blue Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε, ρε "πεινασμένοι" όλοι που κοιτάτε την Θωμαή! Το τρομπόνι βρε (και την παίκτρια) το είδατε? ;) :D +1! : γυαλιά, ανωμαλία και κλασική παιδεία ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Ας κανουν οτι θελουν, μονο το πρωτο να μη στειλουν, ειπαμε να κλεβουμε, ΟΚ, αλλα να κλεβουμε και το κομματι που κερδισε τη...γιουροβιζιον και να το στελνουμε... στη γιουροβιζιον, ;D αυτο παραπαει, αν ειναι να μας λιβανιζουν παλι τα Focus ;D καλυτερα να μην παμε καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε, ρε "πεινασμένοι" Φίλος, στον συγκεκριμένο τομέα δεν τίθεται θέμα πείνας διότι δεν τίθεται και θέμα χόρτασης. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johngolfin Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Ρε guys ...συγνώμη που παρεμβαίνω, -πρώτη φορά κιόλας- αλλά, άμα στην Ελλάδα του 2013, των μνημονίων, της λιτότητας, της καταστολής, της φτωχοποίησης, του αυταρχισμού, της ανεργίας, είναι αυτά τα τραγούδια που μας εκφράζουν σαν χώρα και θα τα στείλουμε και στη Eurovision τότε τί να πώ ...ίσως να προτιμώ να μην συστήνομαι ως Έλληνας ...για κανα χρόνο τουλάχιστον. Όχι, sorry κιόλας δηλαδή... Εμένα ασχέτως της μουσικής που προτιμώ, μου φαίνονται αλλού γι' αλλού όλα. Λες και αυτοί που τα "παρήγαγαν" (γιατί μόνο ως προϊόν αλυσίδας παραγωγής τα δέχομαι, ούτε καν να μιλήσω για καλλιτεχνική έκφραση) μάλλον δεν ζούνε σε αυτή την Ελλάδα που ζω εγώ.. σίγουρα όμως. Στιχουργικά να το δεις; σκηνοθετικά να το δεις; συνθετικά; ...κάτι δεν κάνει καλή επαφή με την πραγματικότητα πάντως. Καλό βράδυ σε όλους & όλες και συγνώμη και πάλι Δύναμη guys, και έχετε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά, τόσα ερεθίσματα δεχόμαστε όλοι, ας τα απελευθερώσουμε και στην τέχνη μας, ας εκφράσουμε αυτό που πραγματικά νοιώθουμε και κρατάμε μέσα, μπορεί να είναι κι έρωτας δεν λέω, αλλά είναι κι άλλα θαρρώ που τρώνε τα σωθηκά μας. cya all! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Ε να στειλουμε τοτε κανεναν με κουρελια, ακκορντεον και μαυρα γιαλια, και να τραγουδαει το ¨"ματακια δεν εχω καλιε, ζωη στερημενη καλιε", να βγαλει και δισκο στο τελος μπας και βγουν τα εξοδα ;D Εναλλακτικα μπορουμε να στειλουμε μια πορεια του ΠΑΜΕ, με ντουντουκες να παιζουν Φαραντουρη, και το σοου θα κλεισει με επεμβαση των ΜΑΤ, δακρυγόνα and all that jazz, θριαμβος, αξεχαστοι θα τους μεινουμε ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 μπορεί να είναι κι έρωτας δεν λέω, αλλά είναι κι άλλα θαρρώ που τρώνε τα σωθηκά μας. Μπα σε καλό σου... Βούρκωσα... :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Φίλος, στον συγκεκριμένο τομέα δεν τίθεται θέμα πείνας διότι δεν τίθεται και θέμα χόρτασης. Άρα μιλάμε για λιγούρα? ;D ;D ;D ;D Θα επιμείνω εδώ ότι ο φακός αδικεί την κουκλάρα με το τρομπόνι. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου αρεσαν τα...τρομπονια.. ;D..της Απεργη.. Αν δε σκασει μυτη στη σκηνη ετσι και οχι σαν μαθητρια παρθεναγωγειου ,το πηραμε το χρυσο..& γιατι οχι? Kαι τρελλο μωρο ειναι και καλη φωνη εχει και καλη προφορα στα εγγλεζικα και εξαιρετικη σκηνικη παρουσια και κινηση (ενταξει να ητανε και λιγο της προκοπης το τραγουδι δεν θα εβλαπτε αλλα ποιος ασχολειται με τετοιες....λεπτομερειες στην Eurovision?) Ρε guys ...συγνώμη που παρεμβαίνω, -πρώτη φορά κιόλας- αλλά, άμα στην Ελλάδα του 2013, των μνημονίων, της λιτότητας, της καταστολής, της φτωχοποίησης, του αυταρχισμού, της ανεργίας, είναι αυτά τα τραγούδια που μας εκφράζουν σαν χώρα και θα τα στείλουμε και στη Eurovision τότε τί να πώ ...ίσως να προτιμώ να μην συστήνομαι ως Έλληνας ...για κανα χρόνο τουλάχιστον. Δύναμη guys, και έχετε τα μάτια και την καρδιά σας ανοιχτά, τόσα ερεθίσματα δεχόμαστε όλοι, ας τα απελευθερώσουμε και στην τέχνη μας, ας εκφράσουμε αυτό που πραγματικά νοιώθουμε και κρατάμε μέσα, μπορεί να είναι κι έρωτας δεν λέω, αλλά είναι κι άλλα θαρρώ που τρώνε τα σωθηκά μας. ανθρωπε μου μαλλον τα εχεις χαμενα...για την EUROVISON μιλάμε οχι για το φεστιβαλ του ΟΔΗΓΗΤΗ..ή την αντιεξουσιαστικη συναυλια νουμερο 123 στη Βιλλα Αμαλια.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει ο φίλος μάλλον θα προτιμούσε να γίνει μια έκτακτη επανασύνδεση των Τρύπες για την περίσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου αρεσαν τα...τρομπονια.. ;D..της Απεργη.. τι εννοεις??? ??? :-[ Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση