Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Από τα πιο όμορφα, μεστά, μελωδικά, εμπνευσμένα παιξίματα σου- ίσως το καλύτερο που έχεις παρουσιάσει 8) Ο ήχος δε, μούρλια- αλλά έτσι είναι φίλος, άμα ο άνθρωπος παίζει με το σωστό όργανο... (7ενδερ). ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Να βάλω και εγώ τη δική μου βελονιά στο πλέξιμο ;D του εγκωμίου σου. Άψογος σε όλα. Και υπηρετείς το είδος σου πιστά, και καταφέρνεις να βάζεις μέσα τη δική σου προσωπικότητα. Παρά τις φτωχές γνώσεις μου περί το ιδίωμα, απολαμβάνω τις δουλειές σου και την εκφραστική σου επάρκεια. Προσυπογράφω όλα τα... πουλόβερ που έπλεξαν οι προλαλήσαντες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Τι να πω ρε παιδιά. Με έχετε σκλαβώσει. Ξανάμανά ευχαριστώ σας. Δε γράφω άλλο για ευχαριστίες γιατί παραέπεσε bump και έχουμε τα εξαιρετικά νέα entries του Σταύρου και του Γιώργου οπότε παραδίδω σκυτάλη. Να είστε όλοι καλά. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Δεν θα προσθέσω τίποτα...δεν χρειάζεται. Απλά μία απορία (που είναι και προσωπική μου ερώτηση)...ώρες-ώρες, δεν σου λείπει ένας πληκτράς από δίπλα? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 ώρες-ώρες, δεν σου λείπει ένας πληκτράς από δίπλα? Όχι ιδιαιτέρως. Αυτό που μου πραγματικά μου λείπει είναι ένας μπασίστας με ήχο και παρουσία ο οποίος θα γεμίζει και τα κενά και φυσικά ένας ντράμερ που θα λειτουργεί ανάλογα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2013 Καποιος ψαχνει μπαντα μου φαινεται ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2013 Τι ωραίο χαλαρωτικό πράμα ήταν αυτό? ;D ;D Αυτό τα ρημάδια τα major ballads δεν παίζονται... Στολισμένο με τον super JJ ήχο και τις γνωστές blues πινελιές του.. Από τις φράσεις σου προτιμώ αυτές με τις λιγότερες νότες. Το μόνο που λίγο με ξένισε, είναι κάποιες φράσεις που κατεβάζεις, αρκετά scalar, παιγμένες με legato κυρίως (αν άκουσα καλά) οι οποίες είναι κάπως επαναλαμβανόμενες ως περιεχόμενο και τεχνοτροπία. Άν βελτιώσεις και αυτό, ανεβαίνεις επίπεδο αμέσως! H ουσία είναι ότι έχεις το προσωπικό σου στυλ, το οποίο γίνεται αντιληπτό στο πρώτο άκουσμα και ως γνωστόν, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση !! Μπράβο Σπύρο!! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2013 Τα σέβη μου και ευχαριστούμε, να χαίρεσαι και το πιτσιρίκι! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση