epikouris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Πριν λίγο ο Γρηγόρης μου έστειλε το παρακάτω link που νομίζω θα ενδιαφέρει όσους όλους ασχολούνται με τη μουσική του μπλουζ. Μέχρι τώρα είχαμε μόνο μία φωτογραφία του βασιλιά του Delta Blues Robert Johnson (το άρθρο μιλάει για 2). Είχε βρεθεί ακόμα μία αλλά μέχρι τώρα δεν είχε τακτοποιηθεί ως αυθεντική. Αυτό λοιπόν έγινε έπειτα από πολλές εξονυχιστικές έρευνες με τη βοήθεια βέβαια της σύγχρονης τεχνολογίας. Παρακάτω λοιπόν μία σπάνια φωτογραφία του King of the Delta Blues μαζί με το φίλο του και επίσης θρύλο Johnny Shines. http://www.guardian.co.uk/music/2013/feb/03/robert-johnson-photograph-identified I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Μέχρι τώρα είχαμε μόνο μία φωτογραφία του βασιλιά του Delta Blues Robert Johnson. Του βασιλιά Ριχάρδου του Γ' την είδες? Σόρρυ Μήτσο...αλλά δεν κρατήθηκα ;) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Του βασιλιά Ριχάρδου του Γ' την είδες? Σόρρυ Μήτσο...αλλά δεν κρατήθηκα ;) ;D Έπαιζε και αυτός μπλουζ; Ρε τι μαθαίνει κανείς τώρα στα γεράματα! I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Του βασιλιά Ριχάρδου του Γ' την είδες? Μήπως εννοείς αυτόν; I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ενδιαφερον. Και γω για 2 φωτος ηξερα, η μια ειναι η κλασσικη που τον δειχνει καθιστο με την κιθαρα του και η δευτερη που τον δειχνει περιπου απο την μεση και πανω. Η δευτερη μαλιστα ειχε γινει και γραμματοσημο στην Αμερικη το 1994. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Πολυ ενδιαφερον. Και γω για 2 φωτος ηξερα, η μια ειναι η κλασσικη που τον δειχνει καθιστο με την κιθαρα του και η δευτερη που τον δειχνει περιπου απο την μεση και πανω. Η δευτερη μαλιστα ειχε γινει και γραμματοσημο στην Αμερικη το 1994. Σωστά. Και αν θα παρατηρήσεις, αυτή που επιλέχτηκε για γραμματόσημο, δεν έχει το τσιγάρο γιατί στις ΗΠΑ είναι πάγια τακτική να το "αφαιρούν" από φωτογραφίες δημόσιων προσώπων. Υπάρχει και αυτή που επισυνάπτω αλλά δεν ξέρω πόσο αυθεντική είναι. Δεν έχω βρει κάτι που να την πιστοποιεί ως αυθεντική. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Σωστά. Και αν θα παρατηρήσεις, αυτή που επιλέχτηκε για γραμματόσημο, δεν έχει το τσιγάρο γιατί στις ΗΠΑ είναι πάγια τακτική να το "αφαιρούν" από φωτογραφίες δημόσιων προσώπων. Ξερω, ξερω... ::) Αυτη την "πανεξυπνη" τακτικη την εχουν υποστει ουκ ολιγοι, απο τον Tom Petty μεχρι τον...Lucky Luke. :-X H αντικαπνιστικη μανια στην Αμερικη εχει ξεπερασει πλεον τα ορια του γελοιου εδω και πολλα χρονια. Τεσπα, η φωτο που ανεβασες δεν μου φαινεται και πολυ...φωτο. Πιο πολυ μου φαινεται σαν "καλλιτεχνικη απεικονιση" της πραγματικης φωτογραφιας. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση