Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Άλλη μια νεκρανάσταση για να προσθέσω ορισμένες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται. Η ποιότητα κατασκευής τους έχει βελτιωθεί πολύ και ως brand name έχει ανέβει αρκετά. Τις προάλλες μίλησα με τον Garrett Peters από τους Mysidia,ο οποίος κατέχει μια και μου είπε τα καλύτερα.Ανέβασε και ένα video το οποίο ήταν εξαιρετικό. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια Chapman από μια Epiphone,κυρίως λόγω specs.Αυτή η περίεργη ένωση neck/body μου αρέσει σαν σκέψη γιατί πάντα με βόλευαν οι set neck κιθάρες,αλλά ήταν ακριβότερες από τις bolt on. Anyway,σε 2 μήνες θα βγω στην αγορά για metalοκίθαρο και αυτή + ένα set μαγνήτες όπως ήδη αναφέρθηκε,θα είναι από τις πρώτες επιλογές μου! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Άλλη μια νεκρανάσταση για να προσθέσω ορισμένες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται. Η ποιότητα κατασκευής τους έχει βελτιωθεί πολύ και ως brand name έχει ανέβει αρκετά. Τις προάλλες μίλησα με τον Garrett Peters από τους Mysidia,ο οποίος κατέχει μια και μου είπε τα καλύτερα.Ανέβασε και ένα video το οποίο ήταν εξαιρετικό. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια Chapman από μια Epiphone,κυρίως λόγω specs.Αυτή η περίεργη ένωση neck/body μου αρέσει σαν σκέψη γιατί πάντα με βόλευαν οι set neck κιθάρες,αλλά ήταν ακριβότερες από τις bolt on. Anyway,σε 2 μήνες θα βγω στην αγορά για metalοκίθαρο και αυτή + ένα set μαγνήτες όπως ήδη αναφέρθηκε,θα είναι από τις πρώτες επιλογές μου! Και εγώ είμαι φίλος της set neck ένωσης,αλλά και του ρόλου του tenon σε μια κιθάρα. Την ένωση των Chapman νομίζω ότι καταχρηστικά την λένε set neck,πιο πολύ σε bolt on με κόλλα αντί για βίδες φέρνει.. Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κάτι τόσο άγνωστο και μη δοκιμασμένο. Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις σε αυτά τα χρήματα και για το είδος που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Και εγώ είμαι φίλος της set neck ένωσης,αλλά και του ρόλου του tenon σε μια κιθάρα. Την ένωση των Chapman νομίζω ότι καταχρηστικά την λένε set neck,πιο πολύ σε bolt on με κόλλα αντί για βίδες φέρνει.. Εγώ θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις κάτι τόσο άγνωστο και μη δοκιμασμένο. Υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις σε αυτά τα χρήματα και για το είδος που θέλεις. Πολύ καλύτερες λύσεις;Ενδιαφέρουσα άποψη!!Για πες μου μερικές,γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει αρκετές ''metal'' κιθάρες,αλλά όλες ήταν στα 1000+ ευρώ. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Πολύ καλύτερες λύσεις;Ενδιαφέρουσα άποψη!!Για πες μου μερικές,γιατί η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει αρκετές ''metal'' κιθάρες,αλλά όλες ήταν στα 1000+ ευρώ. Στην κατηγορία κάτω από 1000 ευρώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις: Edwards E-LP-98LTC ESP LTD EC-1000 Schecter Hellraiser C-1 Tην πρώτη την έχει φίλος μου και είναι πραγματικά εξαιρετική για τα χρήματα που έδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Στην κατηγορία κάτω από 1000 ευρώ θα σου πρότεινα να τσεκάρεις: Edwards E-LP-98LTC ESP LTD EC-1000 Schecter Hellraiser C-1 Tην πρώτη την έχει φίλος μου και είναι πραγματικά εξαιρετική για τα χρήματα που έδωσε. Αν πήγαινα σε κάτι μεταχειρισμένο θα έπαιρνα την Schecter Loomis,το μοντέλο του 2011.Βγαίνει συχνά στο Noiz για 750-800 ευρώ. Η Hellraiser C-1 Fr είναι μια κιθάρα που είχα παλιά,δε μου άρεσε πολύ,κυρίως λόγω μαγνητών και μέγεθος των τάστων. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από πολύ κόσμο για τις Edwards,ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποια. Η Ltd η συγκεκριμένη ήταν πολύ ωραία όντως,την είχα δοκιμάσει όταν έψαχνα ξανά για metalοκίθαρο,αλλά είχα καταλήξει στην Schecter.Anyway,μην κάνω hijacking στο θέμα,όταν με το καλό έχω το budget θα ξαναμιλήσουμε πιστεύω! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Κάτω από 1000 ευρώ παίρνεις κάτι τέτοιο http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Heavy-metal-shop/ESP-LTD-Deluxe-EC-1000T/CTM-Electr-ic-Guitar-Snow-White-/art-GIT0021911-000 ή κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/charvel_pro_mod_so_cal_style_1_hh_cb.htm και είσαι άρχονδας. Τώρα βέβαια τι εννοεί ο καθένας μεταλοκίθαρο, είναι άλλη υπόθεση. Οι παραπάνω δύο παίζουν τα πάντα (όπως όλες οι κιθάρες). Περισσότερο φαντάζομαι το look και το hype θέτουν τις κατηγορίες παρά οι δυνατότητες των κιθάρων imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Πάντως οι περισσότερες κιθάρες που βλέπω στο site του έχουν seymour duncan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Τις Charvel τις γλυκοκοιτάζω υπερβολικά! 8) Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχουν ποτενσιόμετρο Tone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Τις Charvel τις γλυκοκοιτάζω υπερβολικά! 8) Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχουν ποτενσιόμετρο Tone. Μια τρύπα στο pickguard είναι και τέλειωσες. Αν σου αρεσει παρτην. Εγώ είχα κάνει τρύπα σε ESP, που δεν έχει pickguard, όταν ήμουν πιτσιρικάς στον Λογοθέτη για να βάλουμε ένα tone και μέχρι να το κάνω νόμιζα οτι η κιθάρα δεν θα ξαναπαίξει, το έπαιζαν όλοι τότε διαστημική τεχνολογία. Εδω ο άλλος, γνωστό μαγαζί με service κλπ., όταν του είπα ότι ήθελα να βάλω πίσω EMG και να κρατήσω μπροστά τον passive, μου είπε:” Aυτό δεν γίνεται,…. γιατί δεν το έχει κάνει κανείς ???....”και ότι θα μου κάψει ο active τον passive... Eβαζε μάλιστα και μια wolfgang στοίχημα, ακόμα βαραω το κεφάλι μου που δεν δέχτηκα. Sorry για το hijagging Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Μια τρύπα στο pickguard είναι και τέλειωσες. Αν σου αρεσει παρτην. Εγώ είχα κάνει τρύπα σε ESP, που δεν έχει pickguard, όταν ήμουν πιτσιρικάς στον Λογοθέτη για να βάλουμε ένα tone και μέχρι να το κάνω νόμιζα οτι η κιθάρα δεν θα ξαναπαίξει, το έπαιζαν όλοι τότε διαστημική τεχνολογία. Έχεις δίκιο Νίκο. Απλά επειδή δεν το έχω και πολύ με τις μόντες (μη χαλάσει το ένα, μη φύγει το χρώμα και άλλα χαζά) θα μου άρεσε να το έχει εξ αρχής. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση