gvour Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 ούτε το πρώτο (κομματάρα) είναι ακριβώς δικό τους......;) Ναι βρε γνωστο,γι αυτο ειπα: κι ας μην ειναι και τουτο δικο τους εννοουσα"οπως και τ αλλο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή. Φίλως βάλε Σάμπα είναι καλοί ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Σήμερα είναι Τετάρτη παππού; Αλλά ου γαρ έρχεται μόνον.... Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή. @audiokostas Ρε συ κοκο δεν μπορεις να μην πεταξεις την παπαρια σου :P..ας ανεβαζες εσυ τους ΑΒΒΑ να διαβαζεις τα ποστ ολοκληρα >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Τα αγαπημένα μου κομμάτια από το Live at Fillmore East. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 μπαντάρα !!! Εγώ βάζω το παρακάτω... Σχετικά νέο (με Haynes...) αλλά εγγύηση !!! Loaded Dice Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Δεν βλέπω δεν ακούω τίποτα >:( .... συνεισφέρω με μια καταπληκτική κατ εμε φωτο . (ψάχτε την) O Duane στον οδοντίατρο Καλή συνεχεία rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 Midnight Rider - Allman Brothers - Live 1995 MIA ΠΟΛΥωραια εκτελεση του midnight rider . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 JESSICA .LIVE ΣΤΟ ΙΔΙΟ SHOW . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2013 KAI μαμω τα κομματια και τις εκτελεσεις (μιλαμε παιζει ο Allen WOODY μπασο με ''καρυδια '') Απιστευτο groove αφου χοροπηδαει και Gregg .!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση