freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Ενδιαφερον θεμα! ;D Τωρα πο φαγα μια μακαροναδα με τυρι-κιμα μπορω να πω τη γνωμη μου με καθαρο μυαλο και να τολμησω μια καθαροαιμη λαικια κριτικη.. :D Αυτη η κοπελα η Θωμαη ειναι ισως οτι καλυτερο εχω δει στην χωρα για πιθανοτητες παγκοσμιας καριερας. Εμφανιση,φωνη,φρεσκαδα και μια προφορα που δε φερνει σε τιποτα Ελληνιδα. Μακαρι το κοριτσι να βρει στο δρομο του τους καταλληλους ανθρωπους. Το κομματι για την Γιαβροβίζιον ειναι κατωτερο της αλλα και παλι ειναι το καλυτερο. Α!Να της νοικιασουν εναν που μαθαινει κινησεις στους καλλιτεχνες να την ξεπαρτσακλέψει λιγο στο συγκεκριμενο. Ο αρμονιστας με την πως την λενε ειναι καλοι αλλα αργοί. :D Η Αγγελικουλα παρ ολα τα 500 κιλα autotune και τα 1,40 ποδια,ειναι κακη σ ενα,κατω του μετριου,ψευδο-οριενταλ.Αν παει ετουτη θα πει οτι ειμαστε για νεο μνημονιο. Ο Αγαθων,του Αγαθωνος με τους Μοστρες απλα δεν πειθουν.Και η πλακα ειναι οτι δε θα πεισουν ουτε τους Βαλκανιους...Αυτη η μοδα με τσι τρομπετες καλη ειναι αλλα καλυτερα να στελνανε κανα γκρουπ απ τ ανακατωσαρια Γρεβενων.. Φεικ. Βγεκα ρε Αγαθωνε μονος μ ενανε μπαγλαμα να σπασεις τα ταμεια,γκοτζαμ αντρας... :D Εγω παντως θα στελνα γιουροβιζιο τον Τζιμπουρ να τσου τρελανει ολους με τα τρεμολα του.. ;D ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
meet-sos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Ιακωβίδης με Κόζα είναι τέλειο ρε haters!! Respect. www.meet-sos.gr www.castellano.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Πραγματικά η Eurovision έχει φτάσει στο σημείο που δεν είναι ούτε για γέλια ούτε για κλάμματα, ούτε αυτό το ρόλο της δεν εξυπηρετεί πλέον. Ντροπή και αίσχος, δεν περιγράφω άλλο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Κοροϊδευε ρε αληταρα αλλα ειδες οτι και στα εξωτερικα εκτιμουν τα βαϊμπρατα! Με τα 1,40 ποδια,ειναι κακη Δασκαλος πραμα ρε εκτιθεσαι και δεν ξερεις οτι τουτα τα δυο ειναι ασυμβατα? :P :P :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Κοροϊδευε ρε αληταρα αλλα ειδες οτι και στα εξωτερικα εκτιμουν τα βαϊμπρατα! Για καριερα στα ξωτερικα χρειαζεσαι και τον Φουζιο,να σε βγαλει λιγο αουτ.. :D Δασκαλος πραμα ρε εκτιθεσαι και δεν ξερεις οτι τουτα τα δυο ειναι ασυμβατα? :P :P :-* Ειμαι ιδεολογος,φιλος. 8) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 1) Τωρα πο φαγα μια μακαροναδα με τυρι-κιμα... 2) Εγω παντως θα στελνα γιουροβιζιο τον Τζιμπουρ να τσου τρελανει ολους με τα τρεμολα του.. ;D ;D ;D ;D 1) Bραδυάτικα; Δεν μου λες κάνεις πρόβες για να παίζεις B.T.O.? 2) :D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rene Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Να το διοργανωσουν ως αυθεντικό και ελληνικό. Σε γήπεδο χωριου, με πλαστικές καρέκλες, ήχο απο τη διπλανή πολη, που θα τα φέρει με αγροτικό (ελεκτροβοις, ντινακορντ και σουρμπέτα). Διπλα απο τη σκηνή θα ψηνονται σουβλάκια και τα συγκροτηματα θα παιζουν ζωντανα, χωρις soundcheck. Θα μοιραζεται και γίδα βραστη και ρετσινα, ενώ έξω από το γηπεδο θα εχει καντινες, μαλλι της γριάς, και εκείνο που ψαρεύεις πλαστικα παπάκια και κερδιζεις παιχνιδια. Ετσι ΝΑΙ. +1000 χωρίς πολλά έξοδα και με την ελληνική πινελιά που όλη η Ευρώπη θα λατρέψει. Νιώσε την δύναμη του Black Dragon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Το λοιπόν... ως παλαίμαχος του διαγωνισμού :P ;D ;D ;D ;D Θωμαή- cool & ενέργεια thumps up Αγάθωνας Koaz Nostra- το διασκέδασα, τα παιδιά έχουν άποψη Giorgina & Leon- ήμαρτον, όχι άλλο electronica σότο. Είμαστε τρεις δεκαετίες μετά Αγγελική Ηλιάδη- «γάβου γάβου το σκυλί αλυχτάει στη αυλή. Ο αράπης μας» (Άγαμοι θύτες). all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Όταν 'μιλούν οι βετεράνοι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 1) Bραδυάτικα; Δεν μου λες κάνεις πρόβες για να παίζεις B.T.O.? 2) :D ;D ;D ;D Ι aint thrown nothing yet. Κριση εχουμε.Να τα πετουσα? Αφου με φωναζανε μια ωρα απ την κατσαρολα. Τωρα μαλιστα που ειδα τη Θωμαη,με φωναζουν δυο μηλα και μια μπανανα απ τη φρουτιερα.. ;D Όταν 'μιλούν οι βετεράνοι. ;D ;D ;D Ρε συ Τερρυ,αυτο το ''Αλκοχολ ιζ φρη''σαν στιχος απτο πουθενα αγγλιστι, εμενα δε μου βγαζει αποψη αλλα κατοψη... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση