Προς το περιεχόμενο

Διπλος μαγνητης ή humbucker σε μορφη διπλου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όχι.

Όπως σωστά είπε ο Άρης:

Ομως και πάλι όμως εφόσον είναι για νεκ θέση τότε κοιτάς τον sh γιατι trembucker βάζουμε μόνο σε bridge θέση .

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι.

Όπως σωστά είπε ο Άρης:

Kατσε γιατι τωρα μπερδευτηκα το οχι που παει ? για την θεση του διπλου στην γεφυρα εχω αποφασισει να βαλω τον Alternative 8 και επειδη εχει Floyd Rose στυλ τρεμολο θα βαλω τον ΤΒ-15 σωστα?

ΟΚ Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και αν ηξερε κανεις να μου πει πως μπορω να χρησιμοποιησω σε μια GNX-1 μονο τα εφε ( Κορους ντιλεϊ κτλ ) χωρις να μου αλλαζει τον ηχο του ενισχυτη θα ημουν ευγνωμων

ΟΚ Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και αν ηξερε κανεις να μου πει πως μπορω να χρησιμοποιησω σε μια GNX-1 μονο τα εφε ( Κορους ντιλεϊ κτλ ) χωρις να μου αλλαζει τον ηχο του ενισχυτη θα ημουν ευγνωμων

Θέλει να την συνδέσεις στην λουπα και να disable amps - cabs . Κανε copy paste το εγγλεζικο στο google να δεις πως γίνεται το disable αν δεν ξέρεις για την συγκεκριμένη πεταλιερα . Εκτός αν υποστηρίζει μέθοδο 4 καλλωδιωνε που δεν το νομίζω .

Tην εχω συνδεση ως εξης με ενα καλωδιο που απο την μια ειναι με ενα βυσμα και απο την αλλη με δυο το μονό το εχω βαλει στο insert του ενισχυτη ( οχι στο input ) και την αλλη ακρη που ειναι τα δυο βυσματα στο in και στο out της πεταλιερας και την κιθαρα στο input του ενισχυτη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου