white_wolf Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 θέλω να ενεργοποιήσω ή στο battery ή guru πολλά samples σε μία νότα. Ξέρω οτι γίνετε αλλα δεν ξέρω πως!!!! :lol: Θέλω τα φώτα σας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Παίξε δύο νότες ταυτόχρονα. Οτιδήποτε άλλο, θα αποδειχτεί μεγάλο μπλέξιμο. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
white_wolf Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό κάνω μέχρι τώρα αλλά κάτι έχω ακούσει για Layers. ¶ν είναι να μπλέξω το αφήνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terumi Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2006 To guru δεν το ξέρω. Στο battery, κάτω από το όνομα του sample που έχεις φορτώσει γράφει και την trigger note. Αν βάλεις την ίδια νότα σε διαφορετικά κελιά του battery, ό,τι έχουν φορτωμένα αυτά, θα ακούγονται μαζί. Υπάρχει και τρόπος να φορτώνεις στο ίδιο κελί διαφορετικά samples, αλλά σου προτείνω τον παραπάνω τρόπο, λόγω του οτι μπορείς να κάνεις καλύτερη διαχείριση και επεξεργασία των ήχων που αποτελούν το cluster που θές να παίξεις, έτσι ωστε να "καθήσουν" καλύτερα μαζί. Check-αρε αυτό http://www.computermusic.co.uk/reviews/battery/battery.asp δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις, αλλά όπως και να έχει θα σε βοηθήσει αρκετά. Φιλικά, Terumi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση