Προς το περιεχόμενο

Orange Jim Root Terror Vs Mesa Boogie Dual Rectifier

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρις να εχω ακουσει ολα τα προηγουμενα βιντεο πιστευω πως αυτο εδω ηταν αρκετα ανωτερο. Και ωραιο παιξιμο...

Θα σου λεγα παντως να προσεξεις την κιθαρα και ειδικα το ποσο "ογκο" βαζεις. Συνηθως χρειαζεται αρκετα λιγοτερο αποσο νομιζουμε. Οταν μπαινουν μετα μπασο, μποτες κλπ το αποτελεσμα μπορει ειναι ενας χαμος και μια μουντιλα. Σαν συμβουλη για να εχεις ακομα καλυτερο ηχο θα λεγα να προσεξεις τις χαμηλες συχνοτητες ειδικα γυρω στα 300-800 hz. Και τα drums ισως θελουν καποια δουλεια. Δεν ξερω τι samples χρησιμοποιεις αλλα κατα τη γνωμη μου τα samples του steven slate ειναι αρκετα καλα και σχεδον ετοιμα για χρηση.

Αυτα...Σορρυ αν ημουν λιγο σκληρος. Εσυ το ζητησες.  ;D

Εγω παντως προτιμω αυτο τον τροπο συγκρισης δηλαδη εναλλαξ το ενα ακριβως μετα το αλλο...Μπορεις να βγαλεις πιο αμεσα συμπερασμα.

Βασικά δεν ξέρω τον τύπο που λες γενικά γράφω τα ντραμς στο superior drummer . Τι πρέπει να κάνω για να βελτίωσω τα ντραμς ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Επίσης Μαρίε επειδή με έχεις παρεξηγήσει, τέτοια κριτική ειναι και το ζητούμενο των βίντεο μου . Να μαθαίνω πράγματα για να βελτιώνομαι. Γενικά με κουράζει η γκρίνια και τα σχόλια του τύπου

" εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θες να δείξεις με αυτό το βίντεο αφού , αφού , κτλ . "

Ολα τα υπόλοιπα που αφορούν τεχνικά κομμάτια που προέρχονται από γνωστές και με βοηθάνε να γίνω καλύτερος ειναι αναγκαία...

Λοιπό, δεν ψήφισα κανένα απ' τους δύο και ο λόγος είναι γιατί και οι δύο ακούγονται μια χαρά. Ντάξ' λίγο πιο πολύ μ' άρεσε ο recto αλλά πιο πολύ γιατί αγαπάμε recto  ;D. Αν δεν μου λεγες ποιοί ενισχυτές είναι δεν θα είχα απολύτως καμία προτίμηση.

Που τον βρήκες τον jim root κουφαλίτσα;  ;D. Από καθαρά πως πάει (αν πάει);

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Εμενα δε με τρελανε κανενας απο τους δυο...

Μου φανηκαν καπως πνιγμενοι,με τον orange να κερδιζει στα σημεια καθως μου φανηκε λιγο πιο πριμος στη μιξη...

Πολυς μπασσοογκος γενικα...

Θα ηθελα ν'ακουσω ενα κλιπ χωρις μπουστερακι...ειδικα για τον orange...

Αν εχει το ηχοχρωμα του dark terror δε θα ελεγα οτι χρειαζεται πουσαρισμα γιατι απ'οσα θυμαμαι ηταν αρκετα σφιχτος...

JIM ROOT για μενα,γιατι και καλυτερα ακουγεται και φτηνοτερος ειναι και εχει και effects loop για τους ανασφαλεις...

8) 8)

Θα συμφωνίσω με τον φιλο

Μου φανηκαν καπως πνιγμενοι,με τον orange να κερδιζει στα σημεια καθως μου φανηκε λιγο πιο πριμος στη μιξη...

Flying High Again

Λοιπό, δεν ψήφισα κανένα απ' τους δύο και ο λόγος είναι γιατί και οι δύο ακούγονται μια χαρά. Ντάξ' λίγο πιο πολύ μ' άρεσε ο recto αλλά πιο πολύ γιατί αγαπάμε recto  ;D. Αν δεν μου λεγες ποιοί ενισχυτές είναι δεν θα είχα απολύτως καμία προτίμηση.

Που τον βρήκες τον jim root κουφαλίτσα;  ;D. Από καθαρά πως πάει (αν πάει);

Μου τον δάνεισε ο Σταυρός φανφανης από Κομοτηνή . Καλή ώρα όπως εσύ με τους engl ...

Θα ηθελα ν'ακουσω ενα κλιπ χωρις μπουστερακι...ειδικα για τον orange...

Αν εχει το ηχοχρωμα του dark terror δε θα ελεγα οτι χρειαζεται πουσαρισμα γιατι απ'οσα θυμαμαι ηταν αρκετα σφιχτος...

JIM ROOT για μενα,γιατι και καλυτερα ακουγεται και φτηνοτερος ειναι και εχει και effects loop για τους ανασφαλεις...

8) 8)

Εσύ και line6 τραντζιστορ να σου βάλουν απέναντι στον dual rectifier πάλι τον line 6 θα διάλεξεις . Αλλά έρχεται και η ώρα σου . Περίμενε . Mesa vs soldano εν όψει ...

Ο ρουτ δεν ειναι σαν τον νταρκ . Θέλει σφιξημο. Ο dark γενικά για εμένα ειναι ο καλύτερος μικρός ενίσχυτης που υπάρχει αυτήν την στιγμή . Βέβαια βγάζει τώρα και soldano mini slo ... Hot rod 25 . Εμείς εδώ παίζουμε μεταλ αρχ...... δατο...

Δεν παίζουμε hair καραφλομεταλ...

Μου τον δάνεισε ο Σταυρός φανφανης από Κομοτηνή . Καλή ώρα όπως εσύ με τους engl .

Είδες για να 'χει κονέ κανείς  :) Για τα καθαρά του δεν μας είπες.

Βέβαια βγάζει τώρα και soldano mini slo ... Hot rod 25 .

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά αν ισχύει φαντάζομαι δεν θα παίζει στις τιμές των orange. Είδαμε και την Mesa με τον μικρό recto, 1200 ευρουλίνια, άουτς. Τώρα που τον ανάφερα, κανείς με mini recto ρε παιδιά, αν υπάρχει κανείς ας περάσει μια βόλτα απ΄τον Άρη, θα σας κεράσει και λουκούμι  ;D. Σοβαρά τώρα.

Edit.

http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/soldano-hot-rod-25-25w-2-channel-tube-guitar-amp-head

2000 ευρώ χονδρικά το κόβω. Δεν μας τα λένε καλά.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

πολυ καλο το βιντεο.Αν και θα θελα τις κιθαρες λιγο πιο δυνατα στην μιξη.Εγω θα σου προτεινα σε αυτα τα τεστ που κανεις,που ειναι πολλα απο οτι ειδα και πολυ ενδιαφεροντα γιατι καταρριπτου πολλους μυθους,να τα κανεις τυφλα.

δηλαδη πρωτος ενισχυτης---->>>δευτερος χωρις να πεις ποιος ειναι να αφηνεις μυστηριο για 1-2 μερες να γινει χαμος στα στοιχηματικα site  :P

και να πετας την βομβα μετα  ;)

πολυ καλο το βιντεο.Αν και θα θελα τις κιθαρες λιγο πιο δυνατα στην μιξη.Εγω θα σου προτεινα σε αυτα τα τεστ που κανεις,που ειναι πολλα απο οτι ειδα και πολυ ενδιαφεροντα γιατι καταρριπτου πολλους μυθους,να τα κανεις τυφλα.

δηλαδη πρωτος ενισχυτης---->>>δευτερος χωρις να πεις ποιος ειναι να αφηνεις μυστηριο για 1-2 μερες να γινει χαμος στα στοιχηματικα site  :P

και να πετας την βομβα μετα  ;)

Χα χα σωστός πλάκα θα έχει ...

Είδες για να 'χει κονέ κανείς  :) Για τα καθαρά του δεν μας είπες.

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά αν ισχύει φαντάζομαι δεν θα παίζει στις τιμές των orange. Είδαμε και την Mesa με τον μικρό recto, 1200 ευρουλίνια, άουτς. Τώρα που τον ανάφερα, κανείς με mini recto ρε παιδιά, αν υπάρχει κανείς ας περάσει μια βόλτα απ΄τον Άρη, θα σας κεράσει και λουκούμι  ;D. Σοβαρά τώρα.

Edit.

http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/soldano-hot-rod-25-25w-2-channel-tube-guitar-amp-head

2000 ευρώ χονδρικά το κόβω. Δεν μας τα λένε καλά.

Βασικά δια στόματος mike soldano ο hot rod 25 που βγάζει τώρα στην ουσία θα ειναι ένας mini slo . Σε μερικές μέρες θα τον δοκιμάσω . Δεν σας λέω που και πως ...  ;D Και θα τον βάλω και απέναντι στο slo οπότε λίγη αναμονή ... Πάντως ναι 2400 κοστίζει ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου