Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2013

Rene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντίθετα, το Ελενάκι, αν είχε πάει καπάκι ΑΜΕΣΩΣ μετά τη νίκη της, θα το είχε ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ στεγνά το κύπελο (με το Mambo). Αλλά τα διαπλεκόμενα επέλεξαν να στείλουμε την μις-Μιζέρια 3000 (τη Βίσση) οπότε νίκησαν οι (ομορφότεροι) τερατοειδείς.

Με το ΒΖΖΖΙγκολό έπρεπε να πάει που είναι και σερφιά!  ;D ;D ;D

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 198
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Παιδιά εγώ είμαι λίγο εκτός όπως φαίνεται γιατί δεν κατάλαβα καθόλου την χαρμόσυνη είδηση της χαρμόσυνης εκπομπής. Υπήρχαν κάποιοι παρουσιαστές που πήραν συνέντευξη τους νικητές και αυτοί με την σειρά τους πάρθηκαν εν συνεντεύξει από άλλες τηλέπαρουσιάστριες; Και αν ναι, αυτές ρε τις τηλεπαρουσιάστριες ποιος τις πήρε  συνέντευξη;

Επίσης.  Γιατί το όλο πράγμα ήταν τόσο υποτονικό; Σαν να παρακολουθούσες αναπαράσταση σατανιστικής τελετής όπου στο τέλος η παρθένα δεν σφαγιάζεται. Δεν καταλαβαίνω.

Δεν υπάρχει script που λένε; Η κάθε Βανδή έλεγε «ωραίο ναι ωραίο» η άλλη η χιλιόχρονη έλεγε πόσο ωραία είναι να είσαι στην Ελλάδα και ο τύπος με το ισχνό μουσάκι συνέχιζε λέγοντας «εγώ θα συνεχίσω αυτό που έλεγα πριν…» 

Θυμάμαι πρώιμες καπιταλιστικές εποχές που το κρασί έρεε άφθονο και τα παρουσιαζόμενα είχαν ακροβατικά και άλλα τέτοια νέο-τσίρκικα. Τι έγινε; Ο χορηγός μάλλον φταίει.

Θα είναι τσιφούτης. Αλλιώς δεν εξηγείται. Γάμησέ τα. Κάψανε και τις φαγάνες του Μπόμπολα. Τι να πεις.

ο χρόνος αρκετός 

Όσοι μικρόπνοοι και κοντόφθαλμοι από εσάς δεν μπορούν να καταλάβουν τι μπορεί να σημαίνει για τον τουρισμό μας μια απλή πρόταση "alcohol is free" στη καρδιά της Σκανδιναβίας, δεν μπορώ να τους βοηθήσω.

Θα λεγα και για τους Ρώσους και τους συν αυτώ αλλά διαπιστωμένα αυτοί επιμένουν Ελλάδα και χωρίς τη μπροσούρα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Θα λεγα και για τους Ρώσους και τους συν αυτώ αλλά διαπιστωμένα αυτοί επιμένουν Ελλάδα και χωρίς τη μπροσούρα.

Αυτοί έρχονται επειδή racketeering is free.

Το μόνο θετικό της Ελληνικής συμμετοχής είναι οτι στείλαμε κάτι "διαφορετικό" για τα δικά μας δεδομένα.

Κατά τ' άλλα πρόκειται για χιλιοφορεμένο concept, συν αυτό το Βαλκανοskaλίκι που προσωπικά μου ...ερεθίζει το ΚΝΣ.

Άλλωστε πιστεύω οτι για την αποστειρωμένη Βορειοευρωπαϊκή κοινωνία, στίχοι που παραπέμπουν σε οδήγηση υπο την επίρρεια ακλοόλ είναι ...φτού κακά!

Θα μου πείς ποιός θα καταλάβει τα λόγια? Ε, θα τα εξηγήσουν. Νομίζω οι εκάστοτε speakers δίνουν πάντα μια κεντρική ιδέα πρίν παίξει το τραγούδι...

Θεωρώ οτι μέσα τους γνωρίζουν οτι πάμε απλά για χαβαλέ και οτι δύσκολα θα πιάσουμε κάποια καλή θέση. Άλλωστε και το Stairway to Heaven να στέλναμε, αν δεν έιχαν γίνει τα dealια για να διοργανώσουμε τον επόμενο διαγωνισμό, πρώτη θέση δεν θα βλέπαμε. (τι? δεν το ξέρατε οτι είναι μούφα ο διαγωνισμός?)  :D

Ερώτηση προς Σαλονικιούς : η λέξη ΕΓΝΑΤΙΑ είναι υποχρεωτικό συστατικό ΚΑΘΕ τραγουδιού που γράφεται στο νομό Θεσσαλονίκης;

Είναι κάτι αντίστοιχο με το Σεμτέβριος των αθηναϊκών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας...  ;)

wood matters

Είναι κάτι αντίστοιχο με το Σεμτέβριος των αθηναϊκών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας...   ;)

Αρκοντεόν κλπ

Οκτωμβριος  ::)

(αυτο το κανει η γυναικα μου και μ' εκνευριζει  :P)

Αυτό το λένε πλέον τόσο πολλοί που τείνει να γίνει το σωστό λόγω πλειοψηφίας.

Ενωμοτάρχης

Αυτό το λένε πλέον τόσο πολλοί που τείνει να γίνει το σωστό λόγω πλειοψηφίας.

όπως και το οσο αναφορα!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου