audiokostas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Ομως τολμω ακόμα και να παρεξηγηθώ, αλλά δεν αντέχω να μην εκφράσω το γεγονός οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ αυτό το τραγουδι που επιλέχτηκε να μας εκπροσωπήσει. Εγώ είμαι σίγουρος ότι κανένα τραγούδι δεν πρόκειται να με εκπροσωπήσει. Εκτός όμως σοβαρών αιτιών (cherchez la femme...), προσπαθώ να μην χάνω τη Ουροβίζον. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Been there, done that. Ο Fenriz έλειπε σε ... επαγγελματικό ταξίδι Ιαπωνία και o Ted ψάρευε στους πάγους. Άτιμη ζωή. Άσε σου λέω, μην μου τα θυμίζεις... Ξεφτιλίστικα σε συμπέθερους/ξαδέρφους/άγνωστους συγγενείς που ήρθαν μόνο και μόνο για την True Νorth τελετή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Άσε σου λέω, μην μου τα θυμίζεις... Σορρυ που στα ξαναθυμίζω αλλά ξέρεις αν αναλαμβάνουν παιδικά πάρτι; Πόσο πάνε; Ξέρεις ; Αν παίξω μπάσο εγώ, κάνουν σκόντο; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Σορρυ που στα ξαναθυμίζω αλλά ξέρεις αν αναλαμβάνουν παιδικά πάρτι; Πόσο πάνε; Ξέρεις ; Αν παίξω μπάσο εγώ, κάνουν σκόντο; Ξέρω οτι αναλαμβάνουν παιδικά πάρτυ (έτσι ξεκίνησαν άλλωστε, και πλέον είναι η σπεσιαλιτέ τους). Για τα φράγκα μην μασάς...κάνε χρήση του ονόματός μου (συν τα κουπόνια του ΑΒ Βασιλόπουλου) και έχεις έκπτωση 30% μέχρι τέλος Φεβρουαρίου. Το δύσκολο με τα παιδιά αυτά είναι να τους πετύχεις όλους μαζί ζωντανούς. Μία ο ένας είναι φυλακή, μία ο άλλος αυτοκτόνησε, μια ο τρίτος έχει πάει φυλακή επισκεπτήριο να δεί τον πρώτο κ.ο.κ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Το δύσκολο με τα παιδιά αυτά είναι να τους πετύχεις όλους μαζί ζωντανούς. Μία ο ένας είναι φυλακή, μία ο άλλος αυτοκτόνησε, μια ο τρίτος έχει πάει φυλακή επισκεπτήριο να δεί τον πρώτο κ.ο.κ..... Άσε τότε. Δεν αγοράζω Φώσκολο. Είναι πασέ. Θα πάρω από Τουρκία να μη λένε κι οι άλλοι γονείς ότι πεινάμε. Φχαριστώ πάντως για το ΧετςΑπ Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 (οι Darkthrone ήταν κλεισμένοι) Το θέμα είναι να μην τους καλέσεις στην τελετή γιατί άντε να βρείς πυροσβεστήρα μετά. ;D Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Εχει τυχει ποτε να γιουχαρουν καποιον στην Eurovision? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 H Eurovision είναι πάρτυ φίλος και όλοι είναι ευτυχισμένοι και κουνάνε σημαιούλες... Το γιουχάρισμα χαλάει τα vibes. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 όλοι είναι ευτυχισμένοι και κουνάνε σημαιούλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2013 Πέφτω από τα σύννεφα....είναι ο Αγάθων? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση