sotos9 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα σε ολους μετα απο πολυ σκεψη αποφασισα στην δημιουργια μια custom καμπινας. προφεσορας της ιδεας ο κολλητος μου(guru του hi end hi fi) ο οποιος μετρησε,σκεφτηκε και υπολογισε τα παντα.Η καμπινα βασιζεται στην φιλοσοφια της mesa boogie rectifier 4x12.Τα ξυλα κοπηκανε στον φιλο Σταυρο(ξυλουργος)και ολα τα υπολοιπα τα φτιαξαμε εμεις. κοστος 16 plywood =130 ευρω(δυο φυλλα) 2 Celestion G12T 100 8 Ohm(τα oποια τα ειχα απο αλλη καμπινα) 2 Celestion G12 K-100 8 Ohm =196 ευρω 3 μετρα black elephant tolex =72 ευρω γωνιες,χερουλια,βιδες κτλ =30 ευρω και 100 ευρω ο ξυλουργος (εφαγε τρια απογευματα με εμας στο κεφαλι του!!) metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 εχει μεινει μονο το grill το οποιο θα ειναι διατρητη λαμαρινα. το προβλημα ειναι οτι πουλανε τα κομματια σε μεγαλες διαστασεις πχ 1χ2 2χ2 κτλ οποτε πρεπει να βρουμε εναν τσακαλο με "κοφτη" λειζερ γιατι εγω χρειαζομαι 76 χ78 ηχος καμπινας=LARGE!!! παιζει με τελικο garland 50 watt mono με kt88 και preamp επισης garland για πολλα γουστα οταν ολοκληρωθει ανεβαζω φωτο. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 εχει μεινει μονο το grill το οποιο θα ειναι διατρητη λαμαρινα. το προβλημα ειναι οτι πουλανε τα κομματια σε μεγαλες διαστασεις πχ 1χ2 2χ2 κτλ οποτε πρεπει να βρουμε εναν τσακαλο με "κοφτη" λειζερ γιατι εγω χρειαζομαι 76 χ78 ηχος καμπινας=LARGE!!! παιζει με τελικο garland 50 watt mono με kt88 και preamp επισης garland για πολλα γουστα οταν ολοκληρωθει ανεβαζω φωτο. φίλε κοίτα καμιά σήτα για τζάκια θα σου κάνει καλή δουλειά για μπροστά θα πάρεις και όσο θέλεις ;) είναι και μουρικο όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι κακη ιδεα.. απλως με την διατρητη λαμαρινα ειναι πιο Industrial. τι να κανω ειμαι παλιο μεταλλο παντος πολυ καλη η ιδεα σου.. θα το κοιταξω ευχαριστω metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 επιτελους εβαλα και την διατρητη λαμαρινα.. Το μονο που δεν προσεξα οταν μου το εκοβε ο "μαστορας" εαν παρατηρησετε στην αριστερη πλευρα (ητανε η αρχη του φυλλου λαμαρινας) εχει αυτο το "κενο" πειτε μου την γνωμης σας..φαινεται ασχημο;; μενουνε μονο οι γωνιες(περιμενω) και το logo.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 φωτο ??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 σορυ.. κεκτημενη ταχυτητα metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρά είναι :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 και μερικες ακομη.. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ όμορφη έγινε φίλε. Μπράβο! Εντάξει...λιγουλάκι φαίνεται η ατέλεια εκεί στη λαμαρίνα, αλλά δεν πειράζει μικρό το κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση