Προς το περιεχόμενο

νεος εξοπλισμος


lampros.ko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρεται συμφορουμητες...εχω μια boss gt10 η οποια πωλειται (280) και εναν marshall jvm205h...θα αγορασω (αντι για την πεταλιερα) μια σειρα απο πεταλια και για αυτο θα ηθελα να μου πειτε-προτεινετε τι θα θεωρουσατε καλυτερο..τα ειδος που παιζω ειναι μεταλ σε στυλ lamb of god , gojira , machine head αλλα και για γρηγορα πραγματα οπως bodom ,...θα ηθελα να μου πειτε πεταλακια που θα μπορουσα να συνδυασω με την παραμορφωση του ενισχυτη ωστε να εχω το μεγιστο ηχητικο αποτελεσμα...ευχαριστω εκ των προτερων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον εχω τον ενισχυτη που θελεις να αγορασεις.Τον εχεις ακουσει γενικα?Γιατι εμενα(με την καμπινα που εχω φυσικα)μου ακουγεται πλαδαρος και αργος για τη μουσικη που παιζεις.Γενικα τον θεορω αριστη επιλογη αν θελεις να εχεις εναν αξιοπρεπη ηχο απο heavy blues μεχρι death metal.Ισως καλυτερα να κοιταζες κατι αλλο.Σε αυτα τα χρηματα μαλλον οι blackstar η Οι engl να σε ικανοποιουσαν περισσοτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry αποροφηθικα απο τον ενισχυτη...πεταλακια...ισως ενας compressor και ενα boost να σε βοηθησουν στον ηχο σου.Εγω προσωπικα χρησιμοποιω το rcbooster.Οταν θελω να παιξω κατι πιο "κοφτο" γιατι κομπρεσαρει ελαφρως και εχει και δυνατοτητα ρυθμισης μπασων και πριμων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι δεν πειραζει...σωστη η προταση σου παντως για blackstar κλπ...ο ενισχυτης θα μπει σε αγγελια ανταλλαγης...επειδη ομως ειναι ενα λαμπατο μηχανημα δεν θελω να τον δωσω ετσι ουτε να παιζω με την πεταλιερα...οποτε λες compressor και ενα booster...αυτα δηλαδη πιστευεις θα βοηθησουν ωστε να εχω περισσοτερη βρωμα...?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου