aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Για πειτε ρε παιδια καναμε τιποτα αυτην την φορα ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Μεγάλη διαφορά μεταξύ τους δεν άκουσα. Περισσότερο θα έλεγα ότι μου άρεσε ο EVH. Μου ακούστηκε λιγότερο "μουντός" από τον Blackstar. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Κάτι δεν πάει καλά με την ηχογράφηση Άρη. Σαν να έχει ηχογραφηθεί με δύο μικρόφωνα με προβλήματα φάσης. Είναι και γενικά μουντή. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 βασικα της λειπει λιγο presence δεν ακουγεται το "σωμα" του ηχου (αν μπορω να το θεσω ετσι) εχεις βαλει κανα εξτρα eq μετα την ηχογραφηση η ειναι καρφι ολα? οι διαφορες σε αυτο το βιντεο μικρες αλλα πιστευω απο κοντα δεν τιθεται θεμα ουτε 1/1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 οτι ειναι καλυτερος ο evh.ειναι απο τους καλυτερους μεταλ που εχω ακουσει. αλλα οποιος δει αυτο το βιντεο εχει φυγει για blackstar γιατι δεν φαινεται ΠΟΥΘΕΝΑ διαφορα 600 ευρω. παρολαυτα υπαρχει και παραυπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Mε ενα μικροφωνο ειναι γραμενα ολα... sm57 ... Δεν εχω κανει κανενα post eq .... Οτι εγραψε το μικροφωνο... Γενικα ισως αυτο που ακουτε λαθος , νοιζω οτι πρεπει να ειναι το γεγονος οτι η κιθαρα στο συγκεκριμενο βιντεο ειναι πολυ ασεταριστη με πολυ κακο Intonation... Ειναι λιγο παλιο το βιντεο... Πριν την σεταρω... !!! Παντως Με οποιον ενισχυτη και να γραψει καποιος , η διαφορα στην τιμη δεν φαινεται ποτε... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη αν δεν καταλαβα, αλλα το βιντεο ειναι συγκριτικο τεστ μεταξυ των δυο, σωστα; Αν οχι, συγχωρεστε με. Αν ομως ναι, θα κανω καποια σχολια βασισμενος στην ιδεα οτι οντως προκειται περι συγκριτικου. Εχω λοιπον κανα 2 ενστασεις, αλλα οχι με το ποιος ενισχυτης ειναι καλυτερος (ναι, ακουω καποιες διαφορες), αλλα με το... σεναριο :) (να διευκρινησω οτι ειδα τα πρωτα 2,5 λεπτα γιατι το ανελεητο buffering του YT μου εσπασε τα νευρα) Σ' αυτα τα 2,5 λεπτα λοιπον: 1) ολοκληρο το 1ο λεπτο μου φανηκε ανουσιο. Αργει να ξεκινησει το comparison και ουτε γινεται καποια εισαγωγη στο τι θα δουμε - μονο background μουσικη και καποια last minute settings με το ποντικι. 2) βλεπω εναν engl και εναν mesa... no blackstar, no evh ;D 3) διακρινω καποιο echo στο αριστερο καναλι, το οποιο προσωπικα με δυσκολευει στο να διακρινω καθαρα τον αυτουσιο ηχο του ενισχυτη. Αυτα τα λιγα... for now :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Συγνωμη αν δεν καταλαβα, αλλα το βιντεο ειναι συγκριτικο τεστ μεταξυ των δυο, σωστα; Αν οχι, συγχωρεστε με. Αν ομως ναι, θα κανω καποια σχολια βασισμενος στην ιδεα οτι οντως προκειται περι συγκριτικου. Εχω λοιπον κανα 2 ενστασεις, αλλα οχι με το ποιος ενισχυτης ειναι καλυτερος (ναι, ακουω καποιες διαφορες), αλλα με το... σεναριο :) (να διευκρινησω οτι ειδα τα πρωτα 2,5 λεπτα γιατι το ανελεητο buffering του YT μου εσπασε τα νευρα) Σ' αυτα τα 2,5 λεπτα λοιπον: 1) ολοκληρο το 1ο λεπτο μου φανηκε ανουσιο. Αργει να ξεκινησει το comparison και ουτε γινεται καποια εισαγωγη στο τι θα δουμε - μονο background μουσικη και καποια last minute settings με το ποντικι. 2) βλεπω εναν engl και εναν mesa... no blackstar, no evh ;D 3) διακρινω καποιο echo στο αριστερο καναλι, το οποιο προσωπικα με δυσκολευει στο να διακρινω καθαρα τον αυτουσιο ηχο του ενισχυτη. Αυτα τα λιγα... for now :) Κλασσικη γκρινια... Ο evh ειναι ακριβως απο πισω μου... 1080 p το βιντεο ... Μεγαλωσε τον evh και θα τον δεις... Ο blackstar μου δοθηκε δανεικος και ηταν δυσκολο να τον κρατησω τοσο καιρο ωστενα κανω και το βιντεο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Στα δικά μου τα αφτιά μια καλούτσικια διαφορά υπάρχει από το 3:14 και 3:30 εκεί ο blackstar ακούγεται λίγο πιο μουντός. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Blackstar-HT5! Άρη δεν συμφωνούμε, αλλά για όλα όσα προσφέρει εξακολουθώ να τον αγαπώ και να τον στηρίζω, είναι άλλωστε "παιδί" μου! Υ.Σ: Η λύση στο πρόβλημα της ηχογράφησης σου λέγεται Torpedo VB-101 :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Blackstar-HT5! Άρη δεν συμφωνούμε, αλλά για όλα όσα προσφέρει εξακολουθώ να τον αγαπώ και να τον στηρίζω, είναι άλλωστε "παιδί" μου! Υ.Σ: Η λύση στο πρόβλημα της ηχογράφησης σου λέγεται Torpedo VB-101 :) Δεν λέω το καλό πράμα να το πληρώσεις αλλά και αυτοί http://www.thomann.de/gb/two_notes_torpedo_vb101.htm >:( Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση