6string Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει σε αυτο? Εχω ενα λαπτοπ και προσπαθω να γραψω μπασσο σε cool edit 2.1 προγραμμα αλλα το αποτελεσμα εχει πολυ θορυβο(φυσημα) ενω το σημα του μπασσου ειναι πολυ καθαρο..! Δεν ηχογραφησα με μικροφωνο αλλα με καρφι απο το line out του ενισχυτη προς το λαπτοπ....μπορει καποιος να μου πει που μπορει να ειναι το προβλημα? Και κατι τελευταιο δεν εχω καρτα ηχου για ηχογραφησεις....το εκανα απευθειας. Και παλι ευχαριστω προεραιτικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackForest Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Με τι drivers? Κατεβασε τους ASIO4ALL και λογικα ολα θα ειναι οκ My spirit sighs in peace - Opeth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 φυσικο ειναι να χεις θορυβο αφου γραφεις με εργοστασιακη καρτα ηχου φιλε μου :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Και κατι τελευταιο δεν εχω καρτα ηχου για ηχογραφησεις.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 φυσικο ειναι να χεις θορυβο αφου γραφεις με εργοστασιακη καρτα ηχου φιλε μου :) Και η Prism sound Ορφευς εργοστασιακη ειναι... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
niktkd93 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Και η Prism sound Ορφευς εργοστασιακη ειναι... :P εεεελα αηδιες :P καταλαβες τι θελω να πω xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Με τι drivers? Κατεβασε τους ASIO4ALL και λογικα ολα θα ειναι οκ Τι εννοεις γιλε μου γιατι ειμαι λιγο γκαβος με τους υπολογιστες?τι ειναι τα ASIO4ALL και πως το κανω?Ευχαριστω και παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
6string Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 ;D χαχαχαχα!!πολυ επιτυχια η φωτο...!!!δλδ αν παρω μια m audio θα στρωσει το φυσημα?Ευχαριστω ολους σας για την αμμεση απαντηση...απλα ελεγα μηπως μπορω να γραψω τις ιδεες μου πριν αγορασω την καρτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα ποσο φτηνη ειναι η λυση σου! http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Guitar-to-USB-Interface-Link-Cable-PC-Laptop-Computer-Recording-Studio-/321050234649?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item4ac015cf19 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 ανέβασε ένα κλιπάκι εδώ άμα θες να τον ακούσουμε τον θόρυβο 5 sec που να παίζεις και άλλα 5 που να μην παίζεις αλλά να ηχογραφεί και άλλα 5 αφού βγάλεις το καλώδιο από το pc χωρίς εφέ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση