OrestisGuitar Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια ,μολις τελειωσα το καινουργιο μου βιντεο που εχει να κανει με αυτοσχεδιασμο και τα maptracks.Ελπιζω να σας αρεσει περιμενω τα σχολια σας καλα η κακα ενοειται.Ευχαριστω πολυ!!!! www.orestisguitar.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο φίλε μου,εκφραστικότατος,λίγες νότες και καλές ;) παιγμένες με αίσθημα και τεχνική.Να πως ένα απλό σόλο παιγμένο με μεράκι(και αγάπη ;D) ακούγεται πολύ όμορφα. Υ.Γ. Σε ζηλεύω για τον Vai :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ ωραίο Ορέστη! Έπαιξες μελωδικά και με πολύ συναίσθημα. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο πολύ ωραίος :D Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο!! \m/ η κιθάρα όπως μου αρέσει να παίζεται!! :) ουσιαστικά και με αισθητική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 Πιο πολύ μου αρέσει ο τρόπος που το "νιώθεις" ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
OrestisGuitar Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2013 παιδια ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια,προσπαθω να κανω οτι καλυτερο μπορω.ερχονται και αλλα βιντεο,ευχαριστω και παλι.περιμενω και αλλα σχολια ..... www.orestisguitar.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση