doubletrouble Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Να και μερικές απο πλαινά Να προσθέσω πως δεν φημίζομαι για την υπομονή μου,σε τέτοιου είδους εργασίες,κάποιος με υπομονή,μπορει να πετύχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Έκανα και την μαμακια την μεγάλη,και αφού πέρασα το πρωτο λούστρο την επόμενη μέρα το έτριψα με 1000αρι γυαλόχαρτο,με αποτέλεσμα να κάνω "γραμές" που βέβαια δεν φεύγουν. Ξέρει κανείς αν γίνετε να περάσω πάνω απο το βερνίκι νερού βερνίκι πολυουρεθάνης? :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Όμορφη την έκανες μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hot_sauce Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 όντως πολύ ωραία! μου αρέσει και η δικιά σου και η άλλη που παρουσιάστηκε με τις παρτιτούρες! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 @doubletrouble Ωραιος!!Μου αρεσε κ μενα...κ πιο πολυ η ιδεα σου να βαλεις στικερ με θεμα το αλκοολ.... :D :D να υποθεσω οτι η επιφανεια ειναι αναγλυφη λογω στικερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2013 @doubletrouble Ωραιος!!Μου αρεσε κ μενα...κ πιο πολυ η ιδεα σου να βαλεις στικερ με θεμα το αλκοολ.... :D :D να υποθεσω οτι η επιφανεια ειναι αναγλυφη λογω στικερ? Την ιδέα την εκλεψα,κάποιος σε ξένο φόρουμ την έχει κάνει πρώτος. Με αλλά ποτά όμως ,σιγά μην είχε μύθο ναούμ ;D Δεν θα την έλεγα ανάγλυφη την επιφάνεια ,στρώνει με το λουτρό σιγά σιγα,με πινελο την περνάω,είμαι στο έβδομο χέρι :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Και μετά απο 9 μήνες (τυχαίο?) η κιθάρα είναι έτοιμη! Alcoholic strat το όνομα της ;D Tα Parts μαζευτηκαν σιγα σιγα. Mπράτσο- canadian maple Profil modern C Xρώμα Light vintage satin. Tαστιέρα- rosewood,22 medium ταστα 9,5 radius. Γέφυρα -vintage fender steel block. Νut-bone Kλειδιά- vintage kluson. Μαγνήτες -GFS Lil' killer Pots -goldo 500k Volume-seymour duncan (smooth turning) 5Θεσιος -fender. Τέλος να ευχαριστήσω τον φίλο Δημήτρη (για τις εργασίες συναρμολόγησης και το σεταρισμα) στο δικό του πλέον μαγαζί "TONEWORKS" στο περιστέρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Γιατί δεν έκανες και το head να μην είναι άδειο? Πολύ ωραία έγινε :) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Είναι πολύ όμορφη! Καλόπαιχτη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφη μπράβω ! Πως πήρε αυτό το vintago-χρώμα, πέρασες και κάποιο άλλο βερνίκι απο πάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2013 Πανέμορφη μπράβω ! Πως πήρε αυτό το vintago-χρώμα, πέρασες και κάποιο άλλο βερνίκι απο πάνω ? Nαι την πέρασα με άλλο βερνικι,και πήρε αυτο το vintage χρώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση