gvour Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Ενα instrumental κομματι. Ευχαριστουμε! Am_i_dreaming.mp3
Shelter Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο. Απο τη μέση και μετά μου έφερε στο μυαλό λίγο wishbone Ash. Μπράβο. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε με έστειλες βραδιάτικα!!Συγχαρητήρια,καταπληκτικό παίξιμο και εξαιρετικό ως σύνολο το κομμάτι!Πάντα τέτοια!! More is more. Yngwie Malmsteen
nasokosm Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Γιώργο..έγραψες και απο ότι θυμάμαι είχες καιρό να ανεβάσεις κάτι, πέρα απο τις τεχνικές μικρολεπτομέρειες το συναίσθημα περισσεύει, να γράφεις πιο συχνα να σ ακούμε :D Εξη χορδές και ειναι πολλές
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Mπορεί το κομμάτι να υστερεί λίγο ως προς το mix, ήχο, κλπ συναφή, όπως και η μελωδική του γραμμή να μην είναι top of the top, αλλά θυμήθηκα ένα μήνυμα που είχα στείλει στον Σταύρο την επόμενη του Noiz circus που έλεγε: Σταύρο ο Τζιμπούρ είναι μεγάλη κιθάρα. Χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι. ;) InfluenSir!
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Μου άρεσε πολύ η εκφραστικότητά σου,πολύ ωραίο παίξιμο και σύνθεση. Υ.Γ. Το χαμένο track του Argus? 8)
hyperpanos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Είσαι ωραίος φίλε Γιώργο ;) Φουλ στο συναίσθημα :) όχι άλλο κάρβουνο!!!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Γιώργο μου θα συμφωνήσω με Νέστορα ότι ο τζιμπούρ είναι μεγάλη κιθάρα (ή αλλιώς ο τζιβούρ παίζει μεγάλη μπάλα). Πέραν του ωραιότατου της σύνθεσης και του παιξίματος, είναι και σήμα κατατεθέν το τεμάχιο. Στα πρώτα μέτρα έχεις βάλει σφραγίδα. Να προτείνω; Στο επόμενο ή ακόμη κι αν θες να ξαναγράψεις τα παλιότερα, πάρε το φούζιο (φούζιε ακούς;) και ελάτε εδώ να γράψεις τις κιθάρες βρε. Θα απογειωθούν τα κομμάτια. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση