν έφυγε και πως πλεον γυρισε σπιτι της...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 οτι και να κανουν το μεγαλύτερο φιλανδικό συγκροτημα πάντα θα ειναι οι ΗΙΜ... ασχετο. Νομίζω ότι η μόνη ομοιότητά τους είναι η εθνικότητα. Οπότε δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης. ;)
droneblack Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Έχει αυτό το rock element που έλλειπε από την Tarja. Εμενα αυτο ειναι που με χαλαει,θελω τους Nightwish αυτο που ηταν atmospheric goth metal (σαν παλιος μεταλλας που σεβεται τον εαυτο του ,εβαλα την ταμπελα :P )
stakiko Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 μπα.. εγω θα τα ελεγα pop καλυτερα! ρεφρενακια τραλαλα και βιντεοκλιπακια για το mtv λαλαλα :D
geodimitri Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2014 μπα.. εγω θα τα ελεγα pop καλυτερα! ρεφρενακια τραλαλα και βιντεοκλιπακια για το mtv λαλαλα :D Στους Nightwish αναφέρεσαι; ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση