Προς το περιεχόμενο

1000 posts - 10 χρόνια μέλος...... Χρόνια μου Πολλά

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηταν ενθυμούμαι τότε το 2003 τέτοια εποχή, που εντελώς μα εντελώς τυχαία ανακάλυψα το noiz, ψάχνοντας για κάτι άλλο.

Δεν θέλω να παραλληρήσω..... να πω πολλά, ως συνήθως

Θέλω απλά να πώ βλέποντας οτι εφτασα τα 1000 ποστ και περασαν δεκα χρονια απο τότε που έκανα το sign in, να πω θελω........ να πω ... τι να πω

Συγκίνηση, σιωπή, θυμάμαι..........

Τα πραγματα που έμαθα......... το noiz ηταν για εμενα ενα σχολείο, καθότι γνωστης μουσικης αλλα ασχετος με τις τεχνολογιες ηχογραφησης, μιξης και χρησης vst μεσω pc, νεοφερμένος τότε στα hard workstations, με γενικές παρωχημενες γνώσεις, γνωσεις όμως που με έναυσμα την θεματολογίας του noiz επεκτάθηκαν μεσω συζήτησης, συγκρισης, παρακολούθηση αρθογραφίας μελών, interactive ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων.

Οι ανθρωποι που γνώρισα.......... Μεσω του noiz, γνωρισα ανθρώπους με την ίδια τρέλα ή και περισσότερη, ερασιτέχνες, δεινους επαγγελματίες. Εγινα φίλος με πολλούς, συνεργάστηκα με αρκετούς απο δαύτους, ανταλλάξαμε γνωσεις, εμπειρίες και όνειρα..............

Η διασκέδαση που έζησα ....... Χαρές, λυπες, συζητήσεις γενικου περιεχομένου ακόμα και απογοητεύσεις, αποχωρήσεις, διαφωνίες, συμφωνίες, γκρινιες.................

Ποτε δεν είχα την μουσική ως επάγγελμα, αν και θα μπορουσα, δεν είχα την τιμή, γιατι η ζωή με έστελνε αλλού. Η μουσική είναι ενα καταφύγιο έκφρασης, ενα μεσο διασκέδασης, μια υγιής ενασχόληση που με γέμιζε χαρά και εκτόνωνε ενα ψώνιο μου, την φωτιά μέσα μου. Είναι αυτό που βγαίνει μέσα απο την καρδιά μου και είναι μέσα στα μάτια μου, είναι η φωτιά που έχω μέσα μου.

Το noiz απο τότε που το γνώρισα και μέχρι σήμερα με άλλαξε, με βελτίωσε, με καθόρισε με τον τρόπο του στην τέχνη αυτή που τόσο αγαπώ αλλά δεν θέλω να της το πώ γιατι φοβάμαι την απόρριψη. Συνεχίζω και την φλερτάρω όμως.

Ω, πόσο ευχαρστώ που υπάρχει το noiz, που ζεί και μεγαλώνει μαζί μου.

Ω πόσο ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο που το έφτιαξε. Με χτύπησε σαν κεραυνός πια η ιδέα οτι ο άνθρωπος αυτός έπραξε θεάρεστο έργο γιατι δεν εφτιαξε για εμενα ένα ηλεκτρονικό περιοδικο-φόρουμ που απλά τυγχάνει να έχει επιτυχία και να τον πνίγει στο χρυσάφι (χαχα), έφτιαξε κάτι ζωντανό, που έχει ψυχή.

Ω πόσο ευχαριστώ όσους φίλους ανήκουν σε αυτό και συντηρούν το θρύλο. Nα αυξάνονται και να πληθαίνουν όπως όρισε ο θεός, εύχομαι πάντα.

Πως περάσαν 10 χρόνια.........να ζήσω, να γίνω μεγάλος σοφός με άσπρα μαλλιά και πάλι στο noiz να γράφω τρελά!!!!

Ευχαριστώ τον εαυτό μου, σας ευχαριστώ όλους και μισώ τους κυβερνώντες γι αυτά που μεθοδευουν, αλλα δεν θα περάσουν. Θα τους συντρίψω και θα του κυνηγήσω σαν σκυλιά για να πληρώσουν που στεναχωρούν το λαό.  Θα τα δώσω όλα στο λαό.

Ευχομαι στα 20 χρόνια που θα ξαναανοίξω τέτοιο θέμα τα πραγματα να είναι καλύτερα

ως τότε, let the music roll, let the noiz be!!!

και τώρα παω να πεσω στον καναπε να κλάψω με μαύρο δάκρυ γιατι συγκινήθηκα ρε γαμώτη!!!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μπαγλαμά  ;D,πριν 7 χρόνια που έκλεινα τα 40 κάποιος συμφορουμίτης ,σε κάποιο άλλο φόρουμ ,μου ευχωαν για τη πιό δημιουργική δεκαετία του ανθρώπου  ;D ;D ;D

Άσε καλύτερα ,πες καμιά ευχή να πιάσεις το Τζόκερ  ;D ;D ;D

Γίνε βολευτής ,σπουδαίες ανακατατάξεις συμβαίνουν σε πολιτικούς σχηματισμούς τελευταία ,γίνε κι εσύ πολιτικός ,ουδείς έχασε επενδύωντας σε ομόλογα ΕΤΒΑ  8)

No one wants an alien

εγω και προ κρισης επένδυα στον πνευματικό πλούτο, ειμαι πάμπλουτος και αφου εχω λυσει το προβλημα μαι θελω να σώσω και όσους εχουν επενδυσει στον υλικό πλούτο, γι αυτο και θα τους σκοτωσω, μονο τα ονειρα μου μου εμειναν, το χρημα ειναι το μεσο για να πλουτιζω το πνευμα μου και γι αυτο χρειάζεται την σημερον εποχή , λιγο χρημα.

τα λεφτα τα περιφρονώ........ τα μισω...............

I am the one

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Ευχαριστουμε φιλε cos για την ομορφη καταθεση ψυχης που μοιραστηκες μαζι μας να'σαι καλα και σου ευχομαι να κανεις παντα αυτα που σε ευχαριστουν στην ζωη σου :)

εγω και προ κρισης επένδυα στον πνευματικό πλούτο, ειμαι πάμπλουτος και αφου εχω λυσει το προβλημα μαι θελω να σώσω και όσους εχουν επενδυσει στον υλικό πλούτο, γι αυτο και θα τους σκοτωσω ΟΛΟΥΣ

I am the one

Συγκρατήσου φίλος, ο πρόεδρος Ομπάμιας ήδη κατέθεσε νόμο εναντίον της κατοχής μπαζούκας ,κοίτα μη βρεθεις άνομος ? ε?

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου