Προς το περιεχόμενο

Soldano Avenger 50 vs Mesa Boogie Dual rectifier

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

και εγω στον σολδανο την εριξα γιατι αν και μεγαλος φαν της μεσα σε αυτο το στυλ ακουστηκε καλυτερα!ελπιζω να εχεις καλο συστημα συναγερμου γιατι αν μπει κανας κλεφτης δεν θα ξερει τι να πρωτοσηκωσει!εχεις βελτιωσει επισης πολυ το χερι σου μπραβο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Slo αν και δεν έχω καμία επαφή μαζί τους.. Τώρα μπορεί υποσυνείδητα να με επηρέασε και το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε με αυτούς. Άρη μπορείς να μας δώσεις τα setting που δουλεύεις τους ενισχυτές στην ηχογράφηση; Το eq τους, vol, presence κτλ. Έτσι να έχουμε μία εικόνα

Slo αν και δεν έχω καμία επαφή μαζί τους.. Τώρα μπορεί υποσυνείδητα να με επηρέασε και το όλο κλίμα που δημιουργήθηκε με αυτούς. Άρη μπορείς να μας δώσεις τα setting που δουλεύεις τους ενισχυτές στην ηχογράφηση; Το eq τους, vol, presence κτλ. Έτσι να έχουμε μία εικόνα

Ναι έχει πέσει προπαγάνδα από το προηγούμενο thread :P (αν και αυτός δεν είναι ο slo)

Και όχι τίποτα άλλο δεν βρίσκω και τους υπόλοιπους τρεις που ψήφισαν boogie για υποστήριξη  ;D

guys sorry, (δεν έχω ψηφίσει, δεν είμαι εγώ δλδ. αυτός που ψήφισε) αλλά μ' άρεσε ο mesa περισσότερο, νομίζω με λίγο πιο διαφορετικό ο eq θα ξεφύγει (στο είδος αυτό), ο slo όχι τόσο.

τι ρύθμιση έχεις βάλει στο eq

υγ. ωραίο πουλοβεράκι  :P

τι ρύθμιση έχεις βάλει στο eq

Τωρα κοιτα αν θυμαμαι καλα , μπασο στο 6 , μεσαια στο 4 , πριμα στο 6 , πρεσενς στο 5-6... Αλλα στο πορτοκαλι καναλι που ειναι νταρκ γενικα... το κοκκινο γραφει καπως καλυτερα... Ιδου

Τώρα ομολογώ μπερδεύτηκα, εντάξει και τα 2 είναι εργαλεία. Απλά στο πρώτο μου φάνηκε too bright για τα γούστα μου.

ο boogie εννοεις πρωτο ? Σε πιο βιντεο αναφερεσαι ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου