Προς το περιεχόμενο

Πάρτε να 'χετε...

Grey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παλι, δεν τους πηγαινα που δεν τους πηγαινα, όταν πηδηξαν το High Hopes ήρθε και έδεσε. :P

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν αγαπάμε ένα τραγούδι εκτελεσμένο από τον αρχικό δημιουργό του, να μας αρέσει σε διασκευή από άλλον καλλιτέχνη. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο διαφορετικού στυλ (Pink Floyd - Nightwish).

Είναι σαν να μου λες εμένα να ακούσω το Unforgiven των Metallica στη διασκευή που κάνει μια κοπελίτσα.  :o :-X (Έφαγα φρίκη όταν το πρωτάκουσα  ;D )

Εγώ προσωπικά από τους Nightwish "γνώρισα" το "Over the hills and far away" του αείμνηστου Gary Moore.  ;)

Edit: Εμένα πάντως μου άρεσε το High Hopes.  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο όταν αγαπάμε ένα τραγούδι εκτελεσμένο από τον αρχικό δημιουργό του, να μας αρέσει σε διασκευή από άλλον καλλιτέχνη. Πόσο μάλλον όταν είναι τόσο διαφορετικού στυλ (Pink Floyd - Nightwish).

Είναι σαν να μου λες εμένα να ακούσω το Unforgiven των Metallica στη διασκευή που κάνει μια κοπελίτσα.  :o :-X (Έφαγα φρίκη όταν το πρωτάκουσα  ;D )

Εγώ προσωπικά από τους Nightwish "γνώρισα" το "Over the hills and far away" του αείμνηστου Gary Moore.  ;)

Edit: Εμένα πάντως μου άρεσε το High Hopes.  ;)

κ μενα...ειναι επιβλητικος ο βικινγκ!

Slow must go on....!!!!

Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω...να το πω;Λοιπόν,αφού μου βγαίνει θα το πω.

Προτιμώ τη Floor από την Tarja.Σαφώς και η πρώτη δεν μπορεί να φτάσει σε έκταση φωνής τη δεύτερη αλλά η Floor πιστεύω οτι δένει καλύτερα με το γκρουπ.Τόσο φωνητικά όσο και σε σκηνική παρουσία.Έχει αυτό το rock element που έλλειπε από την Tarja.

Δείτε τί εννοώ:

Μίλησε κάποιος για έρωτα; :-*

Αδιαμφισβητητα η Floor εχει καλυτερη σκηνικη παρουσια απο τη Tarja,η οποια κουνιοταν παντα καπως αμηχανα...αλλα δυστυχως η ευτυχως τα καλυτερα τραγουδια που εγραψαν οι Nightwish θα εχουν την σφραγιδα της!Παντως η Φλορ πρεπει να γινει μονιμη(σα το δημοσιο),γτ εχουν δηλωσει οτι δεν ειναι μονιμη λυση!

Slow must go on....!!!!

Παντως η Φλορ πρεπει να γινει μονιμη(σα το δημοσιο),γτ εχουν δηλωσει οτι δεν ειναι μονιμη λυση!

Πού μαζεύουν υπογραφές;

Εγώ μένω πιστός στην Tarja!  ;D ;D ;D

Πάντως παιδιά, από την πρώτη στιγμή που είδα την Floor στο βίντεο του Grey, οι κινήσεις της και η παρουσία της επί σκηνής μου θύμισαν πολύ την Tarja. Λες και την "αντέγραφε" μου φάνηκε. Μπορεί βέβαια να 'ναι και ιδέα μου.

Aν και δεν τους ακούω η Tarja μου έβγαζε πολύ οπερίστηκο στυλ και δεν μου αρέσει(προσωπική γνώμη πάντα).

Ένα κομματάκι μου μου αρέσει από το συγκρότημα είναι

Flying High Again

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Oι Nightwish ειναι απο τις ενοχικες μου απολαυσεις...τα live τους ολα εχουν ηχαρα...επιτελους βρηκαν και μια αξια κ επιβλητικη αντικαταστατρια της Tarja (αν κ στο συγκεκριμενο ειχε προβληματακια),σε σχεση με την αλλη την ανεκδιηγητη!

Συμφωνώ,αν εννοείς κάτι φαλτσάκια που έκανε στην αρχή,αλλά ρε φίλος πως κουνιέται έτσι αυτή έ τρόμαξε το μάτι μου,δεν ξέρω αν με ''πιάνννιεις'' από το 0.15 μέχρι και 0.25,αυτή μπορεί να σύρει όλον τον εμπορικό στόλο,πολύ καλή φωνή πάντως βγάζει και κάτι brutal,σίγουρα θα έχει θαυμαστές και ''θαυμάστριες'',φαντάσου να κάνεις πρόβα μ' αυτήν μαζί ,άντε να συγκεντρωθείς χέχέχέ :o

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου