Guru npap Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ωρέ Αντωνάκη μ',ελπίζω να μην υπάρχουν τίποτα ...κατάλοιπα στα γονίδιά σου και στο επόμενο βιντεάκι σου αντί για τορνευτούς κ...ους δούμε ...καπούλια... :lol: :lol: :lol: δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ok pantelkk.....aπλα το nick σου με παρεπεμπε σε Παντελης,Παντελαρος κτλ... :D :D :D Ωρέ Αντωνάκη μ'' date='ελπίζω να μην υπάρχουν τίποτα ...κατάλοιπα στα γονίδιά σου και στο επόμενο βιντεάκι σου αντί για τορνευτούς κ...ους δούμε ...καπούλια... :lol: :lol: :lol:[/quote'] χαχαχαχαχαχαχα...φανταζεσαι;;;;summer katsika 2006;;; :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pantelkk Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι κανένα πρόβλημα...η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο παραπλάνιτικό... Απλά τόνισα το φύλλο γιατί όπως και να το κάνουμε μου είναι αδιανόητο να καταλάβω πως λειτουργεί το "σύστημα" σε τέτοιες περιπτώσεις... Μάλλον πρέπει να παίζει κάτι σαν τον αυτόματο πιλότο στα αεροπλάνα...! :D ΑΑ!!Και εγώ ελπίζω να μην έχεις πάρει το γονίδιο γιατί σε έχω κόψει εδώ μέσα τουλάχιστον πολύ δραστήριο...Μην με απογοητεύσεις...χι!(πλακίτσα!) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ενταξει,ρε παιδια..Οι ανθρωποι εχουνε τσαυλες... :) Εμενα μου φαινεται αρκετα αρρωστο,αλλα για να μαι ειλικρινης τους καταλαβαινω(μην παρεξηγηθω!) γιατι ειναι σε μια πολυ κλειστη κοινωνια και αναπτυσσουν μια "αλλου ειδους"φιλοζωϊκη πολιτικη!Και σαν μελος της greenpeace σας εφησυχαζω οτι δεν υπαρχει καποιου ειδους ενοχληση... :D Παντως τα καημενα τα ζωντανα τα τραβανε ολα...Α,ρε κενωνια ατεμη και σουρεκλεμετζου.. feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 krima re kai nomiza oti oi monadikoi kanivaloi einai stin ellada... 8) ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stanley Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως τα καημενα τα ζωντανα τατραβανε ολα... και τι είσαι εσύ, αυτόκλητος προστάτης των ζωντανών; πού ξέρεις ότι δε γουστάρουνε κι αυτα; 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kokoman Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά μη μαλλώνετε.Αν δεν την έχετε δει,δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ταινία του Γούντυ ¶λεν "All about sex".Όλη η αλήθεια για το θέμα!! http://muzicon.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Χαχαχα φοβερή ταινία... Παίζει και μια πολύ sexy... προβατίνα... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2006 Παντως τα καημενα τα ζωντανα τατραβανε ολα... και τι είσαι εσύ' date=' αυτόκλητος προστάτης των ζωντανών; πού ξέρεις ότι δε γουστάρουνε κι αυτα; 8)[/quote'] χε χε!Εχεις ενα δικιο ! 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση