Grey Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Oι Nightwish ειναι απο τις ενοχικες μου απολαυσεις...τα live τους ολα εχουν ηχαρα...επιτελους βρηκαν και μια αξια κ επιβλητικη αντικαταστατρια της Tarja (αν κ στο συγκεκριμενο ειχε προβληματακια),σε σχεση με την αλλη την ανεκδιηγητη! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Φοβερό το κομμάτι! Ειδικά το σημείο με την γκάιντα(;) και το βιολί το απογείωσε. Προσωπικά σταμάτησα να ακούω Nightwish από τότε που έφυγε η Tarja. Η προηγούμενη όπως λέει και ο noe13 ήταν ανεκδιήγητη* (προσωπική άποψη). Αυτή τώρα ε...δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε κιόλας, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη. Σίγουρα θα άκουγα πολύ πιο άνετα ξανά Nightwish. :) *Είναι τυχαίο μήπως ότι στον πρώτο δίσκο που βγάλαν με την προηγούμενη τραγουδίστρια υπήρχαν δύο δίσκοι΄ ένας με τα φωνητικά και ένας χωρίς; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά εμένα μ'αρέσουν πολύ οι Nightwish ανεξάρτητα από τραγουδίστρια,γιατί θεωρώ καταπληκτική τη μουσική τους.Τρομερός συνθέτης ο Holopainen,όπως και εξαιρετικός κιθαρίστας είναι ο Vuorinen. *Off topic:Δε μπορούσα να μην το πω.Τι μωρό είναι αυτό το καινούργιο ρε παιδιά?! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά εμένα μ'αρέσουν πολύ οι Nightwish ανεξάρτητα από τραγουδίστρια,γιατί θεωρώ καταπληκτική τη μουσική τους.Τρομερός συνθέτης ο Holopainen,όπως και εξαιρετικός κιθαρίστας είναι ο Vuorinen. *Off topic:Δε μπορούσα να μην το πω.Τι μωρό είναι αυτό το καινούργιο ρε παιδιά?! ;D ;D ;D Συμφωνούμε Bill! Η μουσική είναι όντως καταπληκτική, αλλά δεν πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη φωνή; ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Συμφωνούμε Bill! Η μουσική είναι όντως καταπληκτική, αλλά δεν πρέπει να συνοδεύεται και από την ανάλογη φωνή; ;) Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση,η Floor είναι πολύ καλή τραγουδίστρια.Μ'αρέσει και ως φωνή δηλαδή :P :P ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Πέρα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση,η Floor είναι πολύ καλή τραγουδίστρια.Μ'αρέσει και ως φωνή δηλαδή :P :P ;D ;D A! γι' αυτήν δε λέω, μου άρεσε (όχι όσο η Tarja βέβαια). ;) Για την Anette μιλούσα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 A! γι' αυτήν δε λέω, μου άρεσε (όχι όσο η Tarja βέβαια). ;) Για την Anette μιλούσα πριν. Δεκτόν! Υποσημείωση: Ερωτεύτηκα! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά σόρρυ αν βγαίνω off topic αλλά δεν μπορώ να μην ποστάρω αυτήν την κομματάρα... Nightwish - 10 Wishmaster (End of An Era) Live Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Εγω παλι, δεν τους πηγαινα που δεν τους πηγαινα, όταν πηδηξαν το High Hopes ήρθε και έδεσε. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση