kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Μάστορα, θα μου τη σκάψεις για Floyd Rose; ;D ;D ;D ;D ;D Με 9 χορδές θα χρειαστείς υδραυλικό Floyd Rose φίλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Μάστορα, θα μου τη σκάψεις για Floyd Rose; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο,και ξεκινάει Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Μάστορα, θα μου τη σκάψεις για Floyd Rose; ;D ;D ;D ;D ;D Μη πας μακρυα.Αλλαξε χορδες,ρυθμισε υψος χορδων ,κουρδισε και ρυθμισε intonation....και μετα για υπνο πριν καν παιξεις! ;D Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_ Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 ακόμα χειρότερα (μπούστα ειν' αυτά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 ακόμα χειρότερα (μπούστα ειν' αυτά ) Αυτό είναι μπασοκιθάρα και οι μαγνήτες είναι χώρια για μπάσο και χώρια για κιθάρα Αν ζητούσε κανείς να τον σκάψουν για floyd ο μάστορας θα έπρεπε να έχει κάτι τέτοιο Και για να το δουλέψεις θα έπρεπε να ήσουν κάπως έτσι Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexmei Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2013 Να δω ποιος θα κάνει μπαρέ σε αυτή τη κιθάρα. ;D ;D In a world of magnets and miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση