ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας, αυτο ειναι ενα ορχηστρικο κομματι δικιας μου συνθεσης και παιξιματος. Χρησιμοποιησα τρεις κιθαρες. Ονομαζεται, "Olympus Wisphering" Περιμενω την επικοδομιτικη κριτικη σας. olympus_wisphering.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Μου άρεσε πολύ η σύνθεσή σου φίλε. Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος. Φοβερή ατμόσφαιρα με έντονο το ελληνικό στοιχείο! ;) Θα μου άρεσε πολύ σαν soundtrack ενός παιχνιδιού. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλό. Σαν σύνθεση και σαν παίξιμο. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Φιλε ωραια συνθεση φιλε μου Μου άρεσε πολύ η σύνθεσή σου φίλε. Πολύ ωραίο παίξιμο και ήχος. Φοβερή ατμόσφαιρα με έντονο το ελληνικό στοιχείο! ;) Θα μου άρεσε πολύ σαν soundtrack ενός παιχνιδιού. :) Αυτο ακριβως...rpg φανταζομαι ετσι??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Φιλε ωραια συνθεση φιλε μου Αυτο ακριβως...rpg φανταζομαι ετσι??? Αμέ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Πολύ ωραίο μπράβο :) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστω για τα καλα σας λογια. :) οταν το εγραφα μου ερχονταν στο μυαλο, ρυακια, ποταμακια, βουνα (εξου και το ονομα)...παντως οχι roll playing games..:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση