GiorgosVolos Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Nαι την πέρασα με άλλο βερνικι,και πήρε αυτο το vintage χρώμα. Επειδή με ενδιαφέρει να κάνω και εγώ ένα σώμα με κάτι αντίστοιχο! Ατλακόλ πέρασες και πάνω απο το χαρτί ? Στο τέλος τι βερνίκι χρησιμοποίησες και βγήκε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2013 Επειδή με ενδιαφέρει να κάνω και εγώ ένα σώμα με κάτι αντίστοιχο! Ατλακόλ πέρασες και πάνω απο το χαρτί ? Στο τέλος τι βερνίκι χρησιμοποίησες και βγήκε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ! Όχι ατλακολ ειδικη κόλλα για ντεκουπαζ,θα τη βρεις σε καταστηματα με ειδη μοντελισμου Hobby. όσο για το βερνίκι δεν θυμάμαι να σου πω,(το έχω αφήσει στο χωριό,σε 10 μέρες θα μπορω να σου απαντησω).το πηρα απο κατάστημα χρωμάτων,δεν ζητησα κατι συγκεκριμένο,τυχαία βγηκε το χρωμα. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 και μερικές καλύτερες φωτογραφίες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Από τα πιο ωραία ντεκουπάζ που έχω δει. Και το rosewood στο μανίκι πηγαίνει τρέλα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2013 Πανεμορφη!! Φτου φτου!! Τελεια δουλεια! http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2013 Επειδή με ενδιαφέρει να κάνω και εγώ ένα σώμα με κάτι αντίστοιχο! Ατλακόλ πέρασες και πάνω απο το χαρτί ? Στο τέλος τι βερνίκι χρησιμοποίησες και βγήκε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ! βερνίκι απλό πολυουρεθάνης το πέρασα με πινέλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Από τα πιο ωραία ντεκουπάζ που έχω δει. Και το rosewood στο μανίκι πηγαίνει τρέλα... +100 Κούκλα είναι και μπράβο σου. Εξαιρετική δουλειά. Στην τελευταία φωτό φαίνειται και το ρελίκιασμα στο pickguard . Θέλει λίγο "καφέδιασμα" ακόμα. Γίνεται εύκολα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Δείχνει λαχταριστή! Τα συγχαρητήρια μου (και εβίβα). ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω :) Το θετικό ειναι ότι παίζει και καλά,δεν ξεκολάει πια απο πάνω μου. εβίβες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2013 Επομενη κινηση: ακρυλικο διαφανο pickguard ;D ;D ;D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση