Προς το περιεχόμενο

Steely Dan - Babylon Sister (Live in NY)

pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Οι τυποι ηταν /ειναι φοβεροι .

Αυτή η μπάντα είναι από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους μου...

Από την μια λατρεύω τα παιξίματα τους και την ατμόσφαιρα τους, το τι μουσικαράδες είναι και φυσικά το πόσο ο μπάρμπα Walter Backer είναι φτυστός με το Yameth  ;D

Από την άλλη κάτι πάντα μου λείπει σε αυτά τα αγόρια... Ίσως λίγο παραπάνω «νεύρο» στις συνθέσεις τους...

Άκουγα νωρίτερα το Sunken Condos, το τελευταίο του Fagen. Ωραίο, χαλαρωτικό, διακριτικά funky σε κάποια σημεία, με τις απαραίτητες jazzy/ fusion πινελιές...

Αλλά και πάλι κάτι μου έλειπε... Παρά ήταν cool, ραφιναρισμένο, «εξευγενισμένο»;       

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ .αλλα το φοβεροι δεν το εγραψα για την μουσικη τους αλλα για το στυλ και την νοοτροπια τους γενικα . 8) 8)Βγαζανε απο την μυγα ξυγκι οι δυο DAN!!

Mα δεν ειναι πολυ εκνευριστικο?Να παιζεις τοσα χρονια και για αλλη μια φορα στην ζωη σου να νιωθεις αχρηστος μετα απο ενα βιντεακι... >:(Απιστευτη μπαντα...

• Administrator

Να σου πω λοιπόν τι κοινό έχουν και το συνδύασες ασυνείδητα. Το κομματι είναι γραμμένο απο τον Mike Post με τον Larry Carlton στην κιθάρα και εκπέμπει αυτή την Νεοϋορκέζικη μουσική κουλτούρα που έχουν οι Steely Dan. Ο δε Larry Carlton ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε με πιό μουσικούς όρους στους εκάστοτε μουσικούς το τι ήθελαν οι δύο Steely Dan στις ηχογραφήσεις τους (o μαέστρος ( ; ) για τα δικά μας δεδομένα). Αυτά σύμφωνα με τις δικές τους διηγήσεις στο DVD Aja.

Πάρε να δεις τι εννοώ. Εδώ τα συνδυάζει. Τhe man's got taste!

Live and let Live.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου