Προς το περιεχόμενο

Eurovision 2013

Rene

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Κάποιος να πει στην ομάδα της Θωμαή ότι δεν είναι η Lena.

2. Ο τυπάκος με το συνθ είναι στο σωστό κλίμα, αλλά η σκηνική παρουσία είναι μέτρια.

3. Η Ηλιάδη έχει την προσοχή μου, αλλά το τραγούδι είναι "Foivos Style".

4. Αυτοί είναι γελοίοι. Όχι στην Eurovision δεν πρέπει να πάνε, αλλά ούτε για βρούβες.

Μέτρια η σοδειά λοιπόν. Πάμε για κάτω από την 15η θέση.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 198
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Κάτι μου λέει και μένα ότι το το πρώτο θα πάει..Αχ και να πάμε και να κερδίσουμε...να δω πως θα διοργανώνουμε eurovision το 2014 ;D

Νιώσε την δύναμη του Black Dragon

1. Κάποιος να πει στην ομάδα της Θωμαή ότι δεν είναι η Lena.

2. Ο τυπάκος με το συνθ είναι στο σωστό κλίμα, αλλά η σκηνική παρουσία είναι μέτρια.

3. Η Ηλιάδη έχει την προσοχή μου, αλλά το τραγούδι είναι "Foivos Style".

4. Αυτοί είναι γελοίοι. Όχι στην Eurovision δεν πρέπει να πάνε, αλλά ούτε για βρούβες.

Μέτρια η σοδειά λοιπόν. Πάμε για κάτω από την 15η θέση.

Δεν περίμενα ότι θα συμφωνούσα τόσο απόλυτα με κάτι που έγραψες

Ε, ρε "πεινασμένοι" όλοι που κοιτάτε την Θωμαή!

Το τρομπόνι βρε (και την παίκτρια) το είδατε? ;) :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Το πρώτο ίσως το καλύτερο που έχω δει ως υποψήφιο ποτέ, το δεύτερο εκτός κλίματος και μέτριο, το τρίτο για τη μπίστα, και το τέταρτο φιλόδοξο αλλά τελικά μάλλον γραφικό.

Κάτι μου λέει και μένα ότι το το πρώτο θα πάει..Αχ και να πάμε και να κερδίσουμε...να δω πως θα διοργανώνουμε eurovision το 2014 ;D

Να το διοργανωσουν ως αυθεντικό και ελληνικό.

Σε γήπεδο χωριου, με πλαστικές καρέκλες, ήχο απο τη διπλανή πολη, που θα τα φέρει με αγροτικό (ελεκτροβοις, ντινακορντ και σουρμπέτα). Διπλα απο τη σκηνή θα ψηνονται σουβλάκια και τα συγκροτηματα θα παιζουν ζωντανα, χωρις soundcheck.

Θα μοιραζεται και γίδα βραστη και ρετσινα, ενώ έξω από το γηπεδο θα εχει καντινες, μαλλι της γριάς, και εκείνο που ψαρεύεις πλαστικα παπάκια και κερδιζεις παιχνιδια.

Ετσι ΝΑΙ.

Να το διοργανωσουν ως αυθεντικό και ελληνικό.

Σε γήπεδο χωριου, με πλαστικές καρέκλες, ήχο απο τη διπλανή πολη, που θα τα φέρει με αγροτικό (ελεκτροβοις, ντινακορντ και σουρμπέτα). Διπλα απο τη σκηνή θα ψηνονται σουβλάκια και τα συγκροτηματα θα παιζουν ζωντανα, χωρις soundcheck.

Θα μοιραζεται και γίδα βραστη και ρετσινα, ενώ έξω από το γηπεδο θα εχει καντινες, μαλλι της γριάς, και εκείνο που ψαρεύεις πλαστικα παπάκια και κερδιζεις παιχνιδια.

Ετσι ΝΑΙ.

γκεστ ο Πετρολουκας!

Slow must go on....!!!!

+1000000

ωχχχ με φανταζομαι με το ενα χερι το μπουκαλι, στο αλλο μαλλι της γριας και λιγα μετρα μπροστα η θωμαηηη

ΠΑραΔΕΙσοσσσσ  ;D ;D ;D

http://reckoninghour.com/

rEaL mUsIc

rEaL nEwS

• Guru

Αν η αξιολόγηση ήταν καθαρά οπτικής φύσης, νομίζω η επιλογή θα ήταν ομόφωνη  ;D...

Κατά τα λοιπά:

1. Ευχάριστο τραγουδάκι, όχι όμως εναρμονισμένο στην κατεστημένη αισθητική του θεσμού ( :P), η νεαρά τόχει όλο πάνω της για προφανείς λόγους  ;). Εξάλλου, αν είναι ν'ακούσω One last kiss προτιμώ αυτό (βλέπε βίντεο που ακολουθεί).

2. Ενδιαφέρον, κάτι σαν μιά άλλη εκδοχή των M.Oldfield/M.Reilly (λέω τώρα...), ίσως η πιό "στοχευμένη" άποψη, με ελπίδες καλού πλασαρίσματος υπο προϋποθέσεις (βλ. σχόλιο Τρόλλεϋ).

3. Δεν μου άρεσε, σε σημεία μου "σκυλοφέρνει" και γενικά δεν αισθάνομαι καλά να με "αντιπροσωπεύει" κάτι τέτοιο...όπως είπα, δεν αισθάνομαι καλά ;D.

4. Παρότι μου είναι ιδιαίτερα συμπαθείς οι καλλιτέχνες, νομίζω πως αυτή η "balkan" αισθητική κάπου χάνει, ίσως γιατί το είδος είναι "πολυφορεμένο" τα τελευταία χρόνια και το συγκεκριμμένο κομμάτι δεν δείχνει να ξεχωρίζει κάπου...

Θα ήθελα πάντως να σχολιάσω πως η εντύπωση που μου μένει είναι οτι τουλάχιστον αυτή τη φορά αποφεύχθηκαν επιλογές που μόνο γέλια προκαλούν...

ΥΓ. Τζαζτζόκερ, έχεις την συμπάθεια και τον θαυμασμό μου για την αυτοσυγκράτηση σου  ;D!

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου