Abraxas Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 ολοι καλα τα λενε βασιλη μου.η αληθεια ειναι καπου στην μεση για εμενα :wink: Εγώ φίλε θα πω ότι η αλήθεια είναι μάλλον ένα χαρμάνι απ'όλες τις απόψεις. :wink: Τι; Θα πούμε τώρα ότι μια Suhr ή μια Anderson δεν έχει τρομερή ποιότητα κατασκευής, χωρίς ψεγάδια; Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Να πούμε ότι τα κάνουν όλα και είναι οι απόλυτες κιθάρες; Θα είμαστε αιθεροβάμονες... Και ποιος είμαι εγώ που μιλάω ε; Μία μόνο απο τις κιθάρες μου είναι 'ανώνυμη' κι'αυτή φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά που μπορούσα να βρω... άρα και εγώ θύμα της 'ποιότητας' και του 'ό,τι πληρώσεις'. Και η ρουφιάνα... έχει μαγνήτες Suhr! :oops: :P :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 συμφωνουμε απολυτα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2006 Thnx σε ολους... 8) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση