pericles Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Πως θα ηταν δυνατον να μην ξεκινησω με το αγαπημενο μου κομματι live στην ιστορικη συναυλια τους στο Fillmore East το 1970 με τον Duane και τον Barry στην συνθεση τους Απολαυστε τους !!!Και ποσταρετε παιδια !!!! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Χάριν στο Top Gear θα ποστάρω αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Πως θα ηταν δυνατον να μην ξεκινησω με το αγαπημενο μου κομματι live στην ιστορικη συναυλια τους στο Fillmore East το 1970... Εγω σκεφτηκα να βαλω το ιδιο κομματι απο το live στο Fillmore East του 1971 :P αλλα επειδη ειναι 23 λεπτα, παρε το παρακατω απο το ιδιο παντα live. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Σε πιο συγχρονη "εκδοση" τους και σε εκτελεση που σκοτωνει: One Way Out THE ALLMAN BROTHERS BAND (2003 NYC) Aλλη μια συγχρονη βερσ,σε κλασσικο τους-κι ας μην ειναι και τουτο δικο τους-με εκλεκτο καλεσμενο. Allman Brothers w/Billy Gibbons- Statesboro Blues -3/24/09 - Beacon Theater Ο Duane Allman ηταν τεραστιος,αλλα κι αυτος ο Τrucks ειναι μια κατηγορια μονος του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Περικλή, όποτε (για Τετάρτη έλεγες, Τρίτη ξεκίνησες) και ότι θες (κυριολεκτικά). Δικός σου τραγούδι, δικός σου και ο χορός. Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή..... Εγώ θα περιμένω το αφιέρωμα στους ΑΒΒΑ (τεράστιο γκρουπ για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί). Ιν φακτ μπορεί να το ξεκινήσω εγώ. Κάποια στιγμή. "Δεκαήμερο ΑΒΒΑ" ας πούμε.... Τζιβουροπαίχτουρα, ούτε το πρώτο (κομματάρα) είναι ακριβώς δικό τους......;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 "Δεκαήμερο ΑΒΒΑ" ας πούμε.... Βάλε άλλες 5 μέρες...δεν θα φτάσει! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Πως θα ηταν δυνατον να μην ξεκινησω με το αγαπημενο μου κομματι live στην ιστορικη συναυλια τους στο Fillmore East το 1970 με τον Duane και τον Barry στην συνθεση τους Berry. ;) Εγώ θα περιμένω το αφιέρωμα στους ΑΒΒΑ (τεράστιο γκρουπ για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί). Eίμαι μέσα. Επίσης το αγαπημένο μου (ένα από) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Το Enlightened rogues ηταν απο τα πρωτα LP που αγορασα και λατρεψα οταν αυτοεισαγομουν στη ροκ και στο σαουθ. Μετα ηρθαν οι Σκιναρντ και τους επισκιασαν στα γουστα μου... 8) Μετα ηρθε ο θεος Χεινς με τον Ξανθο διαολο με το ταυρακι και με ξανακερδισαν... Ας βαλω κατι κι εγω που μου ρθε στο μυαλο τωρα.Σουπέ αλλα γουσταιρνω.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Περικλή, όποτε (για Τετάρτη έλεγες, Τρίτη ξεκίνησες) και ότι θες (κυριολεκτικά). Δικός σου τραγούδι, δικός σου και ο χορός. Όχι ότι με νοιάζει δηλαδή..... Εγώ θα περιμένω το αφιέρωμα στους ΑΒΒΑ (τεράστιο γκρουπ για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί). Ιν φακτ μπορεί να το ξεκινήσω εγώ. Κάποια στιγμή. "Δεκαήμερο ΑΒΒΑ" ας πούμε.... Τζιβουροπαίχτουρα, ούτε το πρώτο (κομματάρα) είναι ακριβώς δικό τους......;) @Audiokosta παρακαλω δες το αρχικο μου ποστ στο προηγουμενο θεμα(Στεελυ δαν) ξεκιναει απο Τεταρτη εκαστης εβδομαδας και να τελειωνει την Τριτη της επομενης .Κατα την διαρκεια αυτων των 7 ημερων ''παπατρεχα η κωστοτρεχα ''πως επιθυμεις;Αφου ρε συ κανενας δεν κουνηθηκε τι να εκανα ; Πρεπει να συνεννοουμεθα με σηματα καπνου; ;D ;D προτεινω λοιπον οι φιλοι που θελουν να ξεκινησουν ενα θεμα της επιλογης τους να το προτεινουν σε καποιον που αυτοι θα εκλεξουν ως υπευθυνο αυτης της πρωτοβουλιας. Ο admin πιστευω να αναλαβει το βαρος της οργανωσης αυτης .Ευχαριστω(ψηφοφοριας ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 @Audiokosta παρακαλω δες το αρχικο μου ποστ στο προηγουμενο θεμα(Στεελυ δαν) ξεκιναει απο Τεταρτη εκαστης εβδομαδας ...... Σήμερα είναι Τετάρτη παππού; Αλλά ου γαρ έρχεται μόνον.... Η ψήφος μου προς τουςΑΒΒΑ παραμένει σταθερή. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση