pericles Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Μια πολυ ωραια εκτελεση του Babylon sisters ατην Νεα Υορκη απο την μπαντα .Στα τυμπανα ο Βραχος :Ricky Lawson ( Δικασος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Το αγαπημένο μου κομμάτι των Steely Dan! Ωραία εκτέλεση. Στον δίσκο αν θυμάμαι καλά έπαιζε στα τύμπανα ο Bernard Purdie το χαρακτηριστικό Purdie shuffle ενώ τα σόλο της κιθάρας στο τέλος ήταν του Larry Carlton. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Στον δίσκο αν θυμάμαι καλά έπαιζε στα τύμπανα ο Bernard Purdie το χαρακτηριστικό Purdie shuffle ενώ τα σόλο της κιθάρας στο τέλος ήταν του Larry Carlton. Στο Gaucho έπαιξαν οι παρακάτω μουσικοί. Εκείνος βέβαια που σαλτάρησε ήταν ο Κnopfler γιατί τον έβαζαν να παίζει το ίδιο και το ίδιο ν φορές. :D Walter Becker - bass, guitar Donald Fagen - organ, synthesizer, keyboards, electric piano, vocals Anthony Jackson - bass Chuck Rainey - bass Don Grolnick - keyboards, electric piano, clavinet Rob Mounsey - synthesizer, piano Pat Rebillot - keyboards, electric piano Joe Sample - electric piano Hiram Bullock - guitar Larry Carlton - guitar Rick Derringer - guitar Steve Khan - acoustic guitar, electric guitar Mark Knopfler - lead guitar on "Time out of Mind" Hugh McCracken - guitar Wayne Andre - trombone Michael Brecker - tenor saxophone, vocals Randy Brecker - trumpet, flugelhorn Ronnie Cuber - baritone saxophone Walter Kane - bass clarinet George Marge - bass clarinet David Sanborn - alto saxophone, vocals David Tofani - tenor saxophone, vocal Steve Gadd - percussion, drums Rick Marotta - drums Robbie Buchanan - piano, synthesizers and vocals Jeff Porcaro - percussion, drums Bernard "Pretty" Purdie - drums Crusher Bennett - percussion Victor Feldman - percussion, keyboards Ralph MacDonald - percussion Nicky Marrero - percussion, timbales, vocals Patti Austin - vocals, background vocals Frank Floyd - background vocals Diva Gray - vocals, background vocals Gordon Grody - vocals, background vocals Lani Groves - vocals, background vocals Michael McDonald - vocals, background vocals Leslie Miller - vocals, background vocals Jennifer James - vocals, background vocals Zachary Sanders - vocals, background vocals Valerie Simpson - vocals, background vocals Toni Wine - vocals, background vocals InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με αυτό το γκρουπ ,έτυχε κάποτε και κόλλησα-χωρίς να ξεκολλήσω ποτέ με το pretzel logic ;D- αλλά δεν με πήγε τπτ άλλο άσχετα αν οι γνώστες επέμεναν για το AJA . Αυτοί οι 2 τύποι και μόνο για το pretzel logic δι εμε΄καταχωρήθηκαν στο προσωπικό μου πάνθεον. Δυσκολεύομαι να τους εντάξω στη προγκρέσιβ σκηνή που σιχαίνομαι ,αλλά απ την άλλη η τελειομανία τους και τα βιρτουόζικα παιξίματά τους ,πάντα με προβλημάτιζαν ;D Μια περίεργη σύνδεση στο μυαλό μου μεταξύ Στίλι νταν και κάποιων σαββατόβραδων-ή μήπως Παρασκευής βράδυ? -με αυτό το κομμάτι κρίνεται προς ψυχιατρική διερεύνση ;D ;D ;D ..με την ελπίδα να μη χαλάσω το θέμα του Περικλή ;) Hill Street Blues - Season 7 Intro (1) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Μπα δεν με χαλανε κατι τετοια αντιθετως μου κινουν το ενδιαφερον. @Υameth & nestoras Aυτο που εγραψε ο Νεστωρ και μονο αξιζει ενα μεγαλο μπραβο (εχει τους δισκους ετοιμους διπλα του!!) Στο συγκεκριμενο κομματι βεβαια παιζουν : drums Bernard Purdie ,Bass Chuck Rainey ,Electric piano/Clavinet Don Grolnick ,Guitar Steve Khan , Percussion Crusher Bennet ,Trumpet/Flugerhorn Randy Brecker ,Tenor/Alto/Clarinet Tom Scott,Bass Clarinets George Marge ,Walter kane ,Back Vocals Leslie Miller ,Patti Austin,Tony Wine,Lani Gloves ,Dina Gray ,Gordon Grody. Kομματαρα ε ;;;;Αυτα τα παιδια (οι δυο Steely Dan ) ηταν τοσο περφεξιονιστες που δεν δισταζαν να φερνουν τους καλυτερους σεσσιον μουσικους να τους βαζουν να γραφουν χωρις να το ξερουν και στο τελος να εχουν δεν ξερω και εγω ποσα takes απο τα κομματια και να διαλεγουν το καλυτερο.Πληρωνανε ομως κανονικα οχι αστεια. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Καταπληκτική εκτέλεση σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό κομμάτι. Respect για την κορυφαία μπάντα των 70s. Δεν ασχολήθηκα ποτέ ιδιαίτερα με αυτό το γκρουπ ,έτυχε κάποτε και κόλλησα-χωρίς να ξεκολλήσω ποτέ με το pretzel logic Grin- αλλά δεν με πήγε τπτ άλλο άσχετα αν οι γνώστες επέμεναν για το AJA . Αυτοί οι 2 τύποι και μόνο για το pretzel logic δι εμε΄καταχωρήθηκαν στο προσωπικό μου πάνθεον. Δυσκολεύομαι να τους εντάξω στη προγκρέσιβ σκηνή που σιχαίνομαι ,αλλά απ την άλλη η τελειομανία τους και τα βιρτουόζικα παιξίματά τους ,πάντα με προβλημάτιζαν ;D Οι SD δεν έχουν καμία σχέση με progressive rock - αν μπορούν να ενταχθούν σε κάποιο είδος, αυτό είναι το jazz-rock. Επίσης, σου προτείνω να επιμείνεις με το Aja και το Gaucho (και τα Katy Lied και Royal Scam). Αν δεν κολλήσεις με την πρώτη, ίσως κολλήσεις αργότερα. Αυτα τα παιδια (οι δυο Steely Dan ) ηταν τοσο περφεξιονιστες που δεν δισταζαν να φερνουν τους καλυτερους σεσσιον μουσικους να τους βαζουν να γραφουν χωρις να το ξερουν και στο τελος να εχουν δεν ξερω και εγω ποσα takes απο τα κομματια και να διαλεγουν το καλυτερο.Πληρωνανε ομως κανονικα οχι αστεια. ;D ;D ;D Φυσικά θα έχεις δει αυτό το ντοκυμαντέρ (εδώ το απόσπασμα για την ηχογράφηση του Peg): Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Μια περίεργη σύνδεση στο μυαλό μου μεταξύ Στίλι νταν και κάποιων σαββατόβραδων-ή μήπως Παρασκευής βράδυ? -με αυτό το κομμάτι κρίνεται προς ψυχιατρική διερεύνση ;D ;D ;D ..με την ελπίδα να μη χαλάσω το θέμα του Περικλή ;) Hill Street Blues - Season 7 Intro (1) Να σου πω λοιπόν τι κοινό έχουν και το συνδύασες ασυνείδητα. Το κομματι είναι γραμμένο απο τον Mike Post με τον Larry Carlton στην κιθάρα και εκπέμπει αυτή την Νεοϋορκέζικη μουσική κουλτούρα που έχουν οι Steely Dan. Ο δε Larry Carlton ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε με πιό μουσικούς όρους στους εκάστοτε μουσικούς το τι ήθελαν οι δύο Steely Dan στις ηχογραφήσεις τους (o μαέστρος ( ; ) για τα δικά μας δεδομένα). Αυτά σύμφωνα με τις δικές τους διηγήσεις στο DVD Aja. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Ο δε Larry Carlton ήταν ο άνθρωπος που μετέφερε με πιό μουσικούς όρους στους εκάστοτε μουσικούς το τι ήθελαν οι δύο Steely Dan στις ηχογραφήσεις τους (o μαέστρος ( ; ) για τα δικά μας δεδομένα). Αυτά σύμφωνα με τις δικές τους διηγήσεις στο DVD Aja. Από ό,τι ξέρω, o Carlton έγραψε κανονικά charts για το Aja (μαζί με τον Omartian και τον Parks). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 Κατά Yameth γλίτωσα και τα έξοδα ψυχιατρικής εξέτασης ;D @Spy έχεις δίκιο εντελώς αδόκιμο το να τους χαρακτηρίσω προγκρέσιβ ::),παρασύρθηκα λόγω του περφεξιονισμού τους και είπα λαλακία. Στο παρελθόν άκουσα αρκετά πράγματα ,αλλά δυστυχώς δεν με τράβηξαν. Ίσως επειδή δεν είμαι φίλος της τζαζ και το λότζικ ,βγάζει μια γεύση με κάτι από ποπ-ροκ ,μαζί με τζαζ ,τραγουδάκια με αρχή μέση και τέλος. Γούστα είναι αυτά :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2013 @spy .Ναι το εχω δει αλλα χω διαβασει και μια συνεντευξη του συγχωρεμενου του Jef Porcaro που περιγραφει παρομοιες καταστασεις .Οι τυποι ηταν /ειναι φοβεροι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση