Προς το περιεχόμενο

Orange Jim Root Terror Vs Mesa Boogie Dual Rectifier

aris 17561

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και οι δυο δεν ειναι ασχημοι. Ο οραντζ φαινεται σαν να ειναι πιο "grainy" και να εχει λιγοτερο gain. Επισης μαλλον εχει και λιγοτερα low mids. Οχι βεβαια οτι ειναι κακος, μια χαρα καθεται και ο terror μεσα στο υπολοιπο κομματι απλα φαινεται οτι ο mesa βγαζει παραπανω βαρβατιλα. Σιγουρα πιστευω φαινεται και σε σενα παραπανω που τον ακους απο κοντα. Ειναι και τοσα βατ διαφορα...

Παντως να σημειωσω οτι στο συγκεκριμενο κλιπ πιστευω οτι ταιριαζει παραπανω ο ηχος που εβγαλες με τον orange ασχετα αν προτιμω τον mesa.

Καλα τι γινεται εκει; Ελληνικο παραρτημα του thomann εχεις ανοιξει;  :P

Τρολολολολολολολ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να είσαι καλά Μαρίε. Αν θες πες και κάτι για το επίπεδο παραγωγής αυτή την φορά σε σχέση με τα προηγούμενα βίντεο .

Άρη, μπράβο και γι' αυτό το συγκριτικό!

Προσωπικά ψήφισα τον Mesa. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί...Απλά μου άρεσε περισσότερο η χροιά του.  :)

Θα σου κάνω μια πρόταση για μελλοντικά συγκριτικά.

Εμένα προσωπικά θα με βόλευε περισσότερο να ακούω τους ενισχυτές τον έναν μετά τον άλλο. Ένα Α/Β τεστ δηλαδή. Αυτό γιατί αφενός μπλέκεται και το backing από πίσω και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στον ήχο των ενισχυτών και αφετέρου δεν παίζουν ακριβώς τα ίδια μέρη και οι δύο ενισχυτές του τεστ.

Με το Α/Β τεστ μπορείς να γυρίσεις πίσω το βίντεο και να ακούσεις τους δύο ενισχυτές πώς ακούγονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Έτσι πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις ευκολότερα συμπέρασμα.

Μη με παρεξηγήσεις Άρη. Τα παραπάνω δεν είναι γκρίνια. Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό που κάνεις. Απλά κάνω μια πρόταση που ίσως αναδείξει ακόμα καλύτερα την ήδη καλή δουλειά που κάνεις.  :)

O mesa ακούγεται καλύτερος. Ο ήχος σου πάντως γενικότερα καλυτερεύει, θέλει λίγο άνοιγμα παραπάνω και βρες samples για drums της προκοπής, όλα θα είναι πιο ωραία και θα βγάζεις και καλύτερα συμπεράσματα για τον ήχο σου και πως κάθεται στη μίξη.

Άρη, μπράβο και γι' αυτό το συγκριτικό!

Προσωπικά ψήφισα τον Mesa. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί...Απλά μου άρεσε περισσότερο η χροιά του.  :)

Θα σου κάνω μια πρόταση για μελλοντικά συγκριτικά.

Εμένα προσωπικά θα με βόλευε περισσότερο να ακούω τους ενισχυτές τον έναν μετά τον άλλο. Ένα Α/Β τεστ δηλαδή. Αυτό γιατί αφενός μπλέκεται και το backing από πίσω και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στον ήχο των ενισχυτών και αφετέρου δεν παίζουν ακριβώς τα ίδια μέρη και οι δύο ενισχυτές του τεστ.

Με το Α/Β τεστ μπορείς να γυρίσεις πίσω το βίντεο και να ακούσεις τους δύο ενισχυτές πώς ακούγονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Έτσι πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις ευκολότερα συμπέρασμα.

Μη με παρεξηγήσεις Άρη. Τα παραπάνω δεν είναι γκρίνια. Εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό που κάνεις. Απλά κάνω μια πρόταση που ίσως αναδείξει ακόμα καλύτερα την ήδη καλή δουλειά που κάνεις.  :)

Οκ κανένα πρόβλημα . Ισα ίσα αυτό μου μείνει τα χέρια αν πολλοίς . Την επόμενη φορά το τεστ θα ειναι έτσι .

O mesa ακούγεται καλύτερος. Ο ήχος σου πάντως γενικότερα καλυτερεύει, θέλει λίγο άνοιγμα παραπάνω και βρες samples για drums της προκοπής, όλα θα είναι πιο ωραία και θα βγάζεις και καλύτερα συμπεράσματα για τον ήχο σου και πως κάθεται στη μίξη.

Τα γράφω εγώ τα ντραμς γι αυτό ειναι έτσι αίσχος ... Ειναι το πιο βαρετό κομμάτι η φάση ντραμς ...

Οκ κανένα πρόβλημα . Ισα ίσα αυτό μου μείνει τα χέρια αν πολλοίς . Την επόμενη φορά το τεστ θα ειναι έτσι .

Χαίρομαι που είσαι ανοιχτός σε προτάσεις!

Εν αναμονή του επόμενου λοιπόν.  ;)

Χωρις να εχω ακουσει ολα τα προηγουμενα βιντεο πιστευω πως αυτο εδω ηταν αρκετα ανωτερο. Και ωραιο παιξιμο...

Θα σου λεγα παντως να προσεξεις την κιθαρα και ειδικα το ποσο "ογκο" βαζεις. Συνηθως χρειαζεται αρκετα λιγοτερο αποσο νομιζουμε. Οταν μπαινουν μετα μπασο, μποτες κλπ το αποτελεσμα μπορει ειναι ενας χαμος και μια μουντιλα. Σαν συμβουλη για να εχεις ακομα καλυτερο ηχο θα λεγα να προσεξεις τις χαμηλες συχνοτητες ειδικα γυρω στα 300-800 hz. Και τα drums ισως θελουν καποια δουλεια. Δεν ξερω τι samples χρησιμοποιεις αλλα κατα τη γνωμη μου τα samples του steven slate ειναι αρκετα καλα και σχεδον ετοιμα για χρηση.

Αυτα...Σορρυ αν ημουν λιγο σκληρος. Εσυ το ζητησες.  ;D

Εγω παντως προτιμω αυτο τον τροπο συγκρισης δηλαδη εναλλαξ το ενα ακριβως μετα το αλλο...Μπορεις να βγαλεις πιο αμεσα συμπερασμα.

Τρολολολολολολολ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου