gnd79 Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2013 Τι έγινε ρε παιδιά;έχω ακούσει τα απίστευτα σήμερα. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RemaliFrank Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Θα πω μονο πως αν έστηνα ποτε μπάντα θα ήθελα τον gvour κιθαρίστα . Αν έκανα δίσκο θα τον έβαζα να μου γράψει τις κιθάρες . Αν έκανε live θα πήγαινα συνέχεια . Έχω δηλώσει φαν . Respect φίλε !!!! Κλέψαν το Twang και έμεινε η Tele χήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Remi,"ανεστησες τον πεθαμενο" που λεει και το ασμα! Αν και ειμαι υπερανω χρηματων η ακομη καλυτερα αν τα λ7 ηταν καλα ;D ;D ;D θα μου αρκουσε να γραψω τις κιθαρες. Ειλικρινα ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια αν και υπερβολικα. Επισης αν και κοντευει χρονος ;D να ευχαριστησω και δημοσιως Stavro F,sotirouba και gnd79. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ δεν το είχα ακούσει αυτό; Και αν όχι, γιατί; Και αν ναι, οκ έχω Alzheimer's αλλά γιατί δεν το σχολίασα τότε; Ή το σχολίασα και δεν θυμάμαι; Βαριέμαι να ψάχνω... Anyway ωραίο πράμα αρχηγέ μου. Dynamics, γούστα, τα πάντα όλα. Ωραία σύνθεση, ωραίες κιθάρες. Μπράβο! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εξαιρετικο,ευτυχως που το ξεθαψε ο Σωτηρουμπας γιατι μου ειχε διαφυγει. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 @RayDTutto και Superfunk Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τα λογια σας. Με τιμουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω στα λεγα Γιώργη οτι αξίζει να ξεθάβουμε που και που.Είσαι μάστορας το αξίζεις. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Inevitable Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο κομμάτι, μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2013 @Johnny.T Μαστορας δεν ειμαι σιγουρα αλλα ευχαριστω ειλικρινα αδερφε για τα καλα λογια! Να 'σαι καλα Inevitable και καλως ηλθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Altone Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο κομμάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση