skalos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου ένα Hammond X77 και ένα Leslie Χ77 που χρειάζεται λίγη δουλειά. Δουλεύει κανονικά (έχω κάνει και τα checks που έχει στο βιβλιαράκι) απλά έχουν σπάσει τα αρκετά απ τα tabs απ τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και χρειάζεται καινούργιο ιμάντα για τον leslie (υπάρχει ο παλιός αλλά είναι σε άσχημη κατάσταση) όπως και χρειάζομαι hammond oil... Γνωρίζει κανείς αμα υπάρχει κανείς στην Θεσσαλονίκη που να ασχολείται με το άθλημα και που θα μπορούσα να βρω ανταλλακτικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα επειδη τυχαινει να κανω Σερβις σε rhodes/fender rhodes ειχα ρωτησει για το ιδιο πραγμα με σενα. Μου εδωσαν λοιπον αυτο το τηλεφωνο 210 8677329 -www.deadduck.gr.Καποιοι φιλοι τον εχουν χρησιμοποιησει και απο οτι εχω καταλαβει ειναι ευχαριστημενοι .Χωρις να παιρνω ορκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skalos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ Περικλή... Υπάρχει κανένας στην Θεσσαλονίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2013 Aυτο δεν το γνωριζω,Κανε ενα τηλεφωνο σ'αυτο που σου εδωσα και μιλα μαζι του ισως ξερει καποιον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση