Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2013

Rene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2-3 φορές που δούλεψα με τη Μαριώ μου έκανε εντύπωση η ευγένειά της, το χαμόγελό της, το ...κομπολόι και η φωνή της η οποία δένει μια χαρά με τα ρεμπέτικα που λέει, οπότε η χολή που ρίχνει ο "μάγκας" δεν στέκει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 198
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

2-3 φορές που δούλεψα με τη Μαριώ μου έκανε εντύπωση η ευγένειά της, το χαμόγελό της, το ...κομπολόι και η φωνή της η οποία δένει μια χαρά με τα ρεμπέτικα που λέει, οπότε η χολή που ρίχνει ο "μάγκας" δεν στέκει.

+ δισεκατομμύρια.

Είχα την τιμή να έχω τη Μαριώ και το επιτελείο της live μπάντα στο γάμο μου (οι Darkthrone ήταν κλεισμένοι) και έχω να πω ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Εσυ μιλας για επιθεωρησεις (reviews) ,ενταξει τετοια εχουμε και στο Βερολινο (σχεδον σε καθε στενο στην  Kurfürstendamm εχει και ενα cabare σε στυλ μεσοπολεμου με μια..γυμνη να το παιζει Lotte Lenya & με μια..τρελλη με φρακο να ξεκατινιαζεται σαν να τις εχουν βαλει φωτια στον ποπο  ;D..) εγω μιλαω για ζωντανη και εξελιξιμη μουσικη η οποια φυσικα πρεπει να συμβαδιζει και με τον αντιστοιχο τροπο ζωης (για να ειναι ζωντανη και εξελιξιμη).

όχι ΔΕΝ μιλώ για επιθεωρήσεις, μιλώ για ζωντανότατη μουσική σε αθηναϊκό κέντρο που (τότε τουλαχιστον, 40 χρόνια αφού είχε "πεθάνει ολοκληρωτικά") έπαιζε αποκλειστικά ρεμπέτικα.

Ε αυτο κανουν και τα καμπαρε στο Βερολινο απο το 1947 που ξανα-ανοιξανε ...δεν ειναι ομως και εξελιξιμη ζωντανη μουσικη,ενα review της δεκαετιας του μεσοπολεμου ειναι....και ας παιζουν αποκλειστικα Κουρτ Βαϊλ & προπολεμικους συνθετες... ;D (και εκει,στα ακριβα τουλαχιστον οχι αυτα που πανε οι Ρωσοι για να δουνε κανα ποπο  ;D,ΖΩΝΤΑΝΕΣ ορχηστρες εχουν και μαλιστα μαμιστερες...)

Οπως αλλωστε και στα εγχωρια ρεμπεταδικα παιζεται μουσικη απο το 1950 και ..ΠΡΙΝ... ;D (αν και δεν εχουν...γυμνες οποτε μαλλον τα καμπαρε κερδιζουν...συγκριτικα ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Η Εurovision ειναι ενας θεσμός που έχει περάσει απο πολλά κύματα. Στην εποχή μας, ειναι αναμφισβήτητα ένα ευχάριστο γεγονός. Δεν κάνω το λάθος να το δω σαν διαγωνισμό προσωπικά, το βλέπω απλά σαν μια ευκαιρία να δω διάφορα performance απο διάφορους καλλιτέχνες και διάφορες συνθέσεις που γενικώς, δεν είναι αδιάφορες. Οπως ειπώθηκε, παιζει πολύ η προώθηση ενός εκαστοτε concept που συνοδεύει θεατρικά το τραγούδι στις διαγωνιζόμενες χώρες και τα concept λίγο πολύ τείνουν να επαναλαμβάνονται, μιας και η πρωτοτυπία εκλείπει στις μέρες μας, είναι φυσικό να επερχεται ενας κορεσμός οταν έχουν δοκιμαστεί σχεδόν όλα ιδιαίτερα σε αυτό το θεσμο. Αφου ο θεσμός καλά κρατεί για δεκαετίες, εκατομμύρια χρόνια πρίν, δισεκατομμύρια.

Ομως τολμω ακόμα και να παρεξηγηθώ, αλλά δεν αντέχω να μην εκφράσω το γεγονός οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ αυτό το τραγουδι που επιλέχτηκε να μας εκπροσωπήσει. Δεν μου ταιριάζει, προτιμούσα χιλιες φορές τα προηγούμενα τραγουδια, ακομα και το περσινο που τουλάχιστο μας εκπροσώπησε αξιοπρεπώς σαν παραγωγή, σαν παρουσία της μικρής αλλά και σαν συνθεσης που είχε έστω κατι πιο φρέσκο. Αυτό το Alcohol ιι φρει , ειναι μια παρακμιακή βαλκανική ρεμπετοπολκα (ετσι θα το έλεγα) με ενα προβλεψιμο θεατρικο περιτιλυγμα. Δεν εχω κατι με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν γιατι αποδιδουν σωστά σε αυτό που πρέπει να κανουν γι αυτο που ετοίμασαν, αλλά....... δεν θα το αφήσω να φτάσει το βραδυ του τελικου εκεί γιατι απλά δεν το θέλω.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

(οι Darkthrone ήταν κλεισμένοι)

Been there, done that. Ο Fenriz έλειπε σε ... επαγγελματικό ταξίδι Ιαπωνία και o Ted ψάρευε στους πάγους. Άτιμη ζωή.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Η Εurovision ειναι ενας θεσμός που έχει περάσει απο πολλά κύματα. Στην εποχή μας, ειναι αναμφισβήτητα ένα ευχάριστο γεγονός. Δεν κάνω το λάθος να το δω σαν διαγωνισμό προσωπικά, το βλέπω απλά σαν μια ευκαιρία να δω διάφορα performance απο διάφορους καλλιτέχνες και διάφορες συνθέσεις που γενικώς, δεν είναι αδιάφορες. Οπως ειπώθηκε, παιζει πολύ η προώθηση ενός εκαστοτε concept που συνοδεύει θεατρικά το τραγούδι στις διαγωνιζόμενες χώρες και τα concept λίγο πολύ τείνουν να επαναλαμβάνονται, μιας και η πρωτοτυπία εκλείπει στις μέρες μας, είναι φυσικό να επερχεται ενας κορεσμός οταν έχουν δοκιμαστεί σχεδόν όλα ιδιαίτερα σε αυτό το θεσμο. Αφου ο θεσμός καλά κρατεί για δεκαετίες, εκατομμύρια χρόνια πρίν, δισεκατομμύρια.

Ομως τολμω ακόμα και να παρεξηγηθώ, αλλά δεν αντέχω να μην εκφράσω το γεγονός οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ αυτό το τραγουδι που επιλέχτηκε να μας εκπροσωπήσει. Δεν μου ταιριάζει, προτιμούσα χιλιες φορές τα προηγούμενα τραγουδια, ακομα και το περσινο που τουλάχιστο μας εκπροσώπησε αξιοπρεπώς σαν παραγωγή, σαν παρουσία της μικρής αλλά και σαν συνθεσης που είχε έστω κατι πιο φρέσκο. Αυτό το Alcohol ιι φρει , ειναι μια παρακμιακή βαλκανική ρεμπετοπολκα (ετσι θα το έλεγα) με ενα προβλεψιμο θεατρικο περιτιλυγμα. Δεν εχω κατι με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν γιατι αποδιδουν σωστά σε αυτό που πρέπει να κανουν γι αυτο που ετοίμασαν, αλλά....... δεν θα το αφήσω να φτάσει το βραδυ του τελικου εκεί γιατι απλά δεν το θέλω.

Αδερφέ, η λα'ι'κή βάση αποφάσισε και διέταξε...και ως γνωστόν "φωνή λαού-οργή Ολυμπιακού"  ;D

Κοιμήσου ήσυχος πάντως....με αυτό το πράγμα ΔΕΝ περνάμε τελικό ούτε με σφαίρες.

....με αυτό το πράγμα ΔΕΝ περνάμε τελικό ούτε με σφαίρες.

...έτσι έλεγαν και το 2004 με την Εθνική... ;) ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

...έτσι έλεγαν και το 2004 με την Εθνική... ;) ;D

Χίλιες φορές να τραγούδαγε ο Καραγκούνης με τον Ζαγοράκη ντουέτο ερωτική μπαλάντα  ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου