Προς το περιεχόμενο

Orange Jim Root Terror Vs Mesa Boogie Dual Rectifier

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άρη μήπως έχεις γράψει κανένα soldano ή marshall,μέχρι στιγμής δεν βρήκα τπτ από την αναζήτηση,υπάρχει κάτι τέτοιο?

Flying High Again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άρη μήπως έχεις γράψει κανένα soldano ή marshall,μέχρι στιγμής δεν βρήκα τπτ από την αναζήτηση,υπάρχει κάτι τέτοιο?

Ναι φίλε μου , μπες στο κανάλι μου στο YouTube και θα βρεις soldano vs Mesa vs peavey 5150

Ναι φίλε μου , μπες στο κανάλι μου στο YouTube και θα βρεις soldano vs Mesa vs peavey 5150

Ωραίος  ;)

Περιμένουμε και κανα marshall όταν μπορέσεις  ;)

Flying High Again

Ναι, οι SLO είναι ενισχυτάρες, όμως προσπαθώ να θυμηθώ ποιά μπάντα (μέταλ εννοείται) παίζει με soldano και δεν μου έρχεται καμία. Peavey θυμήθηκα, Mesa θυμήθηκα, Engl, Orange, Marshall, Diezel θυμήθηκα κάμποσους, ακόμα και Blackstar, soldano πάντως κανέναν. Όχι ότι λέει αυτό κάτι απαραίτητα.

Πάντως ένα δίκιο το έχει ο blackie. Πιο πολύ ακούς πόσο καλά μπορεί να κάνει κάποιος μια μίξη σε τέτοιου τύπου βίντεο και πόσο καλά χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό του (όλη την αλυσίδα), παρά να καταλάβει ουσιαστικές διαφορές μεταξύ ενισχυτών. Και τι να κάνεις θα μου πείς. Δεν βαριέσαι. Keep up the good work Άρη.

Και στην τελική αν ένας ενισχυτής είναι πραγματικά καλός και όχι παιχνίδι, είναι θέμα χρόνου μέχρι να βρείς έναν ήχο που γουστάρεις. The sound is out there.  ;D

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Με soldano slo παίζει ο ένας και μοναδικός ... Jon Schaffer ...

Εεε και μετά παίζουν και κάτι κιθαριστακια της σειράς ... Van halen ... Αλλά καποτε... Τώρα έμαθε κι αυτός και έβγαλε δικιά του μάρκα... Ημααρτονν η ψωναρα...

Πάντως γενικά με σλο πράγματι δεν παιzeί πολύς κόσμος αλλά ειναι και η τακτική του σολντανο να μην πληρώνει καλλιτέχνες για να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό  του ...

Πάντως γενικά με σλο πράγματι δεν παιδί πολύς κόσμος αλλά ειναι και η τακτική του σολντανο να μην πληρώνει καλλιτέχνες για να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό  του ...

Δηλαδή ενώ υπάρχει ο ένας και μοναδικός slo οι κιθαρίστες δεν τον προτιμούν γιατί δεν κάνει endorsements η soldano; Τι είναι δηλαδή, τσιγκούνηδες; Δεν νομίζω. Αυτό που νομίζω είναι ότι γύρω απ΄το όνομα του slo έχει δημιουργηθεί και λίγο hype. Όχι βέβαια ότι δεν είναι ενισχυτάρα, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί. Το "μετά τον slo το χάος" δεν μου κάθεται καλά.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Δηλαδή ενώ υπάρχει ο ένας και μοναδικός slo οι κιθαρίστες δεν τον προτιμούν γιατί δεν κάνει endorsements η soldano; Τι είναι δηλαδή, τσιγκούνηδες; Δεν νομίζω. Αυτό που νομίζω είναι ότι γύρω απ΄το όνομα του slo έχει δημιουργηθεί και λίγο hype. Όχι βέβαια ότι δεν είναι ενισχυτάρα, αλλά υπάρχουν και άλλοι πολλοί. Το "μετά τον slo το χάος" δεν μου κάθεται καλά.

Οχι ρε συ . Καταρχήν δεν ταιριάζει σε όλα τα είδη μουσικής . Από την άλλη άμα κάποιος μπορεί να ΠΑρνει από την engl για παράδειγμα ένα καλό μισθό κάθε χρόνο για να παίζει με engl νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παίζει με σολντανο όσο καλα και αν ακούγεται .

Οχι ρε συ . Καταρχήν δεν ταιριάζει σε όλα τα είδη μουσικής . Από την άλλη άμα κάποιος μπορεί να ΠΑρνει από την engl για παράδειγμα ένα καλό μισθό κάθε χρόνο για να παίζει με engl νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παίζει με σολντανο όσο καλα και αν ακούγεται .

που να πληρωνε δηλαδη...θα επαιρνες στεγαστικο για να αγορασεις soldano!

Slow must go on....!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου